Nekem meg annyira bejön a kis Clio, hogy legalább ugyanannyira szeretek vele cél nélkül kirándulgatni, sederintgetni a Mecsek szerpentinjein, mintha a motoromon ülve tenném ugyanezt (ráadásul a derekam se fájdul meg tőle, nem számít a hideg, az eső vagy éppen a forróság - ja, és még "beöltözni" sem kell hozzá). Jó vezetni, na!
Nekem a melóhoz nagyon ritkán kell, tehát a hétköznapi nagyvárosi autós közlekedés "nyomora" kimarad az életemből szerencsére. Bár szerintem akkor is fontos volna, hogy az ember mennyire fárad el, mennyire érzi "jól" magát a bádog dobozában ülve.
nekem szerencsém van mert számomra a közlekedés bármilyen formája egy szükséges rossz
persze belátom hogy egy új nagy merci jobb mint az f astra, de én a merciben se lennék boldogabb munkába menet-jövet
Sosem voltam "sötétzöld" - ahogy a motorosok 100%-a sem. (Aki motort vesz, az vagy gyönyörködni akar benne, vagy élvezkedni a vezetésével, esetleg "fölösleges" túra kilométerek ezreit begyűjteni és nagyjából lexarja az egész ECO-baromságot). Emberi gyengeség, na!
Elnézést, hogy egy kis pénzt szerettünk volna vinni a rendszerbe. Ígérem nem fog gyakran előfordulni (igazi hazaáruló leszek, aki még a határ előtt megtankol egyet utoljára, meg iszik egy kávét, csak ott ne kelljen pénzt költeni), mert a csalódások száma exponenciálisan emelkedik...1,1 millio Ft-ért csinált három fogbeültetést a mókus, amiből kettő egy éven belül kiesett, egy meg eltört....
Ne aggódj egy dekát se: ha villanyautót vennék (tehát lenne rá pénzem és igényem is) akkor az - a jelenlegi kínálatból - tényleg a Tesla lenne. A többi hozzá képest nem tűnik autónak (tehát élvezetesen vezethető, és "vágykeltő" gépjárműnek).
Igen. Ezek az igénybeli különbségek. Én pl azért nem csinálok meg dolgokat magamnak, mert az igényeim sokkal magasabbak, mint hogy egyszerűen meg legyen csinálva.
Na meg a szabadidőmben inkább nem dolgoznék, ha nem muszáj
van csak elment a pénz a kolbász kerítésre
birom ezeket a kis hazaárulókat májerkodnak hogy hegyekbe áll a pénz de egy gyökérkezelésért már somfordálnak vissza magyarországra
Nekem a melóhoz nagyon ritkán kell, tehát a hétköznapi nagyvárosi autós közlekedés "nyomora" kimarad az életemből szerencsére. Bár szerintem akkor is fontos volna, hogy az ember mennyire fárad el, mennyire érzi "jól" magát a bádog dobozában ülve.
persze belátom hogy egy új nagy merci jobb mint az f astra, de én a merciben se lennék boldogabb munkába menet-jövet
de szépen mondod hogy nem mindenki arca egyforma
Itthon mindenki barbár vidéki náci.
Azóta kétszer kellett visszamennie az asszonynak garanciális javításra...
érdekes, de a szar az szar.....
https://villanyautosok.hu/2019...
Na meg a szabadidőmben inkább nem dolgoznék, ha nem muszáj
birom ezeket a kis hazaárulókat májerkodnak hogy hegyekbe áll a pénz de egy gyökérkezelésért már somfordálnak vissza magyarországra