Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Frászt.
U.S.A.V. kategóriás jármű: Úgy Szar Ahogy Van.
még nem
Tessék szépen sírni, siránkozni, mert akkor nem lesz jobb a sorsunk soha... Csakis ezen múlik...
na meg is van kínában, vietnáman és indonéziában gyártják olyan szar nem lehet
https://napelemnagyker.hu/kina...
Dacia Spring-ről volt már szó?
http://youtu.be/cV1Ur1WdF0k
nekem asszem csak egy tányérom maradt fent
na megnézem akkor mit írnak a napelemről
Többnyire. A tányért meg felrakják a klíma mellé, ha épp olyan kell, mert ha pl. a telekom túl drágán adja, akkor az olcsóbb.
Solaredge az jó, a canadairól nem tudok semmit.
Hát nálunk vagy 4-5 éve kitalálta az önkormányzat, hogy ha a saját kutyádat a-ból b-be vinned kell akkor az internetről kitöltött formanyomtatványt le kell tölteni ki kell tölteni. milyen kutya honnan -hová stb. Hát édesapám Jolánt minden nap behozta a tanyáról kb.12 km a várostól. Azt mondja fiam tölts már le egy ilyen űrlapot kitöltöm azt beviszem az önkormányzathoz, hogy a jolit szállítom a hangács dűlőből az ady endre útra. Azt is megkérdezem, hogy minden nap ki kell e tölteni egy újat mert hát a szállítmányozás az rendszeres Az öreg tényleg be is vitte Beöltözött ahogy illik szaros gumicsizma, kifakult nemez kalap szakadtas kutyaszőrös terepmintájú dzseki, nadrágján derék szíj helyett madzag Amikor megmutatta az űrlapot össze is csődültek a hivatalnokok mert még nem láttak ilyet pedig a bal sarkában fent díszelgett az önkormányzati logó tartottak egy rövid konzíliumot mert még nem találkoztak ilyennel aztán egyöntetűen megegyeztek abba, hogy ezt nem kell szó szerint érteni viheti jolánt ahová kedve tartja
Tanyer felett, a fesuszerű tv antenna.
Jobb mint a 2000,es 125 os.
az jó árnak tűnik 115-re?
használaton kívül. Le akartam vetetni a a napelemes csávókkal azt elfelejtettem mondani nekik
Én nem nagyon voltam itthon egyik műveletnél sem Az a vhf yagi halvány fogalmam sincs micsoda, egy t-comos tányér van fent szerintem 5 éve használaton kívül.
Nem is értem városban hova kell még egyáltalán antenna minden optikán jön már nem?
Ez nem egyedi, mindenki így csinálja.
A hatóság kitalált egy faszságot, amit ő maga sem tudja mit kéne vele kezdeni, de azért tartsd be.
Ugyan ez a dróntörvény. Az is egy faszság, arra is szarik mindenki.
most direkt megnéztem nekem az inverter solaredge a napelem canadiansolar vagy mi a szösz.
Mit tudunk erről?
Most akkor szarabbul élünk? Meg dobjam le a klímát a tetőről?
Ahogy mondod, elméletileg, de mint tudjuk az már ott volt
Lamelkas csisz.
mi van 800-ért? kell
Még hogy nincs, a te képeiden pont látok egy egy VHF yagit, meg egy tányérosat
Enyém is csendes, de azért hálószobához nem tenném.
Konyha az jó, nekem is ott van.
A nyúlon túl?
Ja, így már értem. Szóval te gázkazán helyett napelemet vettél, elektromos fűtéssel, így már valóban megtérülhet 2év alatt a különbözet.