"saját, béna szar videóim a fostelep motoromról, amivel úgy megyek mint egy kezdő".....na ménnyé a picsába,itt köptem ki a sört a röhögéstől Ezeket a dumákat magadtól találod ki,vagy vót valami továbbképzés?
Tudjuk ki tudjuk ki... Csak senkit nem érdekel. Illetve látom mindenkit, mert folyton azon megy a téma mivan a GP Pilot oldalon. Érdekes, hogy mindenki ott leskelődik, csak addig volt teher, amíg itt volt.
Csak az számít hogy mit raksz fel, nem az hogy mit írnak alá. Ezért is, nem a Te anyagodra gondoltam. Azt vidd ki a kert végébe és gyújtsd fel. Sportmotorokról beszéltem, videókról, galériákról. Senki nem mondta, hogy saját felvételt kell felrakni. Minek nézném azt, ahogy Te motorozol, mikor engem jobban érdekel, hogy Troy Bayliss hogy motorozik...?! Pont arról van szó, hogy úgy gondoljátok, hogy a Ti munkátok a Ti eredményetek, a Ti galériátok és a minőség fogalma összefér. Nem, tapasztalatom szerint ritka kivételtől eltekintve nem fér össze. Az van odaírva, hogy videók. Nem az hogy "saját, béna szar videóim a fostelep motoromról, amivel úgy megyek mint egy kezdő". Ez utóbbitól lehet hogy nagy lesz a lamúr, de nem lesznek jó videók az oldalon...
...Amik egyébként nem fontosak, hogy jók legyenek. Csak amíg mindenki gondolhatja úgy, hogy ő hivatott definiálni a közösség igényét, a kultúra fogalmát, az oldal tartalmát, lényegét, az ide való tagok minőségét, addig én is gondolhatom ezt. És szerintem amit Te felraktál, az pocsék és amiket irkálsz az is az.
Állitolag te mar tobbszor jartal motoros turan, horvatoknal olaszoknal is van. Eleg gaz ha csak most vetted eszre oket. Vagy csak nincs kinek dicsekedj azzal hogy motorozni voltal ?
Az éjjel utazás vicces,Nem jutsz el splitbe csak éjszaka.És nappal a 80 Km/h is túlzás sima közúton.Számolj inkább 50-60-ra és kibaszott nagy dugókara a kisvárosi falusi részen.Tehát hacsak nem vagy időmilliomos felmész a pályára.
Jah hogy úgy. Így viszont hallottam róla. Mi is utánfutóval vittük le a motorokat de mi sima közúton mentünk ott meg a 90 helyett 80-al kellene menni de éjjel utazunk mindig szóval még annyival sem szoktunk tudni menni. Amúgy ajánlom mindenkinek. Gyors ugyan az autópályájuk és jónak is mondható de nincs túl sok idő veszteség ha sima közúton megy az ember. Zágráb körül nem túl jók az utak az igaz de amint kikeveredik az ember arról a környékről közel autópálya minőségűek az alsóbb rendű útjaik is.
Reflexszerűen ütök a Horvát végére egy h-t annyi ilyen vezetéknevű kollégám van hogy reflex szerűen jön az a karakter már fel sem tűnik. Mint ahogy most sem.
Ha háááá még így is le tudom takarni csak már így két új kell hozzá. Bár ebből a szögből ha a letakarást megejtem sok minden nem marad :-) Cserébe viszont valószínűleg jó a vetítés kép így, nem úgy mint nálam azzal az MTZ munkalámpával.
Pontosan ezért jó lővey Ádám is egy ilyennel cirkál ő agyon dícsérte és nagyon elégedett vele, egy kifejezetten túramotor kategóriát nem tudnék elviselni, de ezzel élmény marad a szerpentínezès ugyanakkor kényelmes kezesnek is mondjak , persze a sport v4 es mellé egy 1100 v4 tuono lenne az álom, de anyagilag öngyílkosság lenne mert vagy 2 milláva hoszabb , viszon a triumph elérhetőbb lenne másodiknak utcára és ilyenkor már szempont a fogyasztás is amiben be kell vallani sokkal jobb mint a v4
Amúgy nincs faszbuukom nem láttam egyszerre,csak Tasi videókat nézek ott.
Csak az számít hogy mit raksz fel, nem az hogy mit írnak alá. Ezért is, nem a Te anyagodra gondoltam. Azt vidd ki a kert végébe és gyújtsd fel. Sportmotorokról beszéltem, videókról, galériákról. Senki nem mondta, hogy saját felvételt kell felrakni. Minek nézném azt, ahogy Te motorozol, mikor engem jobban érdekel, hogy Troy Bayliss hogy motorozik...?! Pont arról van szó, hogy úgy gondoljátok, hogy a Ti munkátok a Ti eredményetek, a Ti galériátok és a minőség fogalma összefér. Nem, tapasztalatom szerint ritka kivételtől eltekintve nem fér össze. Az van odaírva, hogy videók. Nem az hogy "saját, béna szar videóim a fostelep motoromról, amivel úgy megyek mint egy kezdő". Ez utóbbitól lehet hogy nagy lesz a lamúr, de nem lesznek jó videók az oldalon...
...Amik egyébként nem fontosak, hogy jók legyenek. Csak amíg mindenki gondolhatja úgy, hogy ő hivatott definiálni a közösség igényét, a kultúra fogalmát, az oldal tartalmát, lényegét, az ide való tagok minőségét, addig én is gondolhatom ezt. És szerintem amit Te felraktál, az pocsék és amiket irkálsz az is az.
Mivanmivan.
De az ki kitalálta a kategóriák sebességhatárát azt fel kéne négyelni.
Ezért kell a közepesen nagy kocka doboz autó.
egyszer voltam autóval, többször nem teszek így
Nyaralós hétvége volt speciális csomaggal.