Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor sajna én szoktam mind2ő lenni.
"... Nem gondolkodva motorozok hanem mint a fogyatékos! ..."
Na de Józsi bácsi!
Szia István! Nem azzal van a baj, hogy "hogy ment" !! A Baj azzal van, amikor nem félti az életét, a motorját , és a mások életét! Nem gondolkodva motorozok hanem mint a fogyatékos! És az adottságait sem veszi figyelembe. Te tudod , hogy én is szeretek menni. Akkor ha van rá lehetőség, és senkit sem veszélyeztetek pl. Aztán van az ökör motoros a két centi magas homlokkal, meg a kb. 30 szóból álló szókinccsel, aki ennyire képes, akinek ennyire telik.
Felesleges belinkelni minden halálos balesetet,mert nem fog senkit sem ésszel való közlekedésre ösztönözni.Persze ez csak az önjelölt TT versenyzőkre igaz.
"törvényszerű" hogy MEGHALT EGY EMBER?? És én nem "sípolok" , az a te szokásod mint a mellékelt ábra mutatja ! Én ide tettem azért, hogy akinek esze van okuljon belőle! A többieknek nem kötelező!!
Szerintem itt még senki sem gúnyolódott haláleseten.... Az+olyan dolog,hogy ha egyszer megírja a média és van pl.hozzászólási lehetőség,akkor mondjuk hozzászólnak az emberek... Mindenkinek lehet véleménye,mint pl.Neked is...
Sziasztok! Keresném az alábbi Blade gazdiját, múltkor esett vele a Hringen. Megvásárolnám tőle.

core1493@gmail.com
Totál nem törvényszerű...ugyanis szilárd tárgyat elkapni kis sebességgel is gyakran vezet a kapucsengohoz.
Úgy egy hete vacnal volt egy csatt ... Kigyulladt minden... Azt is kitunkoltatok ? Valahogy engem undorít, ha olyanok tárgyalnak/gúnyolódnak egy baleseten, akik nem hogy az embert nem ismerik, de még a körülményeket is megálmodjak...
Lakott területen belül... hogy mehetett...
Ezen sípolsz +int-Mondtam már, h míg motoros van , addig motorbaleset is lesz. Ez törvényszerű, nem?
Hozzá kell tenni,hogy ott a hét végén motoros találkozó volt.... Ott voltam a csütörtöki Kárpátia koncerten meg szombaton a felvonuláson,amin már csak bukósisakban lehetett részt venni.... Gyanítom,hogy emiatt....
MEGINT!!!??
Villanyoszlopnak ütközve halt meg egy motoros Bátonyterenyén Villanyoszlopnak csapódott és meghalt egy motorkerékpáros a Nógrád megyei Bátonyterenyén szombaton - közölte az MTI-vel a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Nágel Tamás elmondta: Bátonyterenye belterületén, a Szorospataki úton egy motorkerékpáros - eddig tisztázatlan körülmények között - elesett és az út menti villanyoszlopnak csapódott. A motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása közben életét vesztette - tette hozzá. A helyszínelés és a műszaki mentés rendőri forgalomirányítás mellett halad az úton. (MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/1/162812/
Amúgy egy 1998as zx7r a motorom és a Bükkbe szokott kapni elég gyakran ezért gondoltam arra
Jó köszi a válaszokat akkor vissza vonom a rendelést és kipróbálom a 7100at
Ha szereted ölni a vasat , naná hogy a 300 , de ne felejtzd el ez verseny olaj , melegen ,magas fordulaton ken rendesen de ott tuti ! Viszont hamar szétesik , max 2000 km . pl. a labancok egy verseny hétvégén többször is cserélnek olajat .Többször láttam hogy 60l-es hordóval gazdálkodnak a hétvégi versenyeken .Valami pipettával cseppentenek valamire gondolom a viszkozitást nézik , aztán ha úgy látják csere .Persze ott nem számít a pézmagocska .De jo kompromisszum lehet a 7100 amit nem is említesz . Én szeretem a felsõ tartományt , castrol power 1 10-50-est tüzelek , max 5000 km .Ennyi alatt el is tüzeli , veszít a kenésébõl , ezt az ujjaid között szétmorzsolva érezni lehet és ekkor mezdi csipegetni is !
Idén azért többet esett mint szokott
Ilyen esős július már évek óta nem volt, de ahogy látom az augusztus se lesz száraz
Eshetne télen is legalább ennyi......
Szia! Az nem derül ki ebből, hogy milyen motorod van amiben használni szeretnéd, de ha csak nem pályamotor, akkor felejtsd el a 300v-t. Én is azt használtam régen, de teljesen felesleges, ráadásul annak a csereperiódusa sem normál, hanem kb a fele. Nálam pl 3500km után elkezdte csipegetni, előtte semmi. 7100 tökéletes utcára is meg hobbi szinten pályázni is, nincs vele gond.
Beborult az ég itt Badacsonyban is , és dörög! Egyik öröm a másik után, assza meg az a bárca bitorló búval bélelt büdös qqriq Stein!
Egy rész szintetikus és egy teljesen szintetikus olajat hasonlítasz össze. Alapból azt nézd milyent ír elő a manual, ha elég a fél szintetikus akkor 5100 ha nem akkor minimum a 7100-as én is azt használom a motorba, tehát nem a motorozási stílusodtól függ szerintem. De majd jön valaki aki megmondja a tutit, ha mégsem így van. Árban viszont nem gyenge a különbség a kettő olaj között!
Sziasztok
Motor csere előtt állok és azon gondolkoztam mivel elég sportosan motorozok nem motul 5100 at veszek hanem motul 300v-t szerintetek van értelme vagy elég a 5100?
Hali.Mitől függ az,hogy hónolnak vagy furnak egy hengert?Hónolással mennyit nő a henger átmérője?
Már nem!! Vettem be poharas orvosságot!!
A tornászok a legdresszesebbek!
Áj de tresszes ma mindenki baccátok+
De az a poén,hogy nem is esik sehol csak ott.... Múlt héten én is kifogtam Siófokon egy szar esős napot.Olyan volt a belváros,mint egy háború sújtotta övezet Ezek a fasz üdülővendégek ha nem mehetnek a vízbe egyből beülnek az autóba.... Akkor mi az anyjuknak van a nyaraló...üljenek be oda és kártyázzanak+igyanak! Vagy dugjanak....