Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az OKJ többe kerül, és tovább is tart. Szerintem megéri. Vágj bele Pipi!
a 3. után már kesz annyi rutin hogy lehet sikerül
Megtanulod ezt is a fórumról
Leesett?
most pont azt mondtad, hogy elveszett
Aki motorozik annak legfeljebb csak szerencséje lehet
tegyétek le picsába azokat a szarokat azt menjetek pecázni
folyamatosan ment a fék ha nem láttad a vészvillogót akkor kell egy új szemüveg
Mondjuk én is hétfőn megyek megrendelni
ilyenem nekem is volt anyám padlásán a lomok között lehet még meg is van, szerencsére sosem kellett használnom
szerintem sima légzsákpróba
ha van egy kis eszed
itt már csak azt kell eldöntenetek mit esztek
hát ha a kőműveseknek ennek a 2 embernek a munkásságát is ismerni kell akkor megszűnik az építkezés magyarországon
Ahhoz képest, hogy felsoroltátok a fizikaórán tanultak összes idióta törvényét még is csak effektíve én dolgoztam kész a bojler betáp automatikával
ja Pont akkor jön ez is ide ilyennel amikor ilyen izgalmas a téma a kábeldobomról
ráadásul az enyémen Pedig az egésznek annyi a lényege, hogy ha egy nagyobb fogyasztót használunk általa akkor le kell tekerni a dobról, ha csak valami kis világítást vagy ilyesmit akkor nem kell Én tanultam eddig ebből a legtöbbet mert ezt még soha nem mondta senki és fogalmam sem volt róla Egész tegnapig amikor a vezeték megolvadása előtt lelőtte belőle az áramot a túlhevülés kapcsoló
Azt én sem rektanciát, sem folytótekercset, sem ómokat nem ismerek azt sem tudom eszik e vagy isszák, de gyakorlati jelentősége ezeknek egyébként sincs
Elég annyit tudni ha heggesztesz tekerd le, ha csak a ledes steklámpát világíttatod vele feltekerve is maradhat, nem kellenek ehhez bonyolúlt képletek én nem is tudom ha csak ennek a sok képletnek, meg törvénynek a tudásval lehetne hosszabítóról áramot vételezni hány kőműves forgatná vele a betonkeverőt
idejéből ráér olvasgatni A színes képregényeket meg már megunta
láttam egy két fotót amikor szétfagyott a hidroglóbusz
bár nem tudom ezeket fűtik e télen valamivel vagy csak a vízmozgás nem engedi megfagyni
100-130-ért veszel ami elég jó szerintem kawa ingyen berakja neked ha egyetértesz vele a bogyó, mamlasz féle vitában
én sajnos ellőttem nála a puskaport, mert a bogyónak adtam igazat pedig most 2 klímát megint be kell tetetnem, jó lett volna ingyen
Mondjuk így megálltam röhögés nélkül, hogy centinél múlt az életem
nem az ő kábeljéről van szó Az enyémről
Én nem tudom te milyen házban élsz nálunk a víz nyáron alapból meleg a kézmosásnál érezni télen meg majd lefagy a kezem a csap alatt
Elmondom az egyszerű okát A vízbetáp átjön a pincén keresztül és a főfalakon van bevezetve a a vizes helységekbe. Tehát nyáron a meleg fal felmelegíti a falban lévő csőben futó vizet télen pedig lehűti ez ennyire egyszerű. Gázbeton ide szigetelés oda, fűtés belülről amoda egy a lényeg a falak hőmérséklete befolyásolja a házba bejutó víz hőmérsékletét ha neked nem akkor valami extra szigetelt a házad, vagy fűtőszál fut végig körbe a vízvezetékeiden
Az enyém így néz ki Ezt pl. azért tudom most megmutatni, mert a fénykép tanúságai szerint 2017-ben szólt a szomszéd, hogy figyelget egy lassan terjedő vízfoltot a ház oldalán Azt mondja néhány hónappal ezelőtt még elég kicsi volt de most már úgy gondolja csak megosztja velem is ezt az információt na kibontattam és kicseréltettem a sérült szakaszt a mosógép vízbetáp részén volt kisebb szivárgás. Aztán, most, hogy megint elkezdtem mojolni a bojlerrel vettem észre, hogy az még úgy maradt ahogy 2017-ben hagyva lett Akkor mondta a vízes, hogy hagyjam néhány hónapot száradni addig ne csináltassam meg a falat Alapvetően eltelt 4 év, mondjuk azóta szerintem most voltam a mosókonyhában Szerintem lehet, már kiszáradt De lehet, hogy nem nincs kizárva várok vele még 4 évet
mondtam már a bojler a mosókonyhában van nem a fürdőszobában. Megnéztem az időzítőt 3,7 kw-ig okés
én valami hasonlót vettem most
be is szereltem, most mén majd a próba, mennyire állítsam az időzítőt. Azt számolgattam, hogy este fürdések előtt másfél órával bekapcsol, meg reggel 9-01:30-ig még egy másfél óra Ha ini megállapításaiból indolok ki és 2 kw-os a fűtőszál akkor napi 3 óra használattal fogyaszt 6 kw-ot 6*40 = 240 ft/nap*30= 7200 ft/hó Nagyjából ennyi volt a fogyasztásom az éjszakai áramból vagyis pont dupla annyit evett meg kw-ból a bojler 12kw-ot naponta. Azt nem tudom, hogy ebből mennyi volt a halál felesleg, hogy olyan időpontban is állandóan melegen tartotta a vizet amikor azt abszolút nem használtuk A puding próbája az evés majd kitapasztalom. Mondjuk ezzel a napelemes csávó szerintem nem számolt, hogy az éjszakai áram felébe kerül és menyi a felhasználás Mondjuk el kellett küldenem egy áramszámlát. Ha szerencsém van a kw fogysztást nézte és nem a végösszegből kalkulált Nálunk mindig az asszony fürdik utoljára ha már a harmadik nap is vacog a fürdés végén rátekerek egy + negyedórát a fűtőszálnak
ez nagy klíma 400 légköbmétert hűt