Átlátszó,tényfeltáró portál.................te tényleg hülyébb vagy mint képzeltem,és az se piskóta.Azokban propaganda megy nem tények.
A ligetben körbenéztem anno,neked való hajléktalan zacskólakók és szar meg piszok volt,inkább legyen zene háza.
Mindkét szemem megvan.
Azon nézem a hasitasidat é a szarós fényképeidet.
már leírtam de neked leírom mégegyszer. Megpakolják a dömpereket kotrógépekkel, majd elviszik a budai várba és ott kiborítják, ha nem fér mind akkor még egy két neves helyre halászbástya, szent jobb kápolna ilyesmi...
Azé ekkora hüly is csak bogyó lehet meg pipi aki azt gondolja karigeri egy kánaánt hoz el.
Pesten 220 milliárd+ volt,és egy rohadt igérete se lett megvalósítva,se a nyilvános budik se az elszámoltatás se semmi.
Még a baszott stadionstobból is visszatáncoltak és a baranyinak kell az atlétikai stadion.
Tudom,nincs pénz,o1g elvette az iparűzésit.............ami kamu,már 19 végén volt egy 50 milliárdos luk,amikor még náluk volt az iparűzési.
Ugyanez lesz nagyban ha karigeri és a mögöttes emberek lesznek hatalmon.
Pár jóemberkedő programmal kiszúrják a szemeket,és felveszik 23-ban a 3200 milliárd hitelt...............közben aszongyák azért nem épül semmi mert o1g.
hát pont a tiéd is. Mit szólnál hozzá egyszer csak becsöngetnének és a jóságos bácsi hozna 40 millát. 10 milla/kop. mert Ennyi alsó hangon elment a tiedből is. Szerintem elküldenéd a faxba jól is tennéd(fetrengős)
Mindig bogyót ekézed, hogy vér komcsi. 😦 Te kicsivel sem vagy különb, fidesz fanként. 😦
A fidesz már az egyik szemedet kilopta, hamarosan megy a másikért, te vagy az aki boldogan odaadja és még meg is köszönöd. Ilyenből szeretne a fidesz tavaszra 2 milliót. Struktúrális beruházás? autópályaépítés? Mindenki tudja mennyibe kerül 😚 Pont 4-szer kevesebbe mint amit kifizetnek érte 😆 Keresgély az átlátszón, meg van 1-2 ilyen tényfeltáró portál ott pontosan leírják. Azt is, hogy a biodóm ami öszsköltségbe elindúlt 15 mrd-ra félig már elkészült és miért hiányzik belőle még 17 milliárd? 😆 Vagy a városliget project. a zeneházával a meg 400 mrd-os néprajzi múzeummal az életben nem térül meg az 56-osoknál, vagy a szélkapu park a millenárison és hosszan lehetne sorolni. Tudom fogalmad sincs miről beszélek az egyenesen üllőin eltévednél, de én látom ezeket a helyeket és a beruházásokat a kezdetektől a befejezésig és látom a rengeteg elherdált pénzt.
Mondjuk azt meg mindig nem ertem hogy egy susogos joggingos hasitasival ingatlanoligarha bivalybasznád alsorol hogy lehet fillerre pontosan tisztaban mennyibe kerul egy strukturalis beruhazas budapesten.Vagy autopalyaepites.
Hisz meg azt se tudja neki hogy van. 😂
Fogd már fel hogy a lopás az ha valaki valakinek a tulajdonát annak tudta és beleegyezése nélkül elveszi.
Ez itt hol valósul meg?
Ami itt fennáll az esetleg a hűtlenkezelés.
Most jöttem onnan haza, B+. Nem volt több nettó negyed óránál. A srác ügyes és rutinos, a gépei jók. Amíg a centrírozó forgott, addig is szerelte a másik kereket... mondjuk nem volt sok gond, jó felnik, újszerű gumik, kettőre még súly se kellett.
Több idő volt fel-le állnom az emelőre, meg pakolgatni a kerekeket. Pont 20-ra értem oda, de várnom kellett 5-6 percet, mire beállhattam - a kerek órás híreket meg már itthon az udvarban hallgattam, miközben pakoltam ki a verdából a gumikat...
Ha nem az enyém,akkor pont leszarom kié.Ha a gyurcsány 6forintért átjátszott valamit az államtól saját magának engem az sem érdekelt.Ettől nekem sem jobb sem rosszabb.
Nem hiszem hogy azzal kéne foglalkoznom hogy ami nem az enyém az kié.
inkább úgy mondanám hogy ha mindenképp tökön lőnek akkor örülök annak higy legalább az egyik golyó megmaradt
értem higy mit mondasz és ez jó is lenne
de
ez sosem működött
már az őskorban is a törzsfőnök ette a legjobb húsokat és dugta a legtöbb nőt
a különböző mértékű magán vagyon mindig is megvolt
a közös dolgok meg sosem jók
Fenét van igaza. Attól, hogy fehér galléros, attól még lopás... de ezk büntetésére igazából nincs igény. Ha lenne rá igény valóban, akkor kevés lenne az üllőin a lámpaoszlop - de mivel úgy szocializálódtunk az ucsó 70 évben, hogy közvagyont lenyúlni nem bűn, ezért nem is lesz lámpavas. A melós is hazalopja a kombinált fogót a műhelyből, a konyhás is a kaját, lőrinc meg 100 milliárdot. Csak a módszer más...
nálunk ugyanez most 8.(pénzes) 15 perc alatt azért a versenyszerelő sem végez 4 kerék átgumizásásval, centirozásával kerekek le-fel szerelésével(újával nemet mutató)
Én nem irigylem Őket. Akinek egy kicsit jobban megy az azok a cégek akik foglalkoznak, külföldről behozott használtgumik értékesítésével és szerelésével. Nem tudom mennyire divat jó régen én is bótoltam ilyet, már régóta megveszem inkább az újat. Minden esetre abban az időben nagyon ment a használtgumi(kezét széttáró)
ha kicsit jobb lenne a kezem heti 3 nap munkával az én minimális burkolási tudásommal is 300 felett keresnék
nevetséges milyen árak vannak most az építőiparban
ismerősnek 700 pénzért csináltak egy fa teraszt
az anyag volt kb 200
kb. azt mondod ini, hogy elütött a vonat és milyen jó, hogy csak az egyik lábadat meg az egyik kezedet vágta csak le (kezét széttáró)ha nincs szerencséd akár derékba is kettévághatott volna(hajlongó) Aztán tök jó mert egész életedben ugyan egy hasznavehetetlen nyomorék maradsz de legalább nem pusztultál el.(szomorú) ha mind a két kezed meg lenne még tapsikolnál is örömödben, hogy élsz(vigyorgó) Tudod nem az a normális, hogy a jobbik rosszból indulunk ki(újával nemet mutató) Az volna a normális ha el sem ütne a vonat. Hasonlattal élve sem külföldi sem hazai nem lopná el ami közös.(gondolkodó)
Szokásos index faszság... nem tudok olyan kőművest, aki 6 kilóért egy hónapig robotol - max. akkor, ha valami vállalkozó droidja, vagy totál balfax. User szempontjából: ami egy hetes meló, az már fél millánál indul...
az a baj, hogy sajnos igaza van(kezét széttáró) ez még csak nem is lopás(kezét széttáró) annyira meg van szervezve államilag,hogy teljesen hivatalosan lezongorázzák az egészet(szomorú) Gyakorlatilag rendszer szintű csalás, sikkasztás, hatalommal való visszaélés, a magyar államnak különösen nagy anyagi hátrányt okozó tevékenység.(szomorú) Mivel törvénybe iktatták, gyakorlatilag a pályázatokat saját magukra formálták, minden egyes adó ft és uniós pénz magánosítása hivatalosra van szervezve. Lásd magán alapítványokba történő pénz átbújtatása kb. 3000 mrd(szomorú) Ezt kizárólag zotya nem látja amikor ott térdelt a keresztapa előtt a gyűrűjét csókolgatva.(szomorú)
A ligetben körbenéztem anno,neked való hajléktalan zacskólakók és szar meg piszok volt,inkább legyen zene háza.
Mindkét szemem megvan.
Azon nézem a hasitasidat é a szarós fényképeidet.
Pesten 220 milliárd+ volt,és egy rohadt igérete se lett megvalósítva,se a nyilvános budik se az elszámoltatás se semmi.
Még a baszott stadionstobból is visszatáncoltak és a baranyinak kell az atlétikai stadion.
Tudom,nincs pénz,o1g elvette az iparűzésit.............ami kamu,már 19 végén volt egy 50 milliárdos luk,amikor még náluk volt az iparűzési.
Ugyanez lesz nagyban ha karigeri és a mögöttes emberek lesznek hatalmon.
Pár jóemberkedő programmal kiszúrják a szemeket,és felveszik 23-ban a 3200 milliárd hitelt...............közben aszongyák azért nem épül semmi mert o1g.
A fidesz már az egyik szemedet kilopta, hamarosan megy a másikért, te vagy az aki boldogan odaadja és még meg is köszönöd. Ilyenből szeretne a fidesz tavaszra 2 milliót. Struktúrális beruházás? autópályaépítés? Mindenki tudja mennyibe kerül 😚 Pont 4-szer kevesebbe mint amit kifizetnek érte 😆 Keresgély az átlátszón, meg van 1-2 ilyen tényfeltáró portál ott pontosan leírják. Azt is, hogy a biodóm ami öszsköltségbe elindúlt 15 mrd-ra félig már elkészült és miért hiányzik belőle még 17 milliárd? 😆 Vagy a városliget project. a zeneházával a meg 400 mrd-os néprajzi múzeummal az életben nem térül meg az 56-osoknál, vagy a szélkapu park a millenárison és hosszan lehetne sorolni. Tudom fogalmad sincs miről beszélek az egyenesen üllőin eltévednél, de én látom ezeket a helyeket és a beruházásokat a kezdetektől a befejezésig és látom a rengeteg elherdált pénzt.
Ez a pártatlan hozzáállás.
Hisz meg azt se tudja neki hogy van. 😂
Markoloval? 😂
Ez itt hol valósul meg?
Ami itt fennáll az esetleg a hűtlenkezelés.
Több idő volt fel-le állnom az emelőre, meg pakolgatni a kerekeket. Pont 20-ra értem oda, de várnom kellett 5-6 percet, mire beállhattam - a kerek órás híreket meg már itthon az udvarban hallgattam, miközben pakoltam ki a verdából a gumikat...
Nem hiszem hogy azzal kéne foglalkoznom hogy ami nem az enyém az kié.
értem higy mit mondasz és ez jó is lenne
de
ez sosem működött
már az őskorban is a törzsfőnök ette a legjobb húsokat és dugta a legtöbb nőt
a különböző mértékű magán vagyon mindig is megvolt
a közös dolgok meg sosem jók
Én nem irigylem Őket. Akinek egy kicsit jobban megy az azok a cégek akik foglalkoznak, külföldről behozott használtgumik értékesítésével és szerelésével. Nem tudom mennyire divat jó régen én is bótoltam ilyet, már régóta megveszem inkább az újat. Minden esetre abban az időben nagyon ment a használtgumi(kezét széttáró)
Na ez már tetszeni fog Bogyónak.
nevetséges milyen árak vannak most az építőiparban
ismerősnek 700 pénzért csináltak egy fa teraszt
az anyag volt kb 200