Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom Nekem eddig sehol nem volt probláma a lakóközösségi kasszákkal Van ahol csípőből vernek ki 60 millert szigetelésre + az állami+ az önkori támogatással. Ha jól van menedzselve a társasház van pénz mindenre Egyik helyen volt olyan,hogy a közös képviselő lenyúlta a kasszát azt a felhalmozott pénzből vett magának 3 lakást na ez a per tavaly lezajlott mondjuk 10 évig húzódott
Legalább az ÁFÁt- elszámolhatnák.
Miért nem keresel másik melóhelyet ha ennyire szarrágóak?
Távmunkában nem vagy helyhez kötve.
Álltlában a feljárok le is vannak lakatolva Ez nem volt csak le volt csavarozva. Azért nem mert semmi keresnivalója ott senkinek
Jó is néznénk ki aha a lakótelepi patkányok oda járnának ki napozni 500-ával
Ha ez meg lenne engedve, lenne műfű, medence kiülő meg bár
lehet az lesz, hogy eltakarítom onnan a picsába
Bár nem szándékozok 2 mázsa mohás földet leszállítmányozni onnan Valami megoldást találnom kellene,hogy hogy tudom ott valamibe belelapátolni és otthagyni
De lehet várok egy csillagmentes sötét estét azt lelapátolom a tetőről
amit bogyó linkelt cikket (azt,hogy milyen autókra jár a támogatás) én abból olvastam, hogy ebben a körben a kihelyezett összeg kb. 2-3 ezer autóra lesz elegendő. Nem jártam máshol utána
A cígók felöli részen kirakná kerítés helyett azt akkor nem látnának át rajta
Bár meg kellene velük beszélni, hogy a ruhaszárító kötelet ne a napelemes kerítésre húzzák ki
Persze hogy nagy hülye - ezt tudtuk... index, telex, dk, nyugatifény, o1g Naná, hogy a munkaadója is szopatja
Ez egy szar vicc úgy lenne talán jó, ha a gyerek azt mondaná: "Apa, ha felgyógyulok, elveszem feleségül Bélát"
Ez nem így van. A tető nem az övé, az közös. A tulaj társak engedélye nélkül semmit sem csinálhat rajta. Egy vétó is elég... Minden közös, ami nem a falaidon belül van...
erre azt írja 250w: https://klima-legkondi.hu/term...
de egyéb adat nincs, milyen feszültsége van? a feszültség mennyit változik ha erősebben-gyengébben süt a nap?
Hát itt a varázskifejezés, ha rendes volna.
bogyó! előre is elnézést kérek, mert most meg foglak bántani, de színigaz amit írok
te egy iszonyat nagy hülye vagy hogy enniért ilyen dolgot csinálsz
ismerős dupla pénzért tized ennyi felelősségű dolgokat tervezett, ott max annyi volt a hiba ha nagyon elbaszta akkor kidobtak egy 2-300 ezres bútort és csináltak másikat....
és amikor bedolgozott egy céghez pluszba olyan árat mondott hogy bem is gondolta volna hogy ennyiért jó nekik, még pc is küldtek mert az otthoni alkalmatlanvolt rá
szóval változtass és teli leszel zsetonnal, tudsz majd szívni drágább cigit nem kell heti 3 órát a töltögetéssel elbaszni
Eleve ilyen volt, és nem tartalmazza hogy téríti az otthoni költségeimet. Viszont a törvény azóta jött ki, és ha a főnököm rendes volna, akkor módosíthatná szerintem.
Ez okés, de módosították a szerződést (vagy eleve ilyen volt?), hogy az otthoni költségeidet téríti?
(Speciel én a hivatalos szerinti alapján anyámnak se mennék saját autóval, mert annak vagy ingyé, de másnak sehogy. Vagy a valódi költségeket, vagy adjon autót.
Egy korábbi helyen a céges vatta új autó elérte az ötödik évét, a sofőrrel kiszámoltunk mindent, ár, amortizáció, maradványérték, üza, gumi, mosatás, garázsbérlés, kötelezők, biztosítás, szerviz, kopó alkatrészek, minden, elosztottuk a km. órában levő futással, és - nyilván - az akkoriban hatályos sokszorosa volt a kapott érték. Nem emlékezem, de szerintem talán a 10x érték volt a valódi számossága a költségeknek. Ezt mind megspórolja a cég RAJTAM. Vagyis rajtam biztosan nem.)
Elvileg járna / járhatna nekem is ez a költség-átalány, hiszen magamra fűtök, magamra világítok "munkaidőben", sőt a munkához használt számtech eszközeimet is saját pénzemen vásárolom (kivéve a tervező szoftver, azt megvették nekem).
Én meg úgy értelmeztem, hogy a gyerek a felgyógyulása esetén Hondát kér, és a fater nem nagyon akarná megvenni, inkább megszünteti a problémát.
Nem, én 11 éve vagyok a cégnél, a legelső évben területi képviselőként bolyongtam a Dél-Dunántúlon, 10 éve viszont folyamatosan itthonról - távmunkában - dolgozom tervezőként. Évente max. 5-6 alkalommal megyek "vidékre" kiküldetésbe rendelve, saját gépkocsival (azt természetesen térítik - a hivatalos díjszabás szerint).
Én SOHA nem beszélek hülyeséget, legfeljebb nem tetszik.
""...akinek ilyen a szerződése: ""

Téged csak hazaengedett vagy módosította szerződésedet?
Fogalmam sincs
Nyilván számít ha árnyékos, szellős északi oldalra teszi az ember a kültérit, de szerintem a déli homlokzaton sem jobb a helyzet mint a tetőn.
Na az az árnyékolás már nagyobb probléma.
Mennyivel rosszabb a klíma hatásfoka, hogy folyamatosan a tűző napon van a kültéri?
Mármint Pipnél nem lehet felmenni.
Felénk sem volt ez még gond.
Felső lakoknál teljesen természetes hogy nem a homlokzatot rondítják el a kültérivel, szóval ennek inkább csak örülni kéne.