Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán bevállalnám,ha lenne 4 millióm.
Ez már nem drága,csak az e-tron GT kéne 4,4-ért.
Igazából ma gyere, a többi nap amúgy is ingyenes volna…
A legnagyobb: uhhhhh drága a villanyautó…. Szar….. nesztek, itt az olcsó, olcsóbb állami támogatással mint a hulladek kisautók….. aaaaaa ez nem jó…. Szar… óriási
Keddig még megyek szétparkolom magam felétek.
Végre vége az egyik legnagyobb faszságnak megszűnik az ingyenes parkolás
Mivel az európai únió elfogadta szent és sérthetetlen.
Meg a bele nem rakott anyag miatt: acél, hangszigetelések, ilyesféle. Kíváncsi leszek majd az NCAP töréstesztjére.

Az új Sandero (ami elvileg egy az egyben a Clio padlólemezére épült) is csak 2 csillagos lett: de nem csak a balesetmegelőző elektronikák hiányoznak belőle, hanem az egész autó vékonyabb lemezből, xarul lett megcsinálva, a passzív biztonsága is nagyon rossz.
Amikor volt,tuti abban ment.
nem az a lényeg hogy jó vétel vagy sem
nekem biztos jó lenne bár nem hinném hogy elférnék benne
sőt a logant meg is akartam venni de mire összejött a pénz nem gyártották a sima 1.4-1.6 szívó benzinnel
itt az a lényeg hegyekben áll a zseton és putriskodik az asszony egy dácsíjjával
kb mintha színházba susogós joggingba menne az ember
Ez kb a kis akku miatt kerul ennyibe nem?
Az mar regots lejott hogy felétek a tehenek is csak legfrissitő ilkatot szarnak,de akkor hogy van hogy te az elmult rvben tobbet voltal budapestrn mint en.
A magyart,szoval vedd meg nyugodtan.
Speciel tévedsz,az olaszok egy jokora adag szputnyikot is felhasznalt.
Pont ezt a videót láttam én is.
Azért ez a te szádból picit hiteltelen
A Kona is elég fapados. Nem rossz, de nem biztos hogy megéri a felárat, ha közlekedő edény kell.
A Dacia pont fele ennyibe kerül, 4millióért elvihető és nem olyan szar autó mint aminek első hangzásra tűnik.
Sőt kifejezetten jó vétel, így várhatóan ez lesz most az év slágere EV piacon.
Ha elég az a hatótáv, márpedig városi rohangászásra bőségesen elég, akkor teljesen észszerű döntés. Persze aki urizál és Opel alá nem adja...
http://youtu.be/-xnvgTVMbA8
Hiszen az építőiparban ott is a magyartl az afgánig mindwnki dolgozik, több száz éves max a cégnek a neve.
Ja, hát ha béna vagy és képtelen megcsinálni akkor ne is állj neki,valóban.
egy teraszon mit lehet elrontani?
Mindent...A lapok anyagát, a szegélyt, a lerakás módját...
Pedig mindent úgy csináltam, hogy a legtöbb önjelölt szakértő szerint kell. Na de nekem nem így kell....
Akkor inkább az 500-as Fityó. Az tényleg rohadt jól néz ki és műszakilag is felnőttebb.
Ha egy kicsit nagyobb lenne, gondolkodás nélkül megvenném...
Nem tudom ott mit lehet elbaszni
Mondjuk egyre nem árt vigyázni
Hogy ne befele lejtsen
Nincs az a pénz amiért megnézzek egy videót, amibe a Vályi látszik, vagy hallatszik...