Ez a legend ? Nekem régen a Vista volt a hcx változat amibe mem kártya is dugható
Azt nagyon szerettem többszáz km utat rögzítettem és küldtem be a turistautak.hu-ra
4 komplett falut a környékben pár aszfaltos utat meg csomó földutat
Hihetetlen pontos volt a Vista az egy nagyon jó gép volt
Ezt a mostani etrex20 nem szeretem pár dolog másabb lett az előző géphez képest
Kicsit túl bonyolították nehézkesen használni
Más lett a kijelző szarabbul látni
Egy plusz van benne ami jó hogy egy rögzített vagy tervezett nyomon is tud navigálni
De a térkép kezelése csapnivaló kocsi módban Szolnokon rávitt volna olyan útra aminek kb 2 méter magas lépcső volt a végén
hát mi ezt a szart kb. 2000 környékén vettük jó használt opelt adtak volna az áráért 125 ezer volt. Európa és afrika térkép szoftverrel Azért vettük meg mert akkor kezdtünk az öreggel kijárni afrikába vadászni és szerette volna a vad elejtések helyét jelölni
A lényeg az ez a kütyü akkor is egy rakás szar volt meg most is most., hogy megtaláltam annyi év után lehet megcsinálom rajta a kalibrációt 8-szor körbeforgatom utána megnézem hány műholdat lát ez a technika kb. mint a tekerős telefont párosítanánk egy ájfon 243-ashoz
A pipi féle hozzáértéshez azért egy.ritka,.de meglehetősen magasfokú igenytelenségnek is párosulnia kell a vagyonhoz. Normális életvitel mellett jó ha a fele meglenne
másnap mentünk volna motorozni, és sehol sem találtam, mert beesett a polc alá a pótkerekekre
aztán délután gyors faragtam egyet
csak azért tettem fel hogy egy szaros lemezt nem mer az ember kifaragni, ami egyszerűb mint ezt a szart kifaragni
Sztem erre a kihívásra innen max. Bogyó jelentkezne... Én pl. inkább kifaragom egy életlen sniccerrel szerszámacélból, minthogy meg kelljen innom egy PET Argust
Azt nagyon szerettem többszáz km utat rögzítettem és küldtem be a turistautak.hu-ra
4 komplett falut a környékben pár aszfaltos utat meg csomó földutat
Hihetetlen pontos volt a Vista az egy nagyon jó gép volt
Ezt a mostani etrex20 nem szeretem pár dolog másabb lett az előző géphez képest
Kicsit túl bonyolították nehézkesen használni
Más lett a kijelző szarabbul látni
Egy plusz van benne ami jó hogy egy rögzített vagy tervezett nyomon is tud navigálni
De a térkép kezelése csapnivaló kocsi módban Szolnokon rávitt volna olyan útra aminek kb 2 méter magas lépcső volt a végén
A lényeg az ez a kütyü akkor is egy rakás szar volt meg most is most., hogy megtaláltam annyi év után lehet megcsinálom rajta a kalibrációt 8-szor körbeforgatom utána megnézem hány műholdat lát ez a technika kb. mint a tekerős telefont párosítanánk egy ájfon 243-ashoz
mert abból neked is kevés van
https://index.hu/belfold/2021/...
2010felé kb 30 ezer volt ez a touratech gyártmány
aztán délután gyors faragtam egyet
csak azért tettem fel hogy egy szaros lemezt nem mer az ember kifaragni, ami egyszerűb mint ezt a szart kifaragni
Vagy hogy gondoltad?
https://www.ebay.com/itm/31317...