Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rá országos szintű szabályzat, ezen felül az illetékes építési hatóság rendelkezéseit érdemes megnézni. De többnyire mindig van rá megoldás, max költségesebb mint ahogy a gazda gondolja. A zaj csak akkor jöhet szóba ha a szomszéd háborog miatta de alapjábanvéve ez a mai gépeknél nem.jellemző már.
Jó napot kívánok!
ez szép és jó de ez még hosszú idő. Nem a megvalósítás,hanem a hétköznapi polgárnak az elérhető ár Az újdonságból mindenki ki szeretné venni a részesedését ezért baromi drága lesz az elején. Ha azt vesszük alapul, hogy a villanyautót elkezdték basztatni és elterjeszteni mondjuk 5 éve Az ára annyira kedvezőtlen volt,hogy nem nagyon akarták venni. Most, hogy korszerűbb is lett meg jönnek azok a minimál típusok amik állami támogatással elérhetővé válnak a hétköznapi ember számára szépen el fog kezdeni terjedni. ez a szilártest akku eleve még a sorozat gyártása is kérdése, hogy mikor valósítható meg. Tételezzük fel, hogy 5 év. Kell még legalább 5 mire az ára is oda igazodik,hogy a széles rétegek számára megvásárolható legyen. Úgy, hogy ha te erre vársz ajánlom figyelmedbe, hogy gondos gazdája legyél az asztmának, mert sokáig szükséged lesz rá Most kezd még a lítiumos autó egyáltalán elérhetővé válni a kis(ebb) pénzű emberek számára. Az is állami segítséggel. Te ne mox szilárdtest akkus autót venni kicsi pénzért a következő hosszú években. Bár nem is értem neked erre miért van szükséged? 300 ezer ft-ból megvan az éves tankolás karbantartás. Hová szeretnél ettől kevesebbet?
Pont arra kell évente talán kétszer, de akkor mocskosul.
Többnyire autószereléshez mert elég sok helyre beférek vele ahová a normállal meg sem kísérelném és a berohadt csavarokkal nem kell majd annyit szenvedni, egy havernál láttam aki roncsdrebizik 2 autóval és megtetszett, egyébként meglepően erős, azt hittem ha nekitolom a vasnak lehervad, de nem.
A 12v eleg gyenge, es kis korong ritka, apro munkara talan jo.
de legalább mert kicsi lenni
Szeretem mikor olyan ember osztja az észt ,akinek köze nincs semmihez !
Hitelre vesz egy alsó kategóriás kocsit 60 évesen ,sodorja a cigit és még italból is olyat iszik mint a hajléktalanok !
Leélt egy életet és nem vitte semmire !
Még egy tetves garázsa sincs
Hiteles ember !
Sok helyen nem lehet homlokzatra rakni ,mert az önkormányzat nem engedi !
Városkép..stb..stb
két hónappal ezelőtt volt 120 ezre a bevallása szerint
Szerintem abból most fogyott, mert kellett az alis kacatokra az autóba
na végre már
Szóval én nem akartam így megmondani neki Én inkább csak kerülgetem a témát, nehogy beletapossak a vén komcsi cizellált lelkébe
De hát az a valóság amit most írtál
Neked mennyi tartalékod van ha bajod lenne okoska ?
Semmi...barom!
Ha lejár a hiteled a motorról ,vehetsz fel megint...
Te meg benzinesből vetted a leghitványabbat idióta
Elvagytok csajok úgy látom
mire fogod használni?
nekem fúrót kell vadászni mert kihalt a 2004 es makita
a3. garnitúra akku és egy motor csere után a hajtóműve feladta
ezt emlegetted már ezt a szilárd test akkumlátort az végül is micsoda?
de ne Sanya miért nem tanulsz legalább az én hibámból
Megvettem az akkus mini flexet.........parkside, hát mi más?
egyébként az
De hát Ő kezdte
Ez már azért szerintem a dedó.
"Az én apukám erősebb!"
"Az én autóm a szebb!"
itt az asszony gépe. 7 éves tervezés szerintem ez még kinézetre is sokkal jobb mint a te vacsa új retyód
Persze a külalak nem objektív dolog
Lehet, hogy a világban messze, nagyon messze létezik olyan személy akinek tetszenél
Mindenkinek más a ciki. Pl. amiből sok fog futni az utakon az nem feltétlen lesz ciki. Ebből a springből messzemenően a legtöbb lesz a többi vellanyoshoz mérten.
Szerintem inkább az ciki, hogy egy leáldozófélben lévő hatvanas ürge megvesz egy női autót női színben és mivel ez még nem teljesen vér ciki így teleaggatja az új autóját aliról vett filléres kínai szarokkal