Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az még fűteni is hitvány Legalább mahagóni lenne, az jól ég
Igen. Vidéken a kézműves szakmák több generációs családi vállalkozások. Nem mondom, hogy nem dolgozik külföldi az építőiparban, de az biztos, hogy nem olyan nagyon magas arányban. A vendéglátásban, szolgáltatóiparban annál inkább.
ki mondta hogy nem lenne jó?
sosem mondtam ilyet
Ja, semmi se jó nekik.
"Nekem elég a bontószökevény F Astra ...ja de az új Dacia az nem"
te csak nyugodj meg..... az már nincs....
Nem tűnik el a pénzünk - csak gazdát cserél.
Ausztriában nincs fogorvos? Ééééérdekes....
lehet későn kezdtem el meglovagolni ezt a divathullámot? divatos még a migránsozás? kicsit lemaradtam hírekből....
Te meg eleve hülyének születtél....
nekem minden megfelel ami a funkcióját ellátja
pl számomra értelmezhetetlen az hogy pl egy konyhaszekrény szép
nekem az egyszerű sima fehér is tetszik meg a fa színű is meg a mahagóni is ami szűzlány vizeletben volt pácolva
ha le van szakadva az ajtaja vagy le van fosva az nem tetszik
terasz is ilyen, azért hogy mossa azveső meg hordja rá a retket, meg hogy a kutya heverjen rajta arra kb minden jó
20 éve jól nézett ki most annyira nem mert az egyik kő sarkát elbasztam amikor ásóval vertem fel a jeget róla
de a következő 20 évben még ugyanígy ellátja a funkcióját
szóval inkább heverészek itthon másfél hónapot mintsem levegyen egy burkoló 2-300 ezrrel azért hogy másik kövön heverjen a kutya
szemét migráns az összes.....
Tehát a talkarító-mosogató-pincér-pultos hiányszakma nálatok a festő-bádogos-tetőfedő-faipari munkás nem?
Ez vicces mert egy vagon ember ment ki ezzel.
Komplett brigádok.
Van ismerős bolt aki komplett bútoripari szakmunkákkal dolgozik a mesés ausztriába,innen.
Rendesek ezek a kínaiak..... az utolsó 500e db-s vakcina szállítmányhoz hozzá dobtak még 200e-t ajándékba.... inkább mi dobjuk ki, mint ők
Ez egy keletlondoni techno-R&B együttes neve.
Nem az van hogy nem jöhet, hanem az, hogy van ahol emberhiány van, van ahol meg nincs. Van ahova kell a szakmai tudás meg a nyelv, van ahova nem...
Ez az.....
Taláj hiteles kereszténydemokratábbat.
Jön az állami támogatás dögivel.
Miféle szegregáció ez?
Éttermes,mosogató,pincér,szakács jöhet,festő,ács,kőműves nem?
Akkor tessék szépen feltölteni a kasszát, mert akkor tudunk elindulni..... a név már megvan: Ramon Olorunwa Abbas
Azok igen. Ott rengeteg van.
Kizárt dolog, hogy említettem olyat ami nem igaz...
Az nem az én szokásom. A Balatonon voltam.
meg egyszer pár órát Budapesten, amíg vártam az asszonyt a fogorvosi rendelő előtt.
Üres.De jól állunk,a csapataink rugalmas elszakadásból átszervezéssel támadnak.
Ha ár-érték arányt nézünk, akkor rendben van.
A te feladatod, hogy a marketinggel összeszedd a kampánypénzt... hogy áll a kassza?
Nem, biztos hogy nem. Van köztük viszont itt született bosnyák..
De felőlem afgán is lehet, csak csinálja meg úgy ahogy kell. nem mindegy ki csinálja?