Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszercsak elfogyott az út......
aszfaltos gumival nem mertem nekimenni
nincs bajom a kínaiakkal, van itt belőlük dögivel, csak a komcsi egyetemüket ne itt akarják létrehozni, kínai munkásokkal, kínai alapanyagból, kínai komcsiknak, a magyar diákok egyetemvárosának helyére úgy, hogy mi vegyünk fel 500mrd hitelt... ilyen bohózat a világon nincs...
A vegen csak parizerre fussa,es a galler nelkuli borkabat is a zaciba kerul,penzert fog fellepni a prájdon.
Halih!!! Valaki mondja már meg, hogy a nem aktuális aprhírdetéseket hogyan lehet törölni. Köszönettel Pumi.
Remelem itt is,mar csak hogy megpukkadj.
Jobban birom a kis vagottszemu laposkepűeket mint a török-szír-afgan siserehadat.
Mindhez volt szerencsem,mind alkudozó fajzat,a laposfejuek egy hangyafasznyit kezelhetőbbek.
Remélem ott SE
CSAK ott lesz.....
A kínai komcsik a vörös bolygón........................már ott is lesz fudan.

https://spacejunkie.hu/hir/az-...
El akar törölni mindent ami fidesz,szerinted ha meglátja nem kap dührohamot amilyen kettyós?
ne ijesztgesd... nem kell ferinek a rönyó
Örülhcc ha ferenc testvér nem veszi el a renyót.....................ha másé,a szine miatt.
Zolinak nem ez volt a felvetése egyébként.
És a lényegen ez mit változtat, hogy szarrágó vagy sem???
Érdekli szerinted a határ melletti fogorvost, masszőrt...???
Hozzák a ropogós Euro-t nekik, és viszlát.
Arról az O1G tehet, "elmút 8 év"
Vecsés mellet lakok, ősi sváb falu, nekem nem kell mondanod
Mert a tüchtig osztrák is olyan szarrágó, mint az innen kiszakadt magyar.
Persze: a GS a lomjaival együtt elmegy 500-ért, és esetleg NEM veszem meg az idén nyárra tervezett fényképezőgépet, hanem marad az öreg. Akár idén megvehetném, de még egy-két nagyobb hazai túrát le kell nyomjak a GS-sel.
Szerinted lesz ra penzed 2 ev mulva?
Én ezzel a kis görccsel 100-200 km-es utakat terveznék, az országos fűutakat nagy ívben kikerülve - azt is csak akkor, ha jó idő van, és van kedvem is hozzá. 18-es kereke van, 117 kg teli tankolva, 90-et megy stabilan. Nekem jó lesz az, Erdélybe biztosan nem indulnék el még egyszer egy kis pöcsköszörúvel, ahhoz tényleg megöregedtem.
Azzal nincs baj Magyarországon sem
De szép simítás volt
vannak 16os kerekű robogók szép számmal
ilyen 150-160 kiló között vannak a modernebb jól felszereltek
a robogóra mint motorra tekinteni tényleg gáz, úgy ül az ember rajta mint a budin, de gondtalan, kényelmes, szinte gondozásmentes
amilyen rozoga vén pöcs vagy neked a kényelemnek kellene a legfontosabb tényezőnek lenni
érdekességképp
van egy olyan amalgámal tömött rágó fogam amit még általános iskolában tömtek be, a rágófelület és oldalt is fénylik a vas......van benne bőven
olyan 25 éve kicsit érzékeny ha pl meg vagyok fázva vagy hasonló kórság elkap olyan mintha meleg lenne, nem vészes nem fáj csak fura érzés
a fogdoki(eddig 2 helyen nézték) azt mondja most már benne kell hagyni mert több higany kerülne a szervezetbe amíg kiszedi mint ami még esetleg oldódna ki
azért nem semmi hogy mit ki nem bír az amalgám
Erre vagyok rákattanva - egy-két éven belül szeretnék egyet venni: https://www.honda.hu/motorcycl...