Zárt közösségekbe ha bejut, ott nincs mit tenni... nézzük a jó oldalát, lesz néhány férőhely. Nálunk a városi szoc. otthonba majd' egy éves várólista van...
Már nagy az átfertőzöttség, márciusban ehhez képest lófax se volt - viszont a vírus vagy gyengébb, vagy más törzs, vagy mi vagyunk szittya fajta, de az elhullás relatíve kevesebb. A legtöbben 1-2 napnyi nátha tünetekkel átvészelik.
Aki degradáló jelzővel illet bárkit, bármit az a sajátját is így nevezi hisz azért teszi mindenkiével mert a sajátját utálja, megveti stb. Egy vita közben előfordul, de ha tendenciózusan történik akkor annak személyes háttere van.
A fattyút törvénytelen házasságon kívüli gyerekre használták sértő, degradáló jelzőként.
Gondolom a sajátját ma sem így hívja, csak tudnám másét miért.ja,tudom,mert egy tiszteletlen idióta.
A
A nyugger OK, a más ember kis kutyómutyókája számomra is dög és valljuk be, a mai világban a klasszikus keresztény értékrend szerint a gyerekek kb. fele fattyú...
vírushíradó
mivel már a szomszédban is van igszolt vírusos egyre jobban közelít a baj
apa anya lányuk
szerencsés volt kind mert kb semmi bajuk azt mondta a nő hogy egy megfázásnxi gond volt
de nem ez a lényeg
nyugger otthonvan dolgozik, tesztelték sz ott lakókat és igazoltan vírusos mindenki
ami a fura hogy ez nem volt a hírekben, szóval csak a karigeri a gondatlan ha az ő nyuggerjai betegek, a fidesz közeli vezetésnél ez nem gond
Én csak most olvasgattam vissza oda voltam rokonozni, és igyekeztem vissza, nehogy 8 után agyonlőjenek a rögtönítélő bírók az utcán
Látom, volt hazaárulózás
Miért akarod költségbe verni? Hisz KériLacitól megtudtuk a minap, hogy telóval jobbat lehet fotózni... és akkor a mobiltelóre felcsiptethető tele feltét még szóba se került
"meghagytam nektek ezt a vitát"
Ezt elég szarul csináltad
"nem fogok bocsánatot kérni "
nem is néztem ki belőled
"megfellebezhetetlennek gondolod a véleményed"
Ha az a véleményed hogy lapos a föld, vagy hogy a COVID nem is olyan vészes, akkor azt nem is lehet elfogadni, mert szembe megy a tényekkel, meg a logikával, és nem csak az enyémmel.
Pedig ha nagyvadazni (vagy madarat fotózni) akarsz, nem úszod meg olcsóbban: ebben kitűnő AF és képstabi is van. Mondjuk egy komolyabb váz sem ártana hozzá....
Fogalmam volt te istenverése. Pont senkit nem hazaáruloztam le meghagytam nektek ezt a vitát. Bocs, hogy olvasom a magasröptü hozzászolásaid amihez senki semmit nem füzhet hozzá. Nem vagy hülye gyerek de néha nagyon megfellebezhetetlennek gondolod a véleményed, aztán ha valakinek más, akár csak valamely részletében is, akkor elkezdesz kioktatgatni és teljesen másrol beszélni. Töled meg aztán végképp nem fogok bocsánatot kérni egyrészt mert nincs miért, másrészt meg kurva messze vagy attol hogy neked hajbókoljak.
Jaj hát te nem is érted miért védekezik az ember ha lehazaárulózod. Ja hát te nem is tudtad hogy erről van szó te csak mondtál valamit, de nem gondoltad, hogy ez bármihez
kapcsolódik.
Hahó, nem a "haza" fogalmáról szóló wikipédia bejegyzést szerkesztettük, még ha te abba is szóltál bele.
Igen, így szoktál terelni, ahelyett hogy elismernéd hogy bocs, fogalmam sem volt róla mihez szólok hozzá.
Használtban gondolkodom és lehet hogy csak sima manualisban, ekkorához les kell tervben van hogy csinálok, van is már egy kiszemelt helyem ahova kellene szögeljek pár ágat takarásnak meg egy kis padocskát.
szóval vagy nem érdelkli vagy titkosak az adatok
Gondolom a sajátját ma sem így hívja, csak tudnám másét miért.ja,tudom,mert egy tiszteletlen idióta.
A
mivel már a szomszédban is van igszolt vírusos egyre jobban közelít a baj
apa anya lányuk
szerencsés volt kind mert kb semmi bajuk azt mondta a nő hogy egy megfázásnxi gond volt
de nem ez a lényeg
nyugger otthonvan dolgozik, tesztelték sz ott lakókat és igazoltan vírusos mindenki
ami a fura hogy ez nem volt a hírekben, szóval csak a karigeri a gondatlan ha az ő nyuggerjai betegek, a fidesz közeli vezetésnél ez nem gond
Dög=Kutya
Fattyú=Gyerek
Ágy pár szösszenet.
Én is furcsállom, de mindenki másképp fogalmaz.
ha fent van akkor meg szar képeid lesznek
Ha a sorok közé írt kurvaanyázásokat is figyelembe veszem, akkor itt minden IS volt.
Látom, volt hazaárulózás
Tombolnak az energiák.
Aztán ha látnátok mi van anyóséknél, nem is lennétek ilyenek.
:-)
Ezt elég szarul csináltad
"nem fogok bocsánatot kérni "
nem is néztem ki belőled
"megfellebezhetetlennek gondolod a véleményed"
Ha az a véleményed hogy lapos a föld, vagy hogy a COVID nem is olyan vészes, akkor azt nem is lehet elfogadni, mert szembe megy a tényekkel, meg a logikával, és nem csak az enyémmel.
kapcsolódik.
Hahó, nem a "haza" fogalmáról szóló wikipédia bejegyzést szerkesztettük, még ha te abba is szóltál bele.
Igen, így szoktál terelni, ahelyett hogy elismernéd hogy bocs, fogalmam sem volt róla mihez szólok hozzá.