Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit ír a gépkönyv milyen feladatok várnak elvégzésre , Egyébként az első még nem olyan gáz, ablaktörlőlapát csere mosófolyadék felöntés ilyesmi
Ha vezérmű cserét akarnak beiktatni a 6 ezer kilóméteres retyónál ne dőlj be
Vagy a B verzió,az egy szem örökösnek lesz egy nője aki aztán elszed mindent,lenullázza a bankszámlát és megy tovább.
Azt is széleskörű tájékozódás után vette meg az asszonynak: https://totalcar.hu/tesztek/auris14d/1/
azokat mi se
Én azt mindig is kedveltem
Ahol elér az este ott van alvás, tábortűz sütögetés kicsi pia meg a sok story
Többet ér bármelyik jacuzzis szállodától
De
A 2. Este után kívánja az ember a fürdést mert a kettespet víz meg a baba törlőkendő nem az igazi hosszútávon
Sose értettem ezt a harácsolást.....semmit nem.költ magára, saját örömére ellenben halála után az egyszem gyerek(általában ennyit vállal a többségük.hogy még azon se kelljen osztozni ami marad utánuk) a sok millát husssss.........pillanatok.alatt füstre teszi na ezért megéri élére rakosgatni a jobbak még a vésett sirkövet is megcsináltatják hogy még arra se legyen gond a pénzherdálással
Azt mostanaban biwak-nak híjjak.
Jo is lenne egy lakoautoval,valahol Malaga kornyeken,remelem ott nem esik ennyit.
Igénytelen mint a pipi?áááá,inkább bele sem gondolok.
Legalabb egy leaf lenne,a 2.szeria csak kicsit nez ki bohocautonak,vagy a kona.
Ha van penz,legalabb herdalja,a stiglinckertbe csak egy oltonyt vihet,azis papirbúl.
Vadkemping az árokparton....
Ismerős vett egy dokkert, teljesen meg van elégedve vele
1x ő törte meg 1x nekimentek ezen kívül semmi baja ilyen 3-4 éves a gép mindig cuccol vele valamit
Rokonnak Logan volt az is szerette
Ellenben a Duster több ismerős szerint is elég szar egy munkatársamnak is volt ilyen 40 ezer volt benne és mindenhol szivárgott az olaj
Szóval nem feltétlenül szar, csak alacsonyabb árért alacsonyabb színvonalú autó jár
Najo,hulye kerdes,szaros fenykep.
Szerinted a zasszony másként vélekedik? mégiscsak hozzáment pipihez.
akivel hálsz olyanná válsz
Munkasszallo utan van meg hova csuszni?
A a mentalitásából fakad.....
Nem ugy nez ki,azasszonytol is elveszi a tojodát es kiszurja a szemit egy csóródacsiaval.
Hat,mind jo le is pusztult,meg ott a lukasoldalu master.
Ez bölcs meglátás.......pedig nem is vagy bölcs
de vityáét is el szokták fogadni pedig első hangzásra nagyon szerénynek tűnhet
De pipi nem az televan lével
Vegyél dácsiát, ott már a vásárláspillanatában beletörődtél hogy szart kapsz. Nem kell hiú reményekben, bizonytalanságban ringatnod magad.
Na jó de tegyük.hozzá hogy kellene, mégha nem is annyit. Igy majd a balek.aki megkiméltként megveszi.
meg akinek van néhány haverja akik ilyen csoda béjemvével pompáskodnak és nem győzik a szervízre locsolni a pénzt én mindig jót röhögök amikor mondják ez volt 400 meg az volt 500 Mondom baxszátok meg a 4 hajeszra nem költöttem ennyit 20 év alatt amit ti 1 évben kidobtok az ablakon
Mer csak a pronyok turkálnak.
De méééé?