Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseréld le a motort egy Twizzy-re
Mi nem merülne fel?
Nekem meg annyira bejön a kis Clio, hogy legalább ugyanannyira szeretek vele cél nélkül kirándulgatni, sederintgetni a Mecsek szerpentinjein, mintha a motoromon ülve tenném ugyanezt (ráadásul a derekam se fájdul meg tőle, nem számít a hideg, az eső vagy éppen a forróság - ja, és még "beöltözni" sem kell hozzá). Jó vezetni, na!
Nekem a melóhoz nagyon ritkán kell, tehát a hétköznapi nagyvárosi autós közlekedés "nyomora" kimarad az életemből szerencsére. Bár szerintem akkor is fontos volna, hogy az ember mennyire fárad el, mennyire érzi "jól" magát a bádog dobozában ülve.
De, A kettő nem zárja ki egymást...amúgy én is migri vagyok...
Fel se merülhetne egy hithű osztráknál.Csúnya dolog.
Nem azt mondtad hogy harmonikus kapcsolatban éltek a migrikkel?
nekem szerencsém van mert számomra a közlekedés bármilyen formája egy szükséges rossz
persze belátom hogy egy új nagy merci jobb mint az f astra, de én a merciben se lennék boldogabb munkába menet-jövet
Szépen mondom, hogy nem mindenki igénytelen...
Jobb lett volna...még mindig van mit tanulni az életről...
8 év garancia van rá.
igénybeli különbségek
de szépen mondod hogy nem mindenki arca egyforma
Sosem voltam "sötétzöld" - ahogy a motorosok 100%-a sem. (Aki motort vesz, az vagy gyönyörködni akar benne, vagy élvezkedni a vezetésével, esetleg "fölösleges" túra kilométerek ezreit begyűjteni és nagyjából lexarja az egész ECO-baromságot). Emberi gyengeség, na!
Ilyen mentalitással szerintem elsőre kellett volna egy csúcs törökkel csináltatni.
Legközelebb úgy lesz és pont azért mert igazad van...
A gépjárműnek ezel tulajdonságai a nyugati trendek szerint gonosz,nem eco gondolkodás.
Elnézést, hogy egy kis pénzt szerettünk volna vinni a rendszerbe. Ígérem nem fog gyakran előfordulni (igazi hazaáruló leszek, aki még a határ előtt megtankol egyet utoljára, meg iszik egy kávét, csak ott ne kelljen pénzt költeni), mert a csalódások száma exponenciálisan emelkedik...1,1 millio Ft-ért csinált három fogbeültetést a mókus, amiből kettő egy éven belül kiesett, egy meg eltört....
Ne aggódj egy dekát se: ha villanyautót vennék (tehát lenne rá pénzem és igényem is) akkor az - a jelenlegi kínálatból - tényleg a Tesla lenne. A többi hozzá képest nem tűnik autónak (tehát élvezetesen vezethető, és "vágykeltő" gépjárműnek).
De mért is nem egy osztrákot vagy legalább egy törököt kellett a fogaihoz engedni?
Itthon mindenki barbár vidéki náci.
Jobban jártunk volna vele...
Azóta kétszer kellett visszamennie az asszonynak garanciális javításra...
érdekes, de a szar az szar.....
Euróban számolva simán megkapod annyiért
Akkor viszont kizárólag Teslát vehetsz, és nem lehet kifogás hogy drága. Az életed csak megér ennyit...vagy nem?
https://villanyautosok.hu/2019...
Igen. Ezek az igénybeli különbségek. Én pl azért nem csinálok meg dolgokat magamnak, mert az igényeim sokkal magasabbak, mint hogy egyszerűen meg legyen csinálva.
Na meg a szabadidőmben inkább nem dolgoznék, ha nem muszáj
van csak elment a pénz a kolbász kerítésre
birom ezeket a kis hazaárulókat májerkodnak hogy hegyekbe áll a pénz de egy gyökérkezelésért már somfordálnak vissza magyarországra