Ugyanilyen módon az "üdvözlő fényeket", "üdvözlő hangot", "üdvözlő képernyőt", a tolatóradar hangerejét és magát a hangjelzés fajtáját is tudod programozni. Egyszer egy órányit játszottam vele....
Csak halkan merem írni, hogy a Clio ajtó becsukás után 30 mp-ig égeti a belső világítást (majd szép lassan, 5 mp alatt oltja el), de ha ráadod a gyújtást, akkor 3 mp alatt fokozatosan elhalványul. A fenti időtartamokat meg tudod változtatni a tableten keresztül, a megfelelő menüben.
nekem a zsiguliba volt olyan extra hogy késleltetéssel kapcsolt ki a belső fény
olyan ravaszul volt bekötve hogy ha becsuktam a vezető felöli ajtót akkor x idő után kapcsolt le
de ha másik ajtót csukták be akkor az x idő leteltével egyből kikapcsolt a belső világítás
szóval ha becsuktam a vezető oldalit és egy percig nyitva volt bármelyik másik egyből kikapcsolt a fény, de ha csak 3 másodpercig akkor ugyanúgy várt az x idő leteltéig
megvan az a relé valami vwből lett kiszedve, az opelba akartam bekötni csak még lusta voltam, ennyire kellenek nekem is az extrák a kocsiba
Rosszul tudod. Buszoztam a volánnál bő tiz évet, belföldiztem adr-es kocsikkal beugrósként mellette, utánna. Nagy autóval kb vagy bő tiz éve nem járok hivatásszerüen.
Mondjuk a te szódásszemüvegeddelbazbis csoda ha egyáltalán észreveszed.
Bő 2 millió km ért max akkor vezethettel volna le ha nemzetközi kamionsofőr vagy buszsofőr lettél volna hosszú evtizedekig mivel tudtommal egyik sem voltál az a bő 2 millió inkább bő felmillio bár a lényegen nem változtat azon hogy egy autót sokkal messzebrol dollár hamarabb észre lehet venni ha világítást hasznal esőben meg kulonoskeppen
Mondjuk ezbis jól tükrözi pipi igényességétbés szakértelmét, a büdös életbe nem.vennék semmilyen dácsiát. Rönót se szivesen, pedig volt olyanom is és semmi nagyobb gond nem.adódott a megannal. Ellenben az opel francia trafic változatával annál több.
Meg amit kihagytak belőle. Pl. ennek mindössze 2 csillagos lett az NCAP töréstesztje, míg a Clio nem csak hogy 5*-ot kapott 2019-ben, hanem az ÖSSZES 5*-os vetélytársa közül ő érte el a legmagasabb pontszámot a PASSZÍV biztonságban (tehát nem csak a kütyük miatt).
Fapados (ZEN) Clio, mint az enyém: https://www.euroncap.com/en/re...
Új Dacia Sandero: https://www.euroncap.com/en/re...
Nem nagyon érdekel a véleményed, mert tőled igénytelenebb autótulaj a földön nincs, alattad a vasgolyó is tönkremegy. Nekem soha semmi.gondom.nem volt egyikkel se, amit eladtunk pár éve azzal sncs semmi örül neki a gazdája. Általában azok szidják az autómárkákat általánosságban akik csak tankolják az autóikat.
A fordot egyébként sem sorolhatjuk az autók kategoriajaba. Hamarabb a sarokcsiszolohoz vagy egy furogephez. a lesajnált fenyő alatt van boven vagyis a ronyo az utolsó a sorban Ford olyan már nincs annyira szar hogy nem tudták besorolni
Így van a sok suletlen szar közül amit bele raktak az autóba ennek örülök a legjobban meg a telefonkihangositonak amikor beindul az autó akkor kapcsolja be a világítást csak gyujtason nem kapcsol fel
Ha kellően szélesek a sávok és jó a felfestés is, akkor szerintem teljesen ok. (Első utamon baromira zavart, azóta sokkal fegyelmezettebben tekerem a kormányt, igyekszem automatikusan sávközépen haladni). Pár száz km alatt simán megszoktam a jelenlétét. A keskeny, felfestés nélküli, töredezett szélű mellékutakat nem szereti - de amúgy 50 km/h alatt ki is kapcsolja magát, csak fölötte él.
Ismeri az elbaszott erdélyi "földutakat" is, ahol jellemzően még mobil térerő sincs. Ott a Google maps, Waze, Sygic, egy érintéssel válthatok közöttük, ha valami nem tetszik, vagy valami nem működik.
a 90es években semmi pc segítséggel 2 különböző módon kapcsolt ki a zsiguli belső fény
olyan ravaszul volt bekötve hogy ha becsuktam a vezető felöli ajtót akkor x idő után kapcsolt le
de ha másik ajtót csukták be akkor az x idő leteltével egyből kikapcsolt a belső világítás
szóval ha becsuktam a vezető oldalit és egy percig nyitva volt bármelyik másik egyből kikapcsolt a fény, de ha csak 3 másodpercig akkor ugyanúgy várt az x idő leteltéig
megvan az a relé valami vwből lett kiszedve, az opelba akartam bekötni csak még lusta voltam, ennyire kellenek nekem is az extrák a kocsiba
Mondjuk a te szódásszemüvegeddelbazbis csoda ha egyáltalán észreveszed.
Fapados (ZEN) Clio, mint az enyém: https://www.euroncap.com/en/re...
Új Dacia Sandero: https://www.euroncap.com/en/re...
Szinterezel