Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit lehet egy kocsin azon kívül próbálni hogy elférsz-e benne?
Egy Mátészalka oda-vissza úgy sem fér bele egy tesztben sem
faszt oda kiőtöztem
a csajt azért szúrnám
de hát ez kínai tehát nem hamisítvány
felhívott egy fószer Azt mondta megkapta a regisztrációmat 25-27 között bármikor mehetek. Kérdezem akkor ki is lehet próbálni ugye? Azt mondta legfeljebb bele lehet ülni meg körbetapogatni, de másra nincs idő mert akkora a túljelentkezés, hogy esélytelen, hogy itt mindenki próbálgasson
Verteli.
Milyen fajta kutyából készül náluk a menü?
mondjuk kínai kaját csak wong éttermében eszek…. Az összes többi szar
Mindkettő kidobott pénz....
Legalábbis első olvasásra
Csak szólok hogy a sziamiau telefon és a szecsuani csirke jó.Pont.
Ooooo nem egészen….. de ott van a CEU épülete, abba nyugodtan beköltözhetnek es problem solved
Valamiért mi külföldön magyar egyetemet építünk, itthon meg kínait óriási
A hatalmon lévők bármikor megakadályozhatták volna különböző gazdasági eszközökkel ezeket az eladásokat, de hát maguk is érdekeltek benne így nem teszik a gyerekeink meg néznek ki a fejükből, hogy sárga és barna elitnek lesznek a cselédei mert ne gondoljuk, hogy a terjeszkedésnek egyenlőségesdi lesz a vége, egy ázsiai, arab szarba sem néz minket mi csak átverhető madarak vagyunk nekik.
az az egészben a hiba hogy nem tudjuk miféle megállapodás jött létre
csak egyes kiragadott részeit ismerjük
pl építünk egy iskolát 500 pénzért hogy a kínaiaknak tudjanak itt tanulni, attól még az iskola a miénk, nem a kínaiaké
ha bangladesben építünk kórházat az sokkal kevésbé éri meg nekünk, és kibaszott sok pénz elmegy ám ilyen karitatív dolgokra is
Kb minha jönne Jimi Hendrix koncertezni, de ö fizessen érte, hogyha elmegyek meghallgatni...

Na ez megint vmi nagyon okos dolog…. Azt ugye tudjuk, hogy az egyetemek fejkvótát jónak és támogatást…. Az építés költséget viszont nem az az ország állja, ahol építik sehol sem…..
a ház nem eladó, de hat 30 ev nem is eladás ugye… és nem a haza eladásáról van szó…. Ha mar így nézzük, reg eladták a hazát
Szóval igen, tényleg nem kellenek a panel puffogtatások
Amelyik papirjaival dolgozni jon,nem segelyert,tiszteletben tartja a torvenyeinket nem a sajatjait,es nrm vagja le random emberek fejet mert ne johetne?
nem csak a hatalmon lévők, a kereskedelem, a gyártó cégek is vastagon benne vannak
pl nálunk a ruha ipar szinte nullázódott a kínai olcsó ruhák miatt, most meg már nem olcsóak, régen egy nike póló 2000 ft volt a kínai meg 100 ft, most kb 6 ezer a nike póló a kínai meg 1500
....és persze ugyanez az összes más nációnál amik nem mi vagyunk, muszlimok meg hasonlók, teljesen mások a céljaik mint a mieink és messze nem békésen akarják azokat elérni.
Sajnos ebben teljesen igazad van mármint, hogy a nyugat és velük mi is úgymond eladta magát, persze akik eladták azok nem a népek hanem a hatalmon lévők, dolgoztam olyan cégeknek amiket kínaiaknak adtak el és láttam a végeredményt, szerintem akik eladtál szó szerint a hazájukat adták el a saját hasznuk miatt és a népüket totál letojták. A kínaiak terjeszkedése a mi hátrányunkra történik, persze van akinek ideig-óráig nyereséges amíg a szemétre nem dobják miután átadta a tudását, de a gyerekei, unokái átkozni fogják ezért később és biztos nem fizetik ki a temetőben a hosszabbítást.
Tehát azt mondod, hogy a kínai komcsi migráns az jó migráns?
Ja,es te irsz ilyeneket hogy isten kivalasztott nepenek gondoljuk magunkat.
Nomeg itt mindenki naci.
Ez hogy jön ide?
Itt most a honfitársakról van szó.
Az egész más...isten kiválasztott szent népének mindent lehet. Mindent is....
Szerintem te azt sem érted amit olvasol...de nem baj...
Ugy van hogy O1G.
Olyan ez mint a gyűrűkúra,egy mindenek felett.
"érdekli is az, hogy éhen döglik a honfitársa"

Látod, én figyelek a magyar szakemberekre, hogy ne halljanak éhen!
Minkát adok nekik, pedig a román olcsóbban dolgozna.
Itt is vannak olyanok az idézett mondatod alapján, akik szarnak a magyar honfitársakra.
Mert spórolni akar a szakemberen, mint az osztrák a fogorvoson,
Hogy van ez?