mondjuk ha a gazdi nem viszi el a visszahívás ellenére trélerrel nem fogja ellopni a szervíz a ház elől javításra
feleségemnek is van valami visszahívása az aurisara már egy éve. Mikor kérdeeztem elvitte-e hát ő erre nem ér rá
Engem meg nem érdekel
Azt ne felejtsd el.hozzátenni hogy gari idő alatt kötelező szervizek teljesitése mellett. Többinél is igy működik. Ráadásul nem.nehéz igy felkutatni a gazdáját se......
nekünk már a japánokon jó néhány dolgot cseréltek már. Az simán visszahív és cserél nem szarozik, hogy hány éves az autó és hányadik a tulajdonos. Azt fel tudja kutatni, hogy forgalomba van megkeresi és kiértesíti a tulajt. Így volt,hogy 7 éves korollán komplett automata váltót cseréltek
Nyugaton a lizing miatt cserelik 3-4 evente.Nem megveszik.
Volt ilyesmi nalunk is,a suzuki spiler volt ebben,piacvezeto is volt.
Maradvanyertekes hitel.
Betoltal egy hulladek szoci romot,meg bedobtal 2-3 kilot,kaptsl egy szwittyet,5 evig nyomtad a reszletet,oszt mikor letelt hozzafvagtak egy millas vegszamlat,vakartad a frjed hogy ezt hogy.
Mondtak nem gond,visszahozod,adunk egy madik swittyet es fizeted meg 5 evig.
2008 ig porgott mint allat,a Benkőnel hegyekben allt a switty annyi fogyott.
Utana nemigen.
Na a nyugati inkabb fizeti a lizinget.Mert kenyelmes.
Effektive nemsokan csinaljak a vegyunk lakast,kocsit ha osszekapartuk jatekot. http://youtu.be/iLBmPi-jM10
Nem hülyeség az. Az összes panel igy készült. Ráadásul a tégla is szigetel. Fagyásra meg nem hajlamos........
Belülröl nem szerencsés szigetelni, ennek ellenére szükségből.sokan csinálják.
Ellenben én.azt nem értem, hogy akkor két házat épített, egyet kivülre egyet meg belülre? Mert ha nincs kötésben a tégla hamar összeborul.....
ezt nekem is mondta már valaki bár tényleg én sem érzem, bár lehet azért mert dél afrikán kívül nem jártam még olyan helyen ahol sok nyomort lehetne látni. Nos az illető azt mondta, hogy az is bele tartozik ebbe a 10%-ba aki albiba él hónapról-hónapra
az miért jó? A külső sor tégla mindig átfagy előbb-utóbb szétbaxa az idő. Nem véletlenül találták ki, hogy a szigetelés kívül van.
Bár minap láttam egy házat ami maszekilag belülről szigeteltek le
te is félreértelmezel. Elmondtam 2x de akkor 3x is aztán tovább már nem látom értelmét
nem élünk nyugati színvonalon, de az lenne a normális ha 5 évente tudnánk cserélni az autót mint ahogy gazdagék teszik nyugaton. Azt nem kelelne kínlódni szervízzel semmivel Ahogy lejár a gari mén az autó a keleteurópaiaknak
feleségemnek is van valami visszahívása az aurisara már egy éve. Mikor kérdeeztem elvitte-e hát ő erre nem ér rá
Engem meg nem érdekel
De mééé?
Vegyetek prémium autót
Volt ilyesmi nalunk is,a suzuki spiler volt ebben,piacvezeto is volt.
Maradvanyertekes hitel.
Betoltal egy hulladek szoci romot,meg bedobtal 2-3 kilot,kaptsl egy szwittyet,5 evig nyomtad a reszletet,oszt mikor letelt hozzafvagtak egy millas vegszamlat,vakartad a frjed hogy ezt hogy.
Mondtak nem gond,visszahozod,adunk egy madik swittyet es fizeted meg 5 evig.
2008 ig porgott mint allat,a Benkőnel hegyekben allt a switty annyi fogyott.
Utana nemigen.
Na a nyugati inkabb fizeti a lizinget.Mert kenyelmes.
Effektive nemsokan csinaljak a vegyunk lakast,kocsit ha osszekapartuk jatekot.
http://youtu.be/iLBmPi-jM10
Belülröl nem szerencsés szigetelni, ennek ellenére szükségből.sokan csinálják.
Ellenben én.azt nem értem, hogy akkor két házat épített, egyet kivülre egyet meg belülre? Mert ha nincs kötésben a tégla hamar összeborul.....
Bár minap láttam egy házat ami maszekilag belülről szigeteltek le
Mondjuk én ettől messze vagyok.
.....ja várj, nem is tudom hova tettem az eszem, bosszantsd csak tovább
De hát ez se jó
persze felgyújtanám, hogy még jobban bosszantsalak
De majd valahol faragok a kiadásokból.
Vagy vedd be a kavintont, ha nem emlékszel miket irkáltál!
de hát nekem ez nem baj
20ezerből sehol nem jönnék ki sajnos.
nem élünk nyugati színvonalon, de az lenne a normális ha 5 évente tudnánk cserélni az autót mint ahogy gazdagék teszik nyugaton. Azt nem kelelne kínlódni szervízzel semmivel Ahogy lejár a gari mén az autó a keleteurópaiaknak