Ja, azt az apróságot nem mondtad, hogy bontóból új autókról beszéltünk. Az meg 120 misi, vagyis évente csak 20-at kéne félretenned! Ne mondd már, hogy Pesten nem fizetnek ennyit antenna karbantartásért
Egyébként meg a türhő az, ami apád farkából kicsöppent annó
Ki írta, hogy vezetékes telefon?????
A mobiltelefon az nem telefon?
Azoknak nincsenek számlái, ami a rezsibe számolható?
Mi 3 előfizetésre fizetünk.....ft-ot
Csak azt ne mond, hogy nektek mobiltelefon sincs!!!!
Na bazmeg a másik zsebbe turkálós türhő.
6évnyi jövedelmemből mégis miért ne jöhetne össze egy bentli?
https://www.hasznaltauto.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
Igazad van, az csak kiadás nem rezsi.
És a 20ft/fő rezsit is megértettem már.
Nem élünk nagylábon, nem szórjuk a pénzt, de ahogy te élsz, amiken spórolsz, köszönöm, azt meghagynám neked és a családodnak.
És ez nem bántás, és elfogadom.
De minek a vezetékes telefon? Ha végiggondolom, a hivatalokat leszámítva SENKINEK nem tudnék telefonálni dróton keresztül.
De mivel most 5 óra körül érek haza, kinek is telefonálnék így? A tv dettó. A neten szinte percre kész hírek vannak, a tv-ben biztosan, hogy nem így mondják be. Film? Online filmen azt nézek amit akarok, nem amit elém tesznek, tetszik-nem tetszik. Persze, netflix meg ilyenek, de amennyi filmet nézek, tök mindegy, meg jellemzően majdnem minden megvan azonnal a neten is, a kamerásakat persze nem is veszem figyelembe.
De pont te emlegeted a XXI. századként a kőkorszaki vezetékes telefont és a tv-t? Az inkább a XX. század szerintem.
nekem nincs probléma, csak pipi nem látja igazán a valóságot
én ha dolgoznék napi 10 órát megkeresnék 20 ezeret nettóban hivatalosan, szóval 400 felett járnék minden hónapban
evvel el is érnék arra a szintre hogy 1-2 hét után összerokkanna a szervezet
pl legutóbb 240db m5x4mm csavart ki-majd be tekertem kézzel mert kényes és szar helyen volt nem lehetett géppel
3 napig a pöcsömet nem tudtam megfogni úgy bedurrant a szar csuklóm
Van, aki takarékosan él... a mai "jó fogyasztók" világában ez sokaknak szánalmasnak tűnhet, de nem biztos, hogy igazuk van. Pl. valahol azt olvastam, hogy jóléti társadalomban az előállított élelmiszer 2/3-a kukában végzi. Ez egy magyar parasztnál elképzelhetetlen, jólmenő pesti buzinál meg természetes
Persze, hogy nem mindenki sajátban lakik.
1. de nem is mindenki a máséban.
2. én, amikor nősültem, egy kevés szülői támogatással, de inkább az OTP-re támaszkodva (és akkor még 23% körül volt ám a hitelek kamata!!!) és lemondva mindenről teremtettem meg azt, aminek a gyümölcse mondhatni most érik be.
Én még a nászút pénzét is a házba raktam bele, 15 év után, amikor lejárt a hitel, akkor mentem először nyaralni úgy a gyerekekkel, hogy nem egy napra a Balcsihoz.
És volt idő, amikor hajnali 3-4 között keltem, mert a városunkban én voltam az első, aki hajnalban hordta a Metro újságot (x1,5-2 havi bér napi 2-3 órára), aztán a gyerekeket a suluba elvinni, aztán indítani a vállalkozásban az embereket, aztán be a munkahelyre, miután ebéd után a vállalkozásban menni az em,berek után, meg a zeneiskola a gyereknek, a másiknak dzsúdó meg úszás, aztán este hazafurikázni az alkalmazottakat, és 8-9 körül elájulva, mert másnap hajnalban megint jött a Metro.
Bár senkit nem érdekel ez, egy idő után csak a Metro került ki, de az is csak a szállító miatt.
Jól leszoptam magam, de cserébe mondhatni egy-két családi dolgot leszámítva most nincs problémám. Igaz, azok miatt sem verem a földhöz magam, mert a szándékosan és előre megfontoltan elbaszott saját életet kijavítani nem lehet és nem is nagyon akarom.
Viszont ez mellé 20 évig kisbusszal jártam (ugyanazzal), nem cserélgettem, a lakás körül mindent megcsinálok, LSK kéményt két kezemmel, a gázt átvezetve a férfi játszósba a két kezemmel, a medencét a csempézésen kívül a két kezemmel, cigire életemben nem költöttem el mai áron egy doboz árát sem, alkoholra az ajándékot leszámítva meg 10 ezer forintot sem. ÉLETEMBEN, csak hogy értsd.
Meg a nem publikus plusz is, de nem öltem embert, nem vettem el másét, de ezzel szemben a kritikát sem tűröm, mert általában a kritizálók ilyenkor nem állnak oda, hogy a plusznak add le a valamekkora részét,, cserébe elvisszük a lehetséges retorzió ránk eső részét is.
Simán lehetne lépni bármelyik problémád ügyében, ha nem a kifogásokat keresnéd mindig.
De azt mondtad neked ez így elég. Akkor hol a probléma?
Neked azért nincs mert kifogást könnyebb volt találni.
Nekem azért van mert én meg a megoldást kerestem.
20éve még én is csóróbb voltam mint te, mert még asszonyt is én tartottam el amíg tanult, és a kezdő fizetése sem volt eget rengető.
a kaja az olyan hogy amennyi van annyit költ az ember
sokan bedőlnek a "minőségi" kajáknak, aztán adják ki érte a sok zsetont legtöbb esetben feleslegesen
persze van egy szint ami alá nem érdemes menni, pl anno a teszkós csirke párizsi olyan volt hogy haver macskája se ette meg
de a lidl virslit azt kedvelte az a szőrös állat, pedig az is csirkés volt
Persze, most vagány vagy, mióta emelték az eü. béreket - asszony sokat visz haza de azért a 6 év alatt Bentley-vel elég nagyot mondtál - max. teljes bruttóval
Én is elmondtam már párszor, nem igazán titkolom, ha figyelt volna tudná, de azért az tényleg türhőség amit pipi csinál.
Én is elkezdhetnék pipi hasi tasijában turkálni hogy mennyit keres, de valahogy ő sem akarja elmondani, akkor én minek kössem az orrára?
Lényegét meg gondolom érted?!