Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joggingban menj!
ez is megfordult a fejembe
akkor ha nem keresnek odamegyek oszt kiverem a balhét. Majd ott fogok ordibálni, hogy ócsó villanydácsia köll mostmá, hol a péztár?
Nem reagáltak Persze mert szerintem ismernek menj oda, baszd ki hasitasiból az öt millát az asztalra aztán hátha foglalkoznak veled
Tavaly a Suzukihoz csak beestem, pár papírt ki kellett töltenem, és mehettem egy kört a Swifttel. Persze kísérővel. A Rönyónál meg telefonon egyeztettünk a netes foglalás után. Mindkettő Szekszárdon történt.
Retkes békaevők ezzel demonstráltak, hogy gyarmat vagyunk még mindig
Azt meg egy műhelykocsinak kéne vontatni
mondjál még ilyen sületlenségeket
tettem fel délután neked egy kérdést. Ezek a fasszopó villanydácsiások nem reagáltak a jelentkezésemre Te jártál ilyen helyekre mi ilyenkor a teendő? Vagy szarjak rá menjek el 25-27 között kecsóra azt lesz ami lesz?
Sokan az oltásukat is regisztráció nélkül vették fel hátha alapon
Majd viszi a furgon hátuljában, elég lesz Alsóörsön kitolni a bodegából.
én ilyen hosszú cikkeket sosem olvasok végig
kb. a főcímig szoktam jutni. Abban meg az van, hogy 25 milliárd a bukta. A te nyugatifényed főcímében meg az, hogy 35 milliárd a bukta én ebből következtetek,hgoy nagy az infláció
hát ahhoz ki kellene venni 1 hét szabadságot . Nem hiszem, hogy a 3 hengeres tangád 1 szuszra legyűrné körbe a balatont
Ha tényleg olvastad, akkor tudhatnád, hogy 10,1 milliárd a késedelmi kamat és a perköltség.
ebben a pillanatban olvastam a kapun ezt egy másik cikkben Akkor még csak 25 milliárd volt a bukta, itt már 35-öt olvasok
Azt tudtam,hogy szépen megy fel az infláció, de nem gondoltam volna, hogy már elértük a hiper fokozatot
Én már vagy hat éve minden évben legalább egyszer. Tavaly ősszel még kocsival is!
Meg eletemben nem tettem ilyen szornyusegett.
Úgy érzed, idén a Balcsit fogod megkerülni motorral?
Nem, inkabb teged kene szeneslapattal ütni.
Régen voltál futómű szerelő ezeket ma már szinte egyik autón se lehet állítani
Szerintem is elmehetnek a picsába...a nyugatifényes hazug komcsik.
Komolyan. Bejött ezekből bármi is?
Azt elhiszem.
Ez is mekkora geciség.
Az állam ad kedvezményt a polgároknak és ezen a franciák nyerészkednek.
Aztán amikor már nem nyerészkedhetnek még nekik áll feljebb.
Persze ezt is az elvtársaid intézték így, az autópálya koncesszióval a cukorgyár, a gyógyszergyár, és vízbázisunk elkótyavetyélésével együtt.
Majd oltunk kínaival, amit sehol nem fognak elfogadni az utazásoknál: https://nyugatifeny.hu/2021/05...

Béláim, gondolkodjunk! Itt az ideje elzavarni ezeket a picsába, nem?
Hát nem nagyon kellett gondolkodni hogy elfogadjam e az ajánlatot
Seráfütty, majd ezt is kifizetjük közpénzből: https://nyugatifeny.hu/2021/05...