Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mekkora hülyeség megint... nekem a 11pro simán bírja, pedig "power user" ként használom.... a fő munkaeszköz....
Ugye hogy hihetetlen ez egy rohadtalmásnak.
Természetesen nem folyamatos használat, de van telefonálás, viber, kis videó, netezés hírek fórum stb.amolyan átlag felhasználó. Reggel 6kor leveszem, elmegyek szoliba, másnap reggel meló és este 7-8 fele szoktam feltenni. A rohadtalmások szoliba már délután vezetékes telefonná változnak.
hétvégén adom oda
A kínai Xiaomi az üdítő kivétel, amely kb. másfél-két évig teljes szoftverfrissítést (akár android-főverzió váltást is - ha van közben) lehetővé tesz még a legolcsóbb telefonjain is, így még az olcsó "vacak" is legalább 2-3 évig korszerűnek számít, ha nem töröd össze, akkor nem is érdemes lecserélni azt, mert "minden" működik rajta.
A - főleg olcsóbb - androidos telefonokra nem szoktak kihozni komolyabb rendszerfrissítést, hanem csak biztonságiakat, azokat is csak egy-két évig. Utána kb. teljesen elavultnak számít egy telefon.
Viszont, mivel az Android nyitott rendszer, így amatőr fejlesztők mindenféle "barkács", "custom" ROM-okkal szoktak kísérletezni, fejleszteni rá. Ezek többnyire új funkciókat is lehetővé tesznek a régi telefonon, de többnyire ezer más hibát okoznak. Ezeket a xarokat ráadásul nyilvánosan elérhetővé is teszik mások számára, sokan meg telepítik is őket. A gyártók - érthetően - elzárkóznak ezektől, ezért csak hekkeléssel, bootloader-nyitással lehet ilyen "félig kész" custom ROM-okat feltenni egy telefonra. Az ilyen verziók könnyen a telő végleges halálát okozhatják, így egyértelmű hogy a gyártó nem is javítja garanciában a "szándékosan" tönkretett készülékeket.

A gyártó célja - főleg az olcsóbb szegmensben - hogy évente új készüléket vegyél, ha igényled az új, korszerűbb megjelenést vagy funkciókat.
36óra képernyő idő ? Ezt azért nem hiszem el ha csak nem egy régi nyomógombos. Ha nem nyúlok a telefonhoz 4napig akkor 4napig nem merül le, ha kikapcsolom akkor hónapokig
Mi az a pimpelés? Most már megkérdezem.
amúgy ezen én is felbasztam magam
mert hogy nem adja hozzá azt a geci béna fülhallgatót az rendben van, kb használhatatlan mint a tobbi gagyi füles ( régi samsungokon kivül nemigen találkoztam jó fülessel)
de ilyen telefonhoz minimum lenne a gyorstöltő alapból
1.5 verzió óta van Androidom, ez jó sok éve volt és még sosem kellett pimpelni. Aki ezt csinálja, sztem az is csak hobbyból, mert szükség nincs erre.
Nem azért szar mert drága, hanem nem ér annyit amennyiért adják. Érzed a különbséget, ugye?
fene tudja
senki sem elfogult de ugy gondolom én közel járok hozzá
nekem van ez is az is régi is meg új is mindkettőből
de van almás laptop meg nem almás is
bátran állíthatom hogy ez csak egy propaganda
olyan eszement dolgok mint pl a ram árképzés nincs töltő stb elég égő egy állítólag hiperszuper cégnél
persze erre is lesz egy jóféle propaganda magyarázat
Ez már csak a rossz kármentése. Ez kb olyan mintha azt mondanánk hogy nem úgy jó az autó ülés hogy azt tudod állítani 6 féle módon hanem ahogy a gyár azt jónak gondolja.
Akksi, én 36 óránként töltöm.
Azért egy időben voltak SW gondok,akkuk kicsik voltak,és tényleg kibaszott olcsójános lehúzás az hogy nemad egy 3 kilóért mért tepsi mellé egy töltőt,de az összes apple terméknél megy az értelmetlen fillérbaszás cégszinten.
Egyetlen dolog van amit kellemetlen az almásban az az ára és ez miatt szidják sokan. Ez miatt szar az almás, mert drága sokaknak.
ti inkább elvakultak vagytok
egy sikeres propaganda önkéntes áldozatai
utolsó mondatod a lényeg
én feltettem egy ablak kezelőt és bármi változás volt rendszer szinten eddig én észre sem vettem
hiszen a külakak változatlan
Ez egy hülyeség. Aki egesz nap nyomkodja annak igen, de az enyém pl ha elmegyek reggel 7kor és dolgozok akkor este 6-7körül amikor hazaérek akkor 80% de legrosszabb esetben is 70%. 6-7óra képernyőidőtbtud az SE amiben gyenge, kis akksi van. A 11-gyesek 10órát tudnak.
Csak legyen a zsebedbe egy powerbank.
Mivan a mi10Tproval?
Mesélheted egy vaknak, hogy virrad
Szerintem pont ezért szar az android. Eze gy telefon, nem kell ezt pimpelni. Miert kell testre szabni? Az ajfonom tokeletes gyari allapotaban és utalom amikor valtoztatnak valamit.
12 év nem kevés, ennyi idő akatt az új hobbiba is bele lehet unni ami a motor helyett lesz
bizony szar az ájfón
az androidra bármit tehetsz ha igazán akarod
persze nem a mezei hülyék sportja mert gyors tégla lesz a telefonból
A clam haverodat bannolta az oldal,az nemelég?