nincs bajom a kínaiakkal, van itt belőlük dögivel, csak a komcsi egyetemüket ne itt akarják létrehozni, kínai munkásokkal, kínai alapanyagból, kínai komcsiknak, a magyar diákok egyetemvárosának helyére úgy, hogy mi vegyünk fel 500mrd hitelt... ilyen bohózat a világon nincs...
Jobban birom a kis vagottszemu laposkepűeket mint a török-szír-afgan siserehadat.
Mindhez volt szerencsem,mind alkudozó fajzat,a laposfejuek egy hangyafasznyit kezelhetőbbek.
Zolinak nem ez volt a felvetése egyébként.
És a lényegen ez mit változtat, hogy szarrágó vagy sem???
Érdekli szerinted a határ melletti fogorvost, masszőrt...???
Hozzák a ropogós Euro-t nekik, és viszlát.
Persze: a GS a lomjaival együtt elmegy 500-ért, és esetleg NEM veszem meg az idén nyárra tervezett fényképezőgépet, hanem marad az öreg. Akár idén megvehetném, de még egy-két nagyobb hazai túrát le kell nyomjak a GS-sel.
Én ezzel a kis görccsel 100-200 km-es utakat terveznék, az országos fűutakat nagy ívben kikerülve - azt is csak akkor, ha jó idő van, és van kedvem is hozzá. 18-es kereke van, 117 kg teli tankolva, 90-et megy stabilan. Nekem jó lesz az, Erdélybe biztosan nem indulnék el még egyszer egy kis pöcsköszörúvel, ahhoz tényleg megöregedtem.
vannak 16os kerekű robogók szép számmal
ilyen 150-160 kiló között vannak a modernebb jól felszereltek
a robogóra mint motorra tekinteni tényleg gáz, úgy ül az ember rajta mint a budin, de gondtalan, kényelmes, szinte gondozásmentes
amilyen rozoga vén pöcs vagy neked a kényelemnek kellene a legfontosabb tényezőnek lenni
érdekességképp
van egy olyan amalgámal tömött rágó fogam amit még általános iskolában tömtek be, a rágófelület és oldalt is fénylik a vas......van benne bőven
olyan 25 éve kicsit érzékeny ha pl meg vagyok fázva vagy hasonló kórság elkap olyan mintha meleg lenne, nem vészes nem fáj csak fura érzés
a fogdoki(eddig 2 helyen nézték) azt mondja most már benne kell hagyni mert több higany kerülne a szervezetbe amíg kiszedi mint ami még esetleg oldódna ki
azért nem semmi hogy mit ki nem bír az amalgám
aszfaltos gumival nem mertem nekimenni