Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kar hogy en olvastam,itt,a forumon.
Szerintem fordulj egy szakorvoshoz. ilyen súlyos üldözési mánia nem hétköznapi...
Na azért...szóval csak a hangok a fejedben...
"és nincs komcsi káder képzés…."
Szerintem is rossze lenne ha nagyobb konkurenciát kapna a hazai egyetemek komcsi káder képzése, mert lehet akkor még rátennének egy lapáttal.

"Vegyék meg az egyetem területet 30 évre"
Valami nagyobb hazafi azt mondta "a haza nem eladó".

"fizessenek minden költséget"
Kb minha jönne Jimi Hendrix koncertezni, de ö fizessen érte, hogyha elmegyek meghallgatni...

(((Ha magyarország lenne a jövö világbirodalma USA után, mégmegértem a "paneleket", de mivel sanszos, hogy inkább Kina az esélyes ebben, nem tartom olyan rossz dolognak, hogy "szárnyunk alá vesszük", és nem pedig szembe helyeszkedünk el vele. Lehet persze tólni a lokálpatrióta álláspontot, csak kina terjeszkedésében és az ország jövöjében nem lesz eredményes. A nyugat már régen eladta magát ázsiának, ott van már tudás, technológia hiába dugják a homokba a sokan a fejük. Vannak még pontok amiben ázsia lemaradásban van, sok diktatórikus és hierarhalis vezetés ellenére is sokkal rugalmasabbak, mint nyugat "demikráciái" és burokráciája, ha megoldásra váró feladat van.

Elnézést , ha kiszökkentettem a "panelvita" medréböl a vitát.)))
Így látják ezt az egyszerűek ne is menjünk bele. Csak annyit, hogy nyilván nem a magyarral van a baj, aki kihasználja ezt a lehetőséget, hanem a nagyarcú osztrákkal. Előadják a gőgös felsőbbrendűt, aztán megbaxnák az anyjukat 2 euróért... Nem, nem otthon költ fogorvosra, érdekli is az, hogy éhen döglik a honfitársa - inkább átjön ide hozzánk (akiket pedig mélyen lenéz) csak mert itt nem 200 juró a tömés, hanem 100.
pedig ez így van, ha nem csak az a cél hogy kína seggét nyaljuk pár évtized alatt simán visszajön az ára
Isten orizzen,elegvolt csak a megszolalasaidat olvasni.
Na ugye hogy megmondtam...
Remélem te érted, hogy mi a bajod...én nem...Ki utál ki kit vidékről? És miért?
Ez most qrva nagy faszsag volt tőled
Ha te mondod...te már csak ismersz...
ennyi erővel építhetnél egy éttermet hogy tudj enni......
persze értem a gondolatmedeted, de bármelyik autógyárunk(vagy bármi egyéb nagyberuházás) építésekor is talicskaszám hordta bele az állam a pénzt
Ja és több pénzt hozzon, mint egy stadion, mert azok csak vitték eddig
Ha bogyó megpukkad,már azért megérte.
Bánja a faszom, jöjjenek…. Vegyék meg az egyetem területet 30 évre és fizessenek minden költséget, ne mi vegyünk fel 500mrd hitelt… és nincs komcsi káder képzés….
fene tudja
ha idejön x számú kínai diák, tuti nem a csóró rizsfüldi munkás 20. fattya lesz szóval hozza az a pénzt rendesen
amlékszem sok éve szabadszálláson is volt egy katonai suli teli négerekkel, azok mindig teli voltak pénzzel, pedig afrika összegészében nem kimondottam gazdag
szerintewm hoz annyit az a suli mint bármelyik stadion, plusz én úgy gondolom a kínaiakkal ha barátságban vagyunk többet ér mint mondjuk a franciákkal vagy az angolokkal, de az usát is meg merném kockáztatni.....
ez az aszfaltos gumi egy rettenet, nem is értem miért vesznek a népek ilyet még aszfaltra is
egyrészt geci kemény 3mm úthibákat észre lehet venni, plusz ha bármi van az aszfalton, murva, falevél esetleg vihar után ág-bog darálék már mászik is ki a motor picsája
az hogy fűben alig megy ez természetes, meg az hogy egy kicsi kis sár és se előre se hátra, de mentem a duna mellett a bicikliúton hát örökké kereszben ment az lc4 mert a szél miatt mindenféle kis biszbaszok az úton voltak
Valogatos vagy.
bütykös gumival már a túlparton lennék
Faszt,de mindegy.
A ceu itt van,becsbe csak a dupla papiros kepzes kerult.Tajekozodj,nem vagy pro.
Amugy a kinai itt van.A Konfuciusz Intézet mar uzemel,jajjjj milesz.
egyetértek... a CEU mellett elfér... vigyék bécsbe....
hát, nem olvastál utána..... mi vesszük fel a hitelt, de kínai munkásokat hoznak az építkezéshez és kínából jön az építőanyag is
gyáva
Ez demagog,kinai munkas es alapanyag nemhinnem hogy idekerul,es egy valag embert vonz a fudan.
Vegulis a ceu mellett elfer.
http://youtu.be/0dgTy9iW9aE