Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket írjátok. Itt. Rendszeresen. És erre írom én mindenkinek, rendszeresen, hogy igen, Isten szent kiválasztott népe, mindenkinél különb, mindenkinél magyarabb, mindenkinél mindent is jobban tudó..
Akik még azt is megszabják ki gondolhatja magát magyarnak, mert nem csak minden más népet is rühellnek, de még abban is verseny van hogy ki számít magyarnak, vagy ki a magyarabb.

Le lehet rólam szakadni. Migráncs, libbancs, hazaáruló, vagyok. Met nekem így jó. nagyon jó. És nem akarok árja magyar lenni...
Mondjuk az jelzes erteku hogyha valaki alaposan utananez mit hogy kell, nekikeszul es minden pontjat elbassza.
Nem, nem az info forrassal van a baj ezesetben.
Egyébként igen!
Bár abból is minimum 1 millió amit meg szabad venni.
Soha nem irtam, tipikus balfasz általánosítas. Tudatlansagbol es rosszindulatbol. De sebaj.
KTM Duke 200, Honda CRF 300L
Elvertek? Miért tettek volna ilyet? Nem lehet ám mindenkinek ilyen sötét lelke mint neked!
Nem én gondolom azt hogy minden migráns egy alsóbbrendű lény, káros, bűnös, semmit erő, bezzeg én mindenhez is értek, sokkal jobban mint bármiféle szakember...Ezeket ti írjátok!
na mire a mostaniak bontóba kerülnek addigra pont ingyen van és épp cserés lesz Valóban nincs mit bukni ezen a fos dácsián
Bár kósza hírek keringenek ez nem úgy van, hogy kitömöm a zsebem színes papírdarabokkal oszt elhozom a kisautót
Ha erre évek várakozása van akkor meggondolandó. Bár jó lenne meglovagolni az állami támogatást mert az az egyetlen egy dolog ami miatt tolongás alakult ki a fostaliga körül. 6,9 milláért nem lenne túljelentkezés
Mi os ráizgultunk, de idén kicsi lenne rá az esély ha be akarjuk fejezni a kisházat jövőre meg nem biztos, hogy lesz még támogatás 6.5 gurigát meg ,ár nem adnék érte.
Ha járumk felétek és véletlenül a lányom is jön próbáld ki az ő Z300-át, újként már csak 400-at lehet kapni 2 milla körül, de ebből 4-5 évesen alig km-el van 1,2-1,4 tájékán és megy is valamennyire (160 fölött a vége és az autók többségénél jobban gyorsul) na meg elég könnyű és ABS-es. Igaz keveset nem eszik ( 4-5l között) mert a hangja egész jó 8000 fölött így általában forgatja a gondos gazda a maga örömére.
Az ujabb gond a vellannyal hogy olyan rapid a fejlesztes utem mint a szamitogepeknel.
igy a bazidraga mostani cucc az nem ugy van hogy esik az ara 30%ot kwt ev alatt es beall egy elfogadhato szintre.
A bmw i3 mennyinel kezdte? 10-12 milla?
Most 4 korul van, es meg ugyanaz a technika mint a mai cuccok.
3-4 ev bedobjak a szilardtest akkut, a mosataniak meg bontoba kerulhetnek.
Es ezek 15 mill vagy feletti aru jarmuvek, a negyedet fogjak erni.
Ez a dako az amin nem buksz semmit.
szoval siman jo.
egyébként szokjál hozzá a gondolathoz, hogy nem kell hozzá sok sok év azt kinéznek a benzines szaroddal Ahhoz is szokjál hozzá,hogy minden 3-ik autó egy ilyen fostaliga d.spring lesz, ha el kezdik tudni özönvíz szerűen gyártani vagy 30 országban. Nem nagyon akarta a nép befogadni ezt a villanyos autózást majd most kína gondoskodik róla Azon kár rugózni, hogy környezetbarátabb-e vagy sem egy dízeles vagy egy benzines változatnál de ez nagyjából 1000 emberből talán 1-et ha érdekel. Ami érdekli az embereket, hogy olcsón lehessen megszerezni és olcsón lehessen üzemeltetni az igazi villanyautózás elterjedése ezzel a tetves springel veszi kezdetét Ebből még az is venni fog akinek soha meg nem fordult a fejében,hogy váltson
lassan már nem is lesz olyan autó amiben valamilyen formában ezek a rohadt békaevők ne lennének benne
Spec a pözsommal meg vagyok elégedve de 5 év múlva menni kell neki tovább nem lehet az ilyennel kockáztatni
A hibrid az egy szar, olyan meg már, mint japán azt felejtsd el mert nincs
Elmondtam mihez kellene a verda. az asszonynak oviba hordani a gyereket meg bevásárolni egy pont akkora településen mint kalocsa
Miért gondolod, hogy ehhez 10 + millió ft-os autóra van szükség?
Fel van pöccintve a napelem a ház kibaszott tetejére. Mire ez elkészült épp most hull az ember ölébe egy olyan eshetőség, hogy még jobban ki tudná használni forint fillérért kínálnak villanyos autót amit eddig csak qrva drágán lehetett megvenni Pont az ilyen csóringerek mint te várták már álló fasszal, hogy mikor lesz már végre olcsó
tessék itt van de akkor az meg most már nem is jó hanem szar. 4 millió ft-ért mit vársz? Mit szeretnél venni Teszlát? Adnak állami támogatást szarásig. ha vennék ilyen dácsiát amibe az állam belead 2,5 millát,meg a napelemre ad 1,5 millát (felét fizeti) Akkor csak a semmiért megkaptam idén 4 millát Egész életedben ennyit kuporgattál egy szarért nekem meg zsebembe dugja a kormány még csak nem is szemét vállalkozóként hanem magánszemélyként 5,5 millióért nem kell többet áramot fizetnem az asszony is ingyen kocsikázik. Biztos lesz valami karbantartás igénye minden esetre váltót nem kell majd benne cserélni
Francia fosok mind... ja bocs, a pinaorrúd is az
A CB125R-t én 1,5 misért látom névre írva.
Te melyikre gondolsz?
neked meg egy nagyon fasza sütögetős kiülőd Csak nem értem minek állsz be alá azzal az ócskavassal
Azt a Pipinek: egész jó bringatárolója már úgy is van....
Elektromos bicikli.
Direkt nem a Cliot javasoltam, hanem a szebb, modernebb japánt. Hibriddel, hogy olcsó legyen fenntartani.
Onnan, hogy a Duster meg pláne az új Sandero az valóban a legalja. Ez meg a tesztekben látottak alapján azoknál (is) hitványabb szerkezetnek tűnt.
Te ezt honnan tudod? Látni sem láttad még, ülni sem ültél benne, vezetni sem vezetted még. Miről állapítod meg, hogy a dácsia villany az autózás legalja?
Szerelmes vagy abba az ócska fapados szarodba Ez szíved joga mindentől függetlenül én örülök, hogy örülsz neki De van más közlekedési eszköz is a világon mint egy narancssárga rönó klió. Mindenkinek még sem lehet az Pl. hogy a francba hoztam volna el vele az új ajtómat Tudom, hogy fillérbaszó vagyok (ezt soxor a fejemhez vágjátok bár nem tudom milyen alapon ) ettől függetlenül csak ebben az évben több pénzt elköltöttem mint amit te sok év alatt megkeresel és még csak május közepe van Rönó klió tulajdonosként légyszíves te ne adj nekem tanácsot milyen autót vegyek egy olyan ember aki megvesz egy betegágy rönó sorozat legalját azt is fapadban hibrid jarisz? Az én véleményem az ez a hibrid dolog a legelejétől egy nagy zsákutca Annyira környezetbarát akar lenni, hogy bele faragnak 2 teljes értékű meghajtást 1 autóba Hát ez tényleg nagyon zöld Az E pözsó is biztos egy jó választás de hidd el én úgy vagyok vele, hogy nekem a közlekedés csak a szükséges rossz sokan vagyunk ezzel így. Azt, hogy a feleségem mi a francal szaladgál el a városba amelynek a legnagyobb hossza 4 km-er Őt pont úgy nem érdekli mint engem. tudod közel az 50-hez sokunk csak szükségből autózik nem azért, mert sokat görnyedt a laptop előtt darukat tervezve azt az összes kikapcsolódása, hogy egyedül elmegy 200 km-ert mindig ugyanazon az útvonalon szórakozásból Ezért szerintem nem adnék 10+ milliót. és köszönöm nem kell segíteni elkölteni a pénzemet én is meg tudom tenni
2 vagy 3 liter mit számít? Vagy ha 4.....
Neked egyedül a futómű számítson, meg az ülés pozíció, az ülést majd megcsináltatod kényelmesre
Az azért egy hét alatt elég odabaszós lenne bármivel
A 125-ös Duke tetszene, de nem 1,8 millióért. A kis Honda meg 989 ezer mindenestől, 30 kilóval könnyebb, és két liter alatt kajál, bárhogy hajtod - gyári adat másfél liter. A kis Duke lazán elkéri a 3 litykót, igaz az alatt viszontt rendes fék és futómű van.