Nekem nem.is......nektek.kell.
ha ilyen gondokkal küzdtök nem biztos hogy jogsi kellene a kezetekbe....
A köd eső szart se látsz meg már korlázozott látási viszonyok.
De sajnos ez is szubjektiv, nincs számszerűsitve.
Előre azért nem öt watt világit, a tudosok.szerint viszont az észelésben segithet. Viszont ha.azelejét látod egy.járműnek igencsak gyorsan ott kehet, mig a hátulját átva jóbesetben azonis.irányba.mentek és.nincs hatalmas sebesség különbség. Legalábbis amekkorát az agyatok ne tudna.felfogni.
A szürkület jogos, ott már kellene a helyzetjelző is.
A menetfény épp.ezért létezik, hogy ne kelljen estifényekkel menni.nappal is amikor jók a látási viszonyok. Ezelőtt harmincévvel tompitott se kellett mégis láttuk ha ment valami az uton. Most meg már a hátsólámpát figyelitek. Ha.nem világit neki mentek..... bő kétmillió km után sem.tudom.azt mondani hogy meglepődtem egyszer is mert ott termett előttem.egy jármű hátsó lámpa nélkül. Ha betartod a sebességhatárokat (de ha.nem akkor is) nem tud hirtelen ott teremni egy jármű. Ha meg áll nem is feltétlen kell kivilágitani. Annakk is nekimentek?
Nem akartam elhinni, amikor olvastam a tesztet - és ez a xar fél millával drágább (most), mint amennyiért a rönyót vettem tavaly. Mármint manuális klímával, metálfénnyel, állítható magasságú üléssel. https://totalcar.hu/tesztek/20...
Egyetlen - új - kocsit tudok a jelenlegi kínálatból, amiben nincs fényérzékelő, meg szenzorsziget sem: ez az új Dacia Sandero fapados változata. Clio, Corsa, Swift sincs már ezek nélkül.
Az pont igy jó.....régen ki se vokt világitva jó látási.voszinyok.mellett.
Nehogymá azt mondd te is hogy ráeső napfénynél a hátsó lámpát veszed észre először egy baszott nagy térbeli tárgyon az uton....
ha ilyen gondokkal küzdtök nem biztos hogy jogsi kellene a kezetekbe....
A köd eső szart se látsz meg már korlázozott látási viszonyok.
De sajnos ez is szubjektiv, nincs számszerűsitve.
A szürkület jogos, ott már kellene a helyzetjelző is.
De legalabb lesz egy torott autod.
DRL se kene.Avval nem latsz tobbet nappal.
Nehogymá azt mondd te is hogy ráeső napfénynél a hátsó lámpát veszed észre először egy baszott nagy térbeli tárgyon az uton....