De ha már itt vagy, új szabály van a fórumon. Fel kell rakni publikusan a jövedelem bevallásod, mert most a más zsebében turkálós, majd "nem hiszem hogy ennyid van" napot tartjuk
Tehát 6 év alatt nem keresek 60milliót? Még jó hogy jobban tudod.
Nekem mindegy. Higgy amit akarsz, nekem attól nem lesz kicsivel sem rosszabb.
Bentley valóban nem az én stílusom. Nem csak a rönós libsi szerint ronda
nem érted a lényeget
rezsi a lakásnak van, fűtés villany hideg-melegvíz szemét közös költség fasztudja mi
mellé tv net telefon ebben az évszázadban már alap, szerintem ezt is simán a rezsihez lehet írni
a kocsi-ház vagy hűtő-tv törlesztő az más téma költségnek költség de nem rezsi
az hogy ki miért sír azt nem tudom, hogy ez mennyire jogos azt sem, tapasztalataim szerint akinek sok pénze van és herdál az is sír mindig, néha jobban mint aki 1 hónapban 2x eszik húst és májkrémes kenyéren él
Aha, te az extra rezsit is úgy értelmezed, hogy az kell és megjár, anélkül nem is élet az élet?
Hát akkor bizony nagy lábon élsz.
Szerinted jogosan sír az, aki a bentley havi törlesztőjének és a medencés-szaunás kastélynak a törlesztőjének a mértéke miatt már csak parizertes kenyérre futja?
Nekem 11 a gáz minden hónapban. Padlófűtésem van, de nem fejenként, hanem annyi a számla. Igaz, a meleget nem is bírom most is alsógatyában ülök a gép előtt, pedig kint (nyitott az ablak) 16 fok van. Nyáron egyébként majdnem rosszabb a helyzet, mert akkor fázik a talpam, míg télen meg nem.
A házamat meg a saját találmányom szerint (amikor épült, azóta ellopták) építettem, a szigetelés két téglasor között van és nem kívül.
lakásnak van rezsije nem az embernek.......
fűtés villany stbstb
furán vagy összerakva ha ezt nem így gondolod
persze a hbo meg hasonló "extra" nem feltétlen a rezsi de végülis akkor is lakásonként számolható
ilyen típussal alig fértem hozzá:
persze nem ilyen mert bizonyos nyomatéknál lekattan, bordás szíjra kellett cuccokat felfűzni nem lehet szétszaggatni a többszáz ezres szíjat
kitekerni még esetleg meg lehetett volna oldani, szétvágni a csavarhúzót, de van akkus kütyü sok, egyik se volt az igazi, derékszög hajtással még ment volna csak ahhoz nem volt olyan hosszú fej
maradt a kézi munka
Elfogadom, ismét leírom.
Nekünk sajnos semmi rongyrázás nélkül se megy sajnos mindez 20-25e ft!fő megoldani.
Nekem a fűtés 20e ft!fó havonta a téli hónapokban.
Amiből sajnos egy évben már lassan 7 hónap van.
A többit már akkor nem is részletezném.
Ne pl ezért tartottam kevésnek a 20e ft!fö kiadást havonta.
De belátom meg lehet oldani ennyiből is.
Így pláne nem.
Minden itt van a kecóban, csak nem használom, mert vagy idejétmúlt, vagy olyan tartalmat szolgáltat, ami számomra értéktelen, szar.
Az autómmal tavaly 5600km-t mentem, így az 5 évenkénti csere sem indokolt. (Plusz a motor, plusz a robogó.)
Az lehet spórolás, hogy Karrimort veszek a Salomon cipő helyett, de egyelőre nem látom hátrányát (kivéve, hogy azt azért mégsem kapok minden boltban).
Az is, hogy mert a vizet tudom csak elképzelni nyaraláskor az "aktív pihenés" nevű baromság helyett és az Adriát részesítem előnyben és nem a Zöld-foki-szigeteket.
Ha ez spórolás, akkor belátom, spórolós vagyok.
60 kettőtöknek már kijöhet... csak hülyén nézne ki a reptéri munkás parkolóban meg amúgy egy (kevéssé heteró ) Prius tulajnál komoly identitás zavart okozna
Nem, de nem is mondtam. Azt mondom most is, ezeknek a hiánya viszont nem jelenti azt, hogy az ember a XX. században él a XXI. helyett.
Pláne, amikor felmegyek a mutterhez és náluk látom, milyen adások vannak a tv-ben.
Hát... hogy ronda a Bentley, az a te rönós szádból dicséret! Egyébként a Rolls sztem is szebb azt inkább vennék
Ui:
Haver most hozta haza a Tekla P100D-t, nem új, pár éves, de elég jól fest. Még nem próbáltam ki, esős idő volt
Ja, akkor azon elsiklottam. Az nekem 3006 HUF/hó, de tök felesleges, mert a munkahelyi is itt van, csak azért van, hogy a számom megmaradjon. A feleségemé nem tudom mennyi, de szerintem az is ilyesmi lehet, a gyerek meg a tanulóit megtartotta, az meg lehet, még kevesebb is.
Így és ezért módosítom, nem 20, hanem 25 ezer a havi fejenként. Számít?
Mi is 3-ra fizetünk 12 ezret havonta de körül kéne néznem, hogy lehet csökkenteni - 5 éve még ez jó tarifa volt (van benne annyi lebeszélhető, hogy elég, de ugye ez a beugratás, mert ha nem beszélsz, is kifizettetik)
Nem értem, mi a gondod. Összeadva a jövedelmeket és elosztva a költségeket, akkor kijön, hogy egy főre mennyi a rezsi. Vagy a megélhetés, mert így lehet csak összehasonlítani.
De ezt mindenhol és mindenki így számolja (téged kivéve ezek szerint), mert másképpen hogyan lehet bárminemű következtetést levonni?
Nekem mindegy. Higgy amit akarsz, nekem attól nem lesz kicsivel sem rosszabb.
Bentley valóban nem az én stílusom. Nem csak a rönós libsi szerint ronda
rezsi a lakásnak van, fűtés villany hideg-melegvíz szemét közös költség fasztudja mi
mellé tv net telefon ebben az évszázadban már alap, szerintem ezt is simán a rezsihez lehet írni
a kocsi-ház vagy hűtő-tv törlesztő az más téma költségnek költség de nem rezsi
az hogy ki miért sír azt nem tudom, hogy ez mennyire jogos azt sem, tapasztalataim szerint akinek sok pénze van és herdál az is sír mindig, néha jobban mint aki 1 hónapban 2x eszik húst és májkrémes kenyéren él
Hát akkor bizony nagy lábon élsz.
Szerinted jogosan sír az, aki a bentley havi törlesztőjének és a medencés-szaunás kastélynak a törlesztőjének a mértéke miatt már csak parizertes kenyérre futja?
A házamat meg a saját találmányom szerint (amikor épült, azóta ellopták) építettem, a szigetelés két téglasor között van és nem kívül.
fűtés villany stbstb
furán vagy összerakva ha ezt nem így gondolod
persze a hbo meg hasonló "extra" nem feltétlen a rezsi de végülis akkor is lakásonként számolható
persze nem ilyen mert bizonyos nyomatéknál lekattan, bordás szíjra kellett cuccokat felfűzni nem lehet szétszaggatni a többszáz ezres szíjat
kitekerni még esetleg meg lehetett volna oldani, szétvágni a csavarhúzót, de van akkus kütyü sok, egyik se volt az igazi, derékszög hajtással még ment volna csak ahhoz nem volt olyan hosszú fej
maradt a kézi munka
Nekünk sajnos semmi rongyrázás nélkül se megy sajnos mindez 20-25e ft!fő megoldani.
Nekem a fűtés 20e ft!fó havonta a téli hónapokban.
Amiből sajnos egy évben már lassan 7 hónap van.
A többit már akkor nem is részletezném.
Ne pl ezért tartottam kevésnek a 20e ft!fö kiadást havonta.
De belátom meg lehet oldani ennyiből is.
Minden itt van a kecóban, csak nem használom, mert vagy idejétmúlt, vagy olyan tartalmat szolgáltat, ami számomra értéktelen, szar.
Az autómmal tavaly 5600km-t mentem, így az 5 évenkénti csere sem indokolt. (Plusz a motor, plusz a robogó.)
Az lehet spórolás, hogy Karrimort veszek a Salomon cipő helyett, de egyelőre nem látom hátrányát (kivéve, hogy azt azért mégsem kapok minden boltban).
Az is, hogy mert a vizet tudom csak elképzelni nyaraláskor az "aktív pihenés" nevű baromság helyett és az Adriát részesítem előnyben és nem a Zöld-foki-szigeteket.
Ha ez spórolás, akkor belátom, spórolós vagyok.
Pláne, amikor felmegyek a mutterhez és náluk látom, milyen adások vannak a tv-ben.
Ui:
Haver most hozta haza a Tekla P100D-t, nem új, pár éves, de elég jól fest. Még nem próbáltam ki, esős idő volt
Én 60 milliótól találtam új bentlit. Azzal osszál
Így és ezért módosítom, nem 20, hanem 25 ezer a havi fejenként. Számít?
De ezt mindenhol és mindenki így számolja (téged kivéve ezek szerint), mert másképpen hogyan lehet bárminemű következtetést levonni?
Meg a fapadosak amúgy is olcsóbbak ennél