radarkép linket dobjatok már fel légyszi, mire lehet számítani a következő néhány órában időjárásilag, mert ki mennék pecálni a gyerekkel a délutánni grillezés előtt de kinéztem az ablakon itt fújdogál a szél esőre áll az idő. Az öreg sem garázálkodik már itt legalább tatán tudnám mi van. Olyat rakjatok már amikor látom az országot, hogy vonulnak a felhők, mert fingom nincs, hol kell megnézni.
Miért okozna? Lehet a műanyagot szereti fogdosni, és neki egy műanyag konyha tetszene…. nem mindenki egyforma… ez nem igénytelenség, csak máshogy gondolkodik, mint te. Ha neki a fehér butorlap tetszik, miért venne tömör fa bútort? Mert mások szerint az jobb? Szerinte nem…. És az az ő bútora, nem kényszerít senkit, hogy másnak is az legyen….
Meg magyar sem...De vagy ezerszer le is írtam, hogy ez nekem mindegy. Erre bezzeg egyikőtök sem emlékszik. Én ember akarok lenni. Csak ember...gerinccel...
Tudom ajánlani másoknak is...
Vagy csak azért, mert egyszerűen jó és nem fáj kifizetni. Többször mondtam már, hogy az árcédula egy statisztikai adat, mindenki el tudja dönteni maga, steretné-e, akarja-e…. Nekem pl 100e Ft is rengeteg egy pecás autóért, mert nem pecázom, tehát nekem az egy felesleges, másra viszont szemrebbenés nélkül kiadom a sokszorosát, aminek kisebb a használati értéke, mint egy autónak… Neked meg más az, amire pénzt aldozol. Ennyi van ebben, nem több…
- Gyűlölöm a robogókat, mint műfajt: szeretek váltogatni, gépészkedni. Nem tudnék úgy motorozni, hogy nincs tank a két lábam között, abba "kapaszkodom".
- 125-ös minimum kellene, hogy sima országúton bóklászhassak vele. A 85-90-es utazó sebesség az elvárt abszolút minimum.
- egy - új - robogónál egy sima felborulás több százezres kárt jelent a műanyag idomokban, a kis csupasz gépen meg pár horzsi a festéken.
- olcsón kéne, de tényleg olcsón: egy PCX 125 már 150 ezerrel drágább, és még úgy sem megy mint a kis naked.
Utakról annyit hogy volt egy derbi senda amivel néha mentem a nagyobb gödröt jobban viselte mint a 50 és robogó de összességében a robogó sokkal kényelmesebb még a vasút melletti köves murvás úton is
Pedig nem fiatal robogó 95-ös évjárat
Ismerem a magyar utakat és az olcsó teleszkópokat
Amúgy a földutas dolgot nem értem, hova tervezel menni vele?
Amúgy a szimó geciszar földúton csak már elfelejtettük
Sokkal, a szaraz szamadatok nem adjak vissza mennyire konnyed filigran kis bizgere.
nem veldtlen telt el vagy 40 ev a ket motortervezes kozt.
Lehet a renyo turakat ugy kene tervezni hogy kiprobalsz motorkakat.
Bruttó 989 ezer regadóval együtt, LED-es fényszóróval, start-stopos indítógenerátorral, digitális műszerfallal, fokozatkijelzővel, másfél literes fogyasztással, és csurig tankolva 117 kg menetkész tömeggel. Sajnos ennyiért még ABS nincs, csak kombinált fék.
a legtöb ilyen extradolog azért kell sz embereknek mert nem mindenki tudja megvenni
szóval nem az okozza a legnagyobb örömet neki hogy az a dolog neki van hanem az hogy másnak nincs
vagyis persze a birtoklás a cél de nem az adott tárgy használati értéke
Ezek mind a te kodos agyadban letező dolog.Foleg hogy a turbomagyarok mar bogyo oldalan vannak.
Viszont konkretan te robbantal be ide hogy itt mindenki szerinted mindenki kulonb aria faj es isten kivaladztott nepe.
De a labancoknal minden jobb,szebb,tobb,sot a torok ettermesnel minden magyar putribb.
Es csodalkozol hogy milyen elkenerzeseket hallasz.
Elmentel,megvalositottad onmagad,jol erzed ott magad.Tok jo,orul mindenki neki,en is.
Viszont nem kene visszamarni minden megszolalasban,degradalni,ocsarolni azokat akik ndm a te eletedet valasztottak.
Ez valtja ki az ellenreakciot.
Es ne tetesd az artatlant,elso megnyilvanulaskent ocska altalanositassal beleszaltal minden videkibe.
Ezek nem kellenek.
De igazabol ha keresnel egy hasonszoruekkel teli forumot az se gond,nem kell felvilagositani minden nap oket hogy szar semmirevalok,es mindent szarul csinalnak,igy ok is meg mi is nyerunk.
Tudod, ez olyan hogy valakinek jó a bútor egyszerű vékony bútorlapból, másnak meg tölgyfa felületek kellenek, meg beleszerelt LED világítás, meg trükkös pántok, fiókok, stb...nem egyformák az igények...
Az egyszerűt összeszereled magad, csak meg kell venni az IKEA-ban, de a szép, jó, fából készült, na az szakmunka...
Könnyű úgy hogy amit az önjelölt sztárok mondanak hogy jó, az nem jó. Nekem nem jó...Marhaság...
Mindezt elmondtam egy szakembernek és ö egyből tudta hogy hogy lehet jól megcsinálni, hogy olyan legyen ahogy nekem tetszik...
Ezt a megoldást nem szokták kérni, mert drága...
Tudom ajánlani másoknak is...
- 125-ös minimum kellene, hogy sima országúton bóklászhassak vele. A 85-90-es utazó sebesség az elvárt abszolút minimum.
- egy - új - robogónál egy sima felborulás több százezres kárt jelent a műanyag idomokban, a kis csupasz gépen meg pár horzsi a festéken.
- olcsón kéne, de tényleg olcsón: egy PCX 125 már 150 ezerrel drágább, és még úgy sem megy mint a kis naked.
Pedig nem fiatal robogó 95-ös évjárat
Amúgy a földutas dolgot nem értem, hova tervezel menni vele?
Amúgy a szimó geciszar földúton csak már elfelejtettük
nem veldtlen telt el vagy 40 ev a ket motortervezes kozt.
Lehet a renyo turakat ugy kene tervezni hogy kiprobalsz motorkakat.
A sérvednek odabaszna rendesen
szóval nem az okozza a legnagyobb örömet neki hogy az a dolog neki van hanem az hogy másnak nincs
vagyis persze a birtoklás a cél de nem az adott tárgy használati értéke
Árlista: https://www.honda.hu/motorcycl...
Viszont konkretan te robbantal be ide hogy itt mindenki szerinted mindenki kulonb aria faj es isten kivaladztott nepe.
De a labancoknal minden jobb,szebb,tobb,sot a torok ettermesnel minden magyar putribb.
Es csodalkozol hogy milyen elkenerzeseket hallasz.
Elmentel,megvalositottad onmagad,jol erzed ott magad.Tok jo,orul mindenki neki,en is.
Viszont nem kene visszamarni minden megszolalasban,degradalni,ocsarolni azokat akik ndm a te eletedet valasztottak.
Ez valtja ki az ellenreakciot.
Es ne tetesd az artatlant,elso megnyilvanulaskent ocska altalanositassal beleszaltal minden videkibe.
Ezek nem kellenek.
De igazabol ha keresnel egy hasonszoruekkel teli forumot az se gond,nem kell felvilagositani minden nap oket hogy szar semmirevalok,es mindent szarul csinalnak,igy ok is meg mi is nyerunk.
https://www.brixton-motorcycle...
Az egyszerűt összeszereled magad, csak meg kell venni az IKEA-ban, de a szép, jó, fából készült, na az szakmunka...
Mindezt elmondtam egy szakembernek és ö egyből tudta hogy hogy lehet jól megcsinálni, hogy olyan legyen ahogy nekem tetszik...
Ezt a megoldást nem szokták kérni, mert drága...