Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmilyen vélemény mellé nem álltam.be, a te mondatodra reagáltam amiben épp valakivel vitatkoztál. Ráadásul teljesen normálisan. Ugy látom néha vannak nehéz napjaid amikor nem igazán lehet kommunikálni veled
Bíró úr! Az úgy kezdődött hogy én csak visszaütöttem
Nem tudom most mi van, de mindig te kezded
Az az olcsóbb változat.
https://www.220volt.hu/Canon+E...
Tehát fogalmad sincs miről volt szó, de beleokoskodsz, aztán megsértődsz, amikor kiderül hogy olyan vélemény mellé álltál be amivel nem is értesz egyet.
Nem fogom egyenként nézni hogy melyikőtök dobta a követ, ha közte állsz a kődobálóknak, részese vagy.
Nalatok kozelebb az erdo.
lustaság ellen van
aki lusta a téma közelébe menni az ilyen baszott nagy üveggel közelebb hozza
Nálunk télen vannak még itt az utcában is. Anita pasijának az öccse az előző télen 3 őzzel ütközött a falu főútján nagyon bent a faluban nem a szélén és meg az ablakból kinézve láttam őket éjjel és a nyomaikat a hóban.
Ennyiért autót lehet venni Mit tud ez ezért a pénzért?
Azt en is negprobalnam.
Bar en lepodnek meg ha erre jarna a varos kozepen egy.
Ha egyszer nem vinnéd magaddal a kutyát?
Januar-marcius arról fog szólni hogy elunom az életemet, akkor baromi jól jönne hogy a meleg szobából lehet a szarvasokat fotózni
Kutya miatt sokszor csak 30-50meterre tudom megkozeliteni a vadakat, olyankor nagyon jó lenne egy igazi tele.
600-as az már távcső.
Persze nem mondom hogy nem jó, de egy jó minőségű 600-as nem olcsó és nagyon ritkán használja az ember.
Én sem, bár egyszer már ezt eljátszottad.
Nem álltam bele sem a vérszívásba , sem a magyarkodásra, bár van véleményem és álláspontom- ami vélhetően nem egyezik a tiéddel......egyetlen dolgot emlitettem meg, hogy a haza területi egységet képvisel, és nem a nép vagy társadalom. Részemről ennyi volt, a többit másokkal egyeztesd. A baszakodás meg részemről távol állt.
én csak azt tudom hogy a 45-50 az igazi, alatta csak buzivíz
Éppen én nézem a folyamatot és nem az éppen adott jelent, de rendben nézzük csak azt, mennyit is fogyaszthatott el a gyerek kaját, ruhát, lakhatást, fűtést stb. amin áfa van? Azt bizony ő fizette még ha a szülei is előlegezték meg neki amit vagy behajtanak rajta vagy nem, de nem az állam neveli fel (ki is az az állam, egy idegen jótevő?) hisz még a tanár fizetését is a szülő adójából fizeti. A gazdag gyerekének is adóznia kell ha egészséges, de ha sérült akkor nem és ez az állam egyik feladata (kié is az állam?), hogy a többiek adójából a többiek szolidaritása okán fedezi az éltének költségeit (olyan ez mint egy biztosítás, nyilván az épekhez képest kevés a sérült így azok adója fedezi ezt és ebben a lényeg, ha bármelyikünk önhibáján kívül vagy akár abból sérült lesz akkor nem hagyják a többiek elpusztulni az út szélén hanem gondoskodnak róla és ezzel közvetetten az államot bízzák meg aki ezt az adójukból finanszírozza) ezért a gazdag gyerek is adózik amíg teheti.
Siman,vizvonal felett hozza se nyultam,ami gyakorlatilag a muanyag diszlecek felso ele.Es az egesz bal oldal gyari.
6,4 meternyi küszöb ment a levesbe.
Nem én kezdtem most SEM a baszakodást.
10-20-ast vegyél és tartsd meg a 18-105-öst, 70-350-től nem vagyok elájulva...bár fogalmam sincs miről beszélsz
folyamatot nézd. és ne magyarázkodj össze vissza
kapsz majd visszafizeted, ilyen egyszerű

az hogy kinek mit fizet a szülei vagy a gyereke az ebben a folyamatban teljesen lényegtelen
ha így néznénk akkor akinek apuci gazdag és nagy cége van akkor a gyerekének nem kell adózni?
Nem ingyenes mert azt valamelyik ősöm már leadózta és a gyerekem sem tartozik semmivel ha elhúz mert én bőségesen kifizettem mindent amit szerinted ingyen kapott és semmivel nem tartozik az államnak......na jó esetedben ez nem annyira igaz, de a szüleid jó esetben megtették és ezáltal még a te gyereked sem tartozik semmivel sem ha lelép. Elég csak az áfát említeni (a szegények adója) amit 1988 óta mindenki fizet azután amit felhasznált még a gyerek is a pelenkája után hiába a szülei vették meg (de ha úgy jó akkor életbe lép amit az elején írtam) tehát nincs tartozás semmiért....ha te úgy érzed, hogy tartozol rendben, de én nagyon nem.
Engem jobban zavar, amikor a sok hülye olyan vonalas rajzból alkotott gyerekmotívummal kimatricázza, hogy az ő gyereke (aki esetleg a kocsiban ül) a barni, juci, tündi, esetleg szandi.
Ki a jó kurva anyja kíváncsi arra, hogy amikor éppen nem facebookon mutatja be, hogy milyet szarik a kutyája, akkor hogyan hívják a kis fattyait?
amúgy ez a tákolás kurva fárasztó dolog
én egy 2 égős gázrezsót alakítottam át egy égősre
fél napom ráment, igaz öreganyám kidobta ezelőtt 30 évvel mert nem égett rendesen, most már majdnem jól működik
teljesen elfáradtam és idegileg kikészültem

ez lesz az állőfűtésem alapja
Egyébként van ép lemez is azon a rozsdaboglyán? Mert már mindent ujra kalpáltál vagy hegesztettél