Én ma balettoztam egyet….. Szondi-Körút. Zebránál állok, zöld, elindulok….. szemből a Szondiból auto temposan kanyarodik a zebrára. Nézem ez qrvara felém jön… kis szökkenés jobbra, balláb fel mérlegbe, gyakorlatilag a bal lábam a geptetot surolja, lendületből el balra…. Közben ordítok én is meg a többi gyalogos is, hogy a kurva anyád…. Emberünk satuz, sokkot kap a kormánynál, reszket…. Csak annyi jött ki belőle, bocsánat, jól vagy, bocsánat…… mondom nem rajtad múlt, hogy nem háltam meg a zebrán, a qrva anyádat. Gyalogosok majdnem meglincselték, mondom menj nagyon gyorsan…. Alig tudott elmenni…. Szóval ma picit múlott nekem is
Ez itt is megvolt, de miután látványosan megállt, mintha megadná az elsőbbséget, erre már nem számítottam.
Meg ha átslisszol előttem arra is számítottam, még az is belefért volna, de arra végkép nem számítottam hogy elindul, majd megáll pont előttem.
Most kivételesen inkább szerencsém volt. Amikor ügyes vagyok az nem ad okot ijedségre. 20 éve éreztem utoljára ilyet hogy csak utas vagyok a motoron.
Akkor is befordult elém egy autó keresztbe az út széléről, akkor meg tudtam állni 10 centire
Rohadjon meg ez a fostalicska kamera. Az megvan amikor kiállok a garázsból, az is amikor megállok a lámpánál, aztán szét is esik a kép ahogy elindulok.
Ez csak térfigyelőnek jó, menetrögzítőnek nem.
Pedig végre hasznát vettem volna, és mehetett volna a Budapesti Autósok YT oldalára
Amit leírtam az előbb első érzésre történt, ahogy én megéltem. Kíváncsi lettem volna hogy mi volt valójában. Mint amikor a Palik mondta hogy gépészkedett, aztán a kamera felvételek alapján semmit nem reagált a sodródásra De jó lett volna látni hogy ténylegesen mennyivel mentem, meg mi történt milyen reakciókkal.
Persze túl béna lettem volna akkor azt mondanám hogy elveszett a felvétel
Hasonlóképpen már én is jártam, még vigyorgott is. Gondolta magában, hogy na most jól megszivattalak. De az is lehet, hogy otthon be volt ígérve neki valami, és azért sietett annyira.
Köcsög motorosok!
Ami érdekes én mint majdnem motoros vagy mi úgy közlekedek, hogy számítok ránk ha autóban ülök, sőt nejem nem motorozik egyáltalán, és még Ő is így figyel a forgalomba.
Nem telefonálunk, nem nyomkodjuk azt a kibebaszott odanyúlóst...
én ha lázom egy autót ilyen helyzetben már kezdem is a fékezést
jöttek már ki elém sokszor még traktorral is
láttam a traktoroson hogy lát csak éppen leszarta hogy ott vagyok
ha nekimegyek akkor úgy is az van hogy a hülye motoros gyorsan ment
Na majdnem elbaszott egy hülye picsa.
Megyek a főútvonalon, nem gyorsan mert olyan kátyús, hogy kocsival sem lehet 50 felett itt menni.
Mellékutcában felbukkan egy autó, megáll mondom jó van nem jön ki elém, erre pont mire beértem féktávra megindul, nagy lendülettel. Hú ezt hátulról még tudom kerülni, de erre megáll pont előttem keresztben elfoglalva az utat, helyet sem hagyva hogy elmenjek előtte. Ha ugyan abban a tempóban megy amivel elindul akkor ugyan kurva anyáztam volna egyet, de éppen nem találkozunk.
Kuplung fék felpörög a motor kerreg az ABS, hogy baszódna meg az is ahelyett hogy fékezne a hepehupás úton, most már tényleg kikötöm a picsába azt a fost.
Aztán mielőtt becsapódtam, már lelassultam annyira, és egyértelműsödött a helyzt, hogy ez most tényleg megállt, így felengedtem a féket és előtte el tudtam menni egy flikflakkal.
De komolyan. Kurva fényes LED-es lámpám van. Motor sem egy halk fajta Rohadt jól látszik, szinte vakít, meg villog összevissza ilyen szar úton ahogy rázkódik.
Hogy a faszomba tud bárki is keresztülnézni ezen? Hogy kapott jogsit? Remélem legközelebb egy Kamaz-al találkozik, hogy szelektálódna ki ez a pina.
Elvileg ment a kamerám, de egyfostalicska az innovv rögzítő, ilyen szar úton rendszeresen leáll, pedig körbe van szivacsolva.
Mindjárt meg is nézem, csak kell egy SD kártya olvasó.
Csak hogy ne villanyszereles legyen mindig.
Öcsém unatkozott,mindig esett,igy tuktolta a muhelyasztalt.Kb 6 meter.ujrahasznositott anyagbol nulla penzert.
A konektor log,az ablakba kerul plexi,szinten ujrahasznositas.
Meg ha átslisszol előttem arra is számítottam, még az is belefért volna, de arra végkép nem számítottam hogy elindul, majd megáll pont előttem.
Akkor is befordult elém egy autó keresztbe az út széléről, akkor meg tudtam állni 10 centire
Rohadjon meg ez a fostalicska kamera. Az megvan amikor kiállok a garázsból, az is amikor megállok a lámpánál, aztán szét is esik a kép ahogy elindulok.
Ez csak térfigyelőnek jó, menetrögzítőnek nem.
Pedig végre hasznát vettem volna, és mehetett volna a Budapesti Autósok YT oldalára
Amit leírtam az előbb első érzésre történt, ahogy én megéltem. Kíváncsi lettem volna hogy mi volt valójában. Mint amikor a Palik mondta hogy gépészkedett, aztán a kamera felvételek alapján semmit nem reagált a sodródásra De jó lett volna látni hogy ténylegesen mennyivel mentem, meg mi történt milyen reakciókkal.
Persze túl béna lettem volna akkor azt mondanám hogy elveszett a felvétel
Ami érdekes én mint majdnem motoros vagy mi úgy közlekedek, hogy számítok ránk ha autóban ülök, sőt nejem nem motorozik egyáltalán, és még Ő is így figyel a forgalomba.
Nem telefonálunk, nem nyomkodjuk azt a kibebaszott odanyúlóst...
jöttek már ki elém sokszor még traktorral is
láttam a traktoroson hogy lát csak éppen leszarta hogy ott vagyok
ha nekimegyek akkor úgy is az van hogy a hülye motoros gyorsan ment
Arra jó hogy drágábban adják el a kocsit.
Megyek a főútvonalon, nem gyorsan mert olyan kátyús, hogy kocsival sem lehet 50 felett itt menni.
Mellékutcában felbukkan egy autó, megáll mondom jó van nem jön ki elém, erre pont mire beértem féktávra megindul, nagy lendülettel. Hú ezt hátulról még tudom kerülni, de erre megáll pont előttem keresztben elfoglalva az utat, helyet sem hagyva hogy elmenjek előtte. Ha ugyan abban a tempóban megy amivel elindul akkor ugyan kurva anyáztam volna egyet, de éppen nem találkozunk.
Kuplung fék felpörög a motor kerreg az ABS, hogy baszódna meg az is ahelyett hogy fékezne a hepehupás úton, most már tényleg kikötöm a picsába azt a fost.
Aztán mielőtt becsapódtam, már lelassultam annyira, és egyértelműsödött a helyzt, hogy ez most tényleg megállt, így felengedtem a féket és előtte el tudtam menni egy flikflakkal.
De komolyan. Kurva fényes LED-es lámpám van. Motor sem egy halk fajta Rohadt jól látszik, szinte vakít, meg villog összevissza ilyen szar úton ahogy rázkódik.
Hogy a faszomba tud bárki is keresztülnézni ezen? Hogy kapott jogsit? Remélem legközelebb egy Kamaz-al találkozik, hogy szelektálódna ki ez a pina.
Elvileg ment a kamerám, de egyfostalicska az innovv rögzítő, ilyen szar úton rendszeresen leáll, pedig körbe van szivacsolva.
Mindjárt meg is nézem, csak kell egy SD kártya olvasó.
Öcsém unatkozott,mindig esett,igy tuktolta a muhelyasztalt.Kb 6 meter.ujrahasznositott anyagbol nulla penzert.
A konektor log,az ablakba kerul plexi,szinten ujrahasznositas.
Amúgy hogyan lehetséges, egy mai, korszerű biztonsági cuccokkal felszerelt autó bele tudott menni az állókba? Automata fészfék, mif@szom.