Igen, minden jel arra mutat...
Én most csináltatom meg szakemberrel, amit én elbasztam.
Minden tanácsot meghallgatva, minden Youtube videót megnézve, csináltam magunknak egy teraszt 8 éve...
gyakorlatilag az összes létező hiba el lett követve, amit csak el lehet, holott az önjelölt mindenhez is értő szakemberek szerint így kell ezt, meg jó ez így...
Na most lehetne úgy hogy tanulva a hibákból megpróbálom még egyszer, máshogy...
De inkább hívtam egy szakembert, aztán csinálja meg rendesen...igaz annyiba kerül amiből Magyarországon mások lakást újítanak fel, de ez rendesen meg lesz csinálva...
De csak a Magyarország miatt. Itt is az volt a helyzet végig, hogy csak azt fogadják el amit az EMA jóváhagyott, hisz azért van nekünk ilyen europiai gyógyszerügynökségünk, hogy arra hallgassunk...Az egész EU-ban nem is oltottak mást, csak jóváhagyott oltóanyagot, kivétel ugye a kiválasztott nép...Ausztria szerencsére talált egy kiskaput és azt mondta, hogy a kínait a WHO leellenőrizte és ajánlja, akkor ök is elfogadják...De eredetileg erröl szó sem volt.
jó cuccot szívsz haver
itt mifelénk kb lehetetlen utólag bármit is elérni
ezek az építési vállalkozók lassan minden meló után nevet váltanak
a kiskutyájukon kívül aki még él a családban annak cége van
Nekem meg ahhoz nincs pénzem, hogy kétszer megcsinálom magam szarul, aztán vagy elfogadom, hogy szar, de legalább én csináltam, vagy megcsináltatom azzal aki ért is hozzá és kétszer annyiba kerül így a móka...
Számtalan ilyen példát hoz az élet. Pl hogy a motoros témánál maradjuk, minden rendes motorszerelő azzal küzd a legtöbbet amit a tulaj megpróbált maga megcsinálni...
Mert kimondottan városi szaladgálónak lett tervezve... 50-70 km/h max... ott még kasztni és futómű zaj se nagyon van, a motor meg elég halk
Ha nem román-francia lenne, még gondolkodnék is rajta - de mivel nem is tudom, melyiket rühellem jobban, így kimarad
Tegnap én is láttam róla egy videót, már így is látszik hogy egy silány fos az egész, milyen lehet élőben.... Azért megvenni csak hogy elektromos legyen jó nagy marhaság. Anyag sincs benne, nem is tudom mit mondtak, talán 900 kg, szar a zajszigetelése......
10 bérlakással, üzlezekket tisza tavi hajóval a meg a fasz tudja mivel birtokomban én inkább levágnám a pöcsöm mintsem dácsiát vegyek az asszonynak
nem azért mert esetlegesen szarabb mint a másik hanem mert dácsíjja....
az ilyen földönfutó gyárimunkás alja kocsi
a pinás testvérét is csak a csórók veszik, teherautóban meg azok akik szopatni akarják a sofőrjeiket
egy kicsi akkus kona 8 milla alatt van az városba pont elég, ne kelljen asszonykádnak minden nap szégyenkezni amikor az ivadékod viszi az oviba
Mondjuk nagyon engem sem nyűgözött le de az ára még mindig csábító