Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökig ködben.ha ismered a kresz világitásra vonatkozó részét akkor tudod hogy az korlátozott látlási viszony. De szerintem most nem nagyon volt köd.
Megneznem tokig kodben hogy latod.Bagy a baszott vizfelhoben.
Hátb szerintem ti csak a hátsólámpát ismeritek fel.
Nekem nem.is......nektek.kell.
ha ilyen gondokkal küzdtök nem biztos hogy jogsi kellene a kezetekbe....
A köd eső szart se látsz meg már korlázozott látási viszonyok.
De sajnos ez is szubjektiv, nincs számszerűsitve.
Holvoltitt raeső feny?
Előre azért nem öt watt világit, a tudosok.szerint viszont az észelésben segithet. Viszont ha.azelejét látod egy.járműnek igencsak gyorsan ott kehet, mig a hátulját átva jóbesetben azonis.irányba.mentek és.nincs hatalmas sebesség különbség. Legalábbis amekkorát az agyatok ne tudna.felfogni.
A szürkület jogos, ott már kellene a helyzetjelző is.
Te se mentel ilyen utan,kod,eso es szart se latsz belole.
De legalabb lesz egy torott autod.
DRL se kene.Avval nem latsz tobbet nappal.
Akkor előre minek? Azt is ugyanúgy látni kell. Azért szürkületben, párás felhős időben gyönyörűen el tud bújni egy szürke autó.
A menetfény épp.ezért létezik, hogy ne kelljen estifényekkel menni.nappal is amikor jók a látási viszonyok. Ezelőtt harmincévvel tompitott se kellett mégis láttuk ha ment valami az uton. Most meg már a hátsólámpát figyelitek. Ha.nem világit neki mentek..... bő kétmillió km után sem.tudom.azt mondani hogy meglepődtem egyszer is mert ott termett előttem.egy jármű hátsó lámpa nélkül. Ha betartod a sebességhatárokat (de ha.nem akkor is) nem tud hirtelen ott teremni egy jármű. Ha meg áll nem is feltétlen kell kivilágitani. Annakk is nekimentek?
Hátpersze......ködlámpa is.kéne a vakoknak......aki.egy járművet nem.veszészre az.majd az ötwattos piroslámpát meglátja.''..
Nem, én azt mondom hogy ugyanúgy felraknék hátra is, abból még baj nem volt hogy ki van világítva.
Nem akartam elhinni, amikor olvastam a tesztet - és ez a xar fél millával drágább (most), mint amennyiért a rönyót vettem tavaly. Mármint manuális klímával, metálfénnyel, állítható magasságú üléssel. https://totalcar.hu/tesztek/20...
Tehát te is tudsz olyat amibe nem....
Egyetlen - új - kocsit tudok a jelenlegi kínálatból, amiben nincs fényérzékelő, meg szenzorsziget sem: ez az új Dacia Sandero fapados változata. Clio, Corsa, Swift sincs már ezek nélkül.
Mondjuk a fordnál se meg még jóbnéhány másiknál.se.....
Most sem igaz.... a rönyónál.lehet minden modellbe benne van.
A felszereltségfüggő az az automatikus országúti / tompított váltás, olyanom nekem sincs. De fényérzékelőm az van.
Volt 2-3 éve. Már nem az.
Ez nem igaz......felszereltségfüggő
Az pont igy jó.....régen ki se vokt világitva jó látási.voszinyok.mellett.
Nehogymá azt mondd te is hogy ráeső napfénynél a hátsó lámpát veszed észre először egy baszott nagy térbeli tárgyon az uton....
De a "mai" autó (a legolcsóbb is) magától felgyújtja a helyzetjelzőket és a tompítottat is. Nem tudod "elfelejteni".
Vótafotóstáskábanmaszk. Denemvettemfel.
Pont ezért nem engedélyeztem volna a jelenlegi formájában.
Maragyotthon.....
Itt már alakult a szélvihar+jégeső kombó (a horgásztó mellett Szálkánál). 5 perc múlva leszakadt az ég: