Tavaly a Suzukihoz csak beestem, pár papírt ki kellett töltenem, és mehettem egy kört a Swifttel. Persze kísérővel. A Rönyónál meg telefonon egyeztettünk a netes foglalás után. Mindkettő Szekszárdon történt.
tettem fel délután neked egy kérdést. Ezek a fasszopó villanydácsiások nem reagáltak a jelentkezésemre Te jártál ilyen helyekre mi ilyenkor a teendő? Vagy szarjak rá menjek el 25-27 között kecsóra azt lesz ami lesz?
Sokan az oltásukat is regisztráció nélkül vették fel hátha alapon
én ilyen hosszú cikkeket sosem olvasok végig
kb. a főcímig szoktam jutni. Abban meg az van, hogy 25 milliárd a bukta. A te nyugatifényed főcímében meg az, hogy 35 milliárd a bukta én ebből következtetek,hgoy nagy az infláció
ebben a pillanatban olvastam a kapun ezt egy másik cikkben Akkor még csak 25 milliárd volt a bukta, itt már 35-öt olvasok
Azt tudtam,hogy szépen megy fel az infláció, de nem gondoltam volna, hogy már elértük a hiper fokozatot
Ez is mekkora geciség.
Az állam ad kedvezményt a polgároknak és ezen a franciák nyerészkednek.
Aztán amikor már nem nyerészkedhetnek még nekik áll feljebb.
Persze ezt is az elvtársaid intézték így, az autópálya koncesszióval a cukorgyár, a gyógyszergyár, és vízbázisunk elkótyavetyélésével együtt.
mondjál még ilyen sületlenségeket
Sokan az oltásukat is regisztráció nélkül vették fel hátha alapon
kb. a főcímig szoktam jutni. Abban meg az van, hogy 25 milliárd a bukta. A te nyugatifényed főcímében meg az, hogy 35 milliárd a bukta én ebből következtetek,hgoy nagy az infláció
Azt tudtam,hogy szépen megy fel az infláció, de nem gondoltam volna, hogy már elértük a hiper fokozatot
Komolyan. Bejött ezekből bármi is?
Az állam ad kedvezményt a polgároknak és ezen a franciák nyerészkednek.
Aztán amikor már nem nyerészkedhetnek még nekik áll feljebb.
Persze ezt is az elvtársaid intézték így, az autópálya koncesszióval a cukorgyár, a gyógyszergyár, és vízbázisunk elkótyavetyélésével együtt.
Béláim, gondolkodjunk! Itt az ideje elzavarni ezeket a picsába, nem?