Milyen fogorvos az akinek nincs saját RTG gépe?
Nem járok gyakran, szerencsére nincs gondom, de amikor igen, akkor panorámával indítunk.
Ezek szerint én elég jót kifogtam mert korrekt és jól dolgozik. Feleslegesen nem szereti piszkálni.
nagykerekű robogót nézz 200-250 ccm felé
sokkal jobbak mint a kis buzi 125-ös gépek, kurva kényelmes, szélvédett, jobban is megy és a futóműve sem érezhetőbben rosszabb mint egy 125-ös utcai motornak
amilyen földutakra te fogsz menni a robogó is pont jó lesz
Hááááát 3 hetes a sztori.....
Elmentem fogorvoshoz Bp-en, szokásos átvizsgálásra, csak egy másikhoz, mert a fogorvosom nyugdíjasként befejezte.... modern rendelő, kb 35 éves csaj.....
-uhhh ezt kuhúzzuk, azt kuhúzzuk, ede hidat oda.... stb
-kiscsillag, átvizsgálásra jöttem, te meg már 2 milliónál tartasz....
-hát van egy pár tömés, alatta teljesen el vannak szuvasosodva a fogak blablabla....
-aham, ezt hogy mondtad meg panoráma rtg nélkül.....? Merthogy zéró panasz.....
-jó, adok egy beutalót panoráma rtg-re utána adok árajánlatot....
.aham, majd értesítelek
Nem szeretek szívességet kérni, de felhívtam egy barátomat, akinek az édesanyja fogorvos és az egyetemen is tanít.... elmentem a panoráma rtg-nel a kezemben, amit előtte megcsináltattam. Megnézte, megvizsgálta a fogaimat, mondta, hogy az egyik fehér tömés cserés... a többi fogam teljesen jó....
Elmeséltem neki a sztorit, mondta hogy inkább nem minősítené a kolléganőt, de sajnos átment a fogorvosi szakma a "felesleges" bizniszbe nálunk... ennyit erről....
Pedig hidd el, hogy az olcsó "xarok" közül talán ezt a legjobb vezetni: csendes, mélyről húz mint a kisdízelek (és az a bizonyos vízhordólány ), de lehet üveghangon is játszadozni vele. Nem erős, de annak mutatja magát.
Az igazság az hogy tesó próbált ott menni mert fájt és azért nem jön 200 kmt ellenben az antifánkkal.De egyszerűen nem akarták megcsinálni.Euros a fizetése,az sem okozott volna gondot.
Az egész járműben egyetlen vágykeltő rész van és az a színe.
Ezres,kisturbós max 100 lovas sor3-as autó?
És a vezetési élmény.
Ha még egy spider 124 abarth lenne.
Szerintem a GS500 egy-két éven belül megy a háztól, az itthoni, kis távolságú, részben földutas csavargásokra meg beszerzek egy pehelykönnyű kis 125-öst (újat, szalonból). Messzebbre meg csak kocsival fogok járni.
Pedig az Audi e-Tron GT, meg a Porsche Taican simán jobb vezetési élmény nyújt. Igaz az ára is duplája mint a Tesla, de azért abban megegyezett a szaksajtó, hogy minőségérzetre, és vezetési élményre az első kettő sokkal többet nyújt, mint a Tesla.
Nem járok gyakran, szerencsére nincs gondom, de amikor igen, akkor panorámával indítunk.
Ezek szerint én elég jót kifogtam mert korrekt és jól dolgozik. Feleslegesen nem szereti piszkálni.
sokkal jobbak mint a kis buzi 125-ös gépek, kurva kényelmes, szélvédett, jobban is megy és a futóműve sem érezhetőbben rosszabb mint egy 125-ös utcai motornak
amilyen földutakra te fogsz menni a robogó is pont jó lesz
Elmentem fogorvoshoz Bp-en, szokásos átvizsgálásra, csak egy másikhoz, mert a fogorvosom nyugdíjasként befejezte.... modern rendelő, kb 35 éves csaj.....
-uhhh ezt kuhúzzuk, azt kuhúzzuk, ede hidat oda.... stb
-kiscsillag, átvizsgálásra jöttem, te meg már 2 milliónál tartasz....
-hát van egy pár tömés, alatta teljesen el vannak szuvasosodva a fogak blablabla....
-aham, ezt hogy mondtad meg panoráma rtg nélkül.....? Merthogy zéró panasz.....
-jó, adok egy beutalót panoráma rtg-re utána adok árajánlatot....
.aham, majd értesítelek
Nem szeretek szívességet kérni, de felhívtam egy barátomat, akinek az édesanyja fogorvos és az egyetemen is tanít.... elmentem a panoráma rtg-nel a kezemben, amit előtte megcsináltattam. Megnézte, megvizsgálta a fogaimat, mondta, hogy az egyik fehér tömés cserés... a többi fogam teljesen jó....
Elmeséltem neki a sztorit, mondta hogy inkább nem minősítené a kolléganőt, de sajnos átment a fogorvosi szakma a "felesleges" bizniszbe nálunk... ennyit erről....
Biztos én vagyok túl "igénytelen" de én ebben ellentmondást érzek.
Én most speciel rá gondoltam.
Ezres,kisturbós max 100 lovas sor3-as autó?
És a vezetési élmény.
Ha még egy spider 124 abarth lenne.
Mosonmagyaróvári gyógymasszőr barátom vendégeinek 80%-a osztrák.
A fogorvosoknál ugyan ez a helyzet.