Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor lesz oldos kategória?
Dehogynem.
Neha elhibazzak es kurvajo lesz.
az sem olcsó, csak ha levesszük belőle az állami támogatást 6,9 misiért azért a minőségért nem állnék sorba
Az angolok se

Magas profitot szeretnenek.
Nem mindig a sok eladas hozza.
Nagyon jó és kényelmes az automata váltó, csak 30e km-kent olajat kell venne cserélni…. Én kifejezetten kedvelem az automatat (persze nem a 6 sebesseges aisin-t ), sokkal kényelmesebb, mint a manuális, bár azzal sincs bajom….
ez az autógyártókat nem érdekli. Eladni szeretnének
A franciák semmit jot nem tudnak gyartani.
Pont a Toyota automataváltó a világ egyik legszarabb váltója ha minden igaz 2010 után már jobb lett
Haver fordjában is a triptronic váltó kihalt 200 ezer km belül első körben egy 70 ezres számla volt majd utána egy közel 400 ezres
Igaz a 400 ezres full generálra már vállaltak 6 hónap garanciát is
Ellenben a 123as merci automata váltója még a mai napig hibátlan, de itt is esik a minőség mert ismerős 350(320?) Mercijében 4 évesen szétkapcsolt a hajtás és megállt az úton mert váltó hibát észlelt a kocsi
Szóval azért nem állítanám hogy az automata a legjobb dolog, nem ok nélkül tart a nép tőle
Az alis full gagyi extrák még csak nyomokban vannak, a többit még nem hozta meg a postás.
Van benne testreszabható üdvözlőfény is meg minden. Mwg egy halom alis fullgagyiextra
Lehet belső keringetéssel bagózza tele az utasteret.
Nem vagyom narancs renyora tablafelismerővel es ezres turbos mosogeppel.
Vagy cserélsz Bogyóval
Ahhoz képest, hogy az régen is egy hamburger menüt ért, később akar egy sajtburger is lehet belőle
Varok meg par evet es kaszálok a gastma 1, 6 szigorúval.
A legtobb ilyen ideiglenes anomalia lesz.
Mondjuk az is vicces, hogy a 15 éves Kia most többért megy el a piacon, mint amennyiért vettem sok éve igaz a pénzünk sem ér annyit, mint évekkel ezelőtt…
a tendenciát láttuk már a hasznalt motoroknál is, szoval annyira nem újdonság….
A 4T is?
Szerintem az a nyenyőce jobban szennyezi a levegőt mint egy 3ezres dízel.
Az olcsóság ugye relatív, attól függ mihez nézed… de alapvetően van igazság a gondolatmenetedben, viszont egy szaros középkategóriás autót is 10m fölé lehetett konfigolni már tavaly is, nem fullos kivitelben….Tiszta vicc Ahhoz képest 10m alatt is van villanyos gazdagon…. Szóval igen, nincsenek messze az árak egymástól és ez egyre közelebb lesz…. Ehhez képest a villany Dacia pl qrva olcsó,…
Legtöbb dobozban egy ember ül, azt cirmognag, hogy dugó van meg lassan halad.. A faccért nem vesznek egy nyenyőcét, aztán sokkal gyorsabban letudnák ugyanazt. Mikor kocsival jártunk melóba akkor öten ültünk egyben.
Nem igazán értetted meg
Elmondtam parszor, volt itt duma hogy sok vellany lesz majd oolcso lesz.
Lofaszt, a fosszilis fogjak a vellany arahoz passzitani.
Szerintem nem akarnak ennyi jarmuvet az utakakon latni.
Most tul mobilis a nep, mar a szegenyebb reteg.
A katonaságnak sem mondjuk akkor mar bevonulni is kár volt….