Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy kifejezett fillérbaszás,padlot nem akartam venni.60 ezer felett van az ára,es egy lemez.
Lassan már kézműves autógyárat alapithatsz
Egyébként olvastam egy jó írást ezzel kapcsoaltosan. Egy erdélyi magyar szemszögéből nézte a haza fogalmát, trianon előtt után, 1-2vh vonzatában, 56 esményeivel kapcsolatosan. de leginkább az elszakitott területek és az anya ország illetve a területek uj gazdáinak viszonylatában. Illetve egy feltételezett területfoglalás esetén hogyan döntenének.
ha jönnének a muszlimok és ismét elfoglalnák magyarország egy részét és ott élnek dolgoznak szaporodnak akkor az is egy honfoglalás
de ha csak köztünk élnek az nem
az ingyenes meg addig ingyenes amíg nem fizeted vissza, de ha kicuccolsz ingyenes marad amit kaptál hiszen ellenértéket sosem teszel utána a közösbe
de ha azt mondod hogy az állam ilyen fasza volt kitanított meg minden egyéb átutalod azt az összeget amivel "tartozol" akkor nem vagy hazaáruló
Lehet egy még nagyobb kellene mellé, 600-ig
Az 56-ot is sajnálnám eladni mert baromi éles, nagyon jó képeket csinál, gyors pontos amennyire lehet a 6000-es autofoksza. Csak ritkán használom mert portrézni nem szeretek, erdőben meg se nem elég tág se nem elég szűk olyan pont semmilyen.
No,szoval,monyákoltam mar sokmindent,de ezdn most meglepodtem mekkora ordasnagy monyakot tudok valojaban művelni.Hihdtetlen.........de működik.
Padlo merevites erőből guberált vasakkal es kalapáccsal.
Elvesztek a részletekbe, te meg azért se akarod érteni A föld aviz ahegyek a haza, amelyik földterületen épp vagyunk. Árpádék idehurcolkodtak, azóta ez arész az. Ha továbbállunk, ami irreális feltételezés, mert gyakorlatilag kivitelezhetetlen, akkor az lesz az új haz ez meg vagy marad és bővülünk vagy megy akukába. De arra nagyobb az esély hogy hamarabb veszik el tőlünk aztán lehet azon polemizálni hogy ahol születtünk az vajon amihazánk vagy az elbitorlóké?
Te nem fogod fel......egyikünk sem tulajdona az államnak hanem fordítva, az állam a mi tulajdonunk és az ingyen dolgot ne nagyon említsd mert az utolsó "ingyen" kapott cuccért is velősen megfizetünk az adónkkal ha nem mi akkor a szüleink, gyerekeink. Tehát akkor a muszlimok is csak honfoglalók ahogy Árpád volt és ha a nép úgy holnap dönt, hogy kompletten elköltözünk innen máshová akkor meg az lesz a haza? Tehát mégsem a föld, víz, hegyek a haza hanem a nép? Ej-ej.......itt valami nem stimmel.
a lényeget még mindig nem fogod fel
egy folyamat részei vagyunk, kikerülünk a napfényre, és küzdünk
az állam meg támogat minket folyamatosan, van ingyenes egészségügy, ingyenes oktatás, utak járdák hidak meg ezer minden ami "ingyenes" és "már megvan"
aztán szépen felnövünk és elkezdünk dolgozni építjük a hazát adózunk és szépen visszapakolunk mindent amit eddig kaptunk
most ne menjünk bele a részletekbe ez egy elvi folyamat
namármost aki kimegy az kb beleszarik az állam szájába, hiszem amit eddig tett érte azt avval honorálja hogy kimegy külföldre és a külföldi hazát építi
ez nem a soproni emberről szól aki klingenbachben benzinkutas, hanem aki kicuccol hosszabb távra

ápádunk igzándiból a népével cuccolt ide, ez nem tekinthető hazaárulásnak
A 18-105-öt ne cseréld le - annál jobb "általános célú" üveget nem találsz Sony APS-C-re. Szarér'-hugyér' tudnád eladni, és kb. azt használod a legtöbbször. Szóval ne tedd.
Vedd meg MELLÉ a 70-350-et, ha szükséged van rá.
Szerintem ezt hagyjuk.....Ha nem vagy képes normálisan beszélni akkor huzd magadra a maszkod, a járványügyeddel egyetemben.
70-350 tetszik még ? Úgy érzem a 18-105-at le kéne cseréljem egy nagyobbra és az 56-os meg egy 16-osra cserélem
Akkor legyen egy kis járványügy - ha már így felhoztad....

https://mok.hu/realitas/cikk/i...
akkor ha mindent is tud az ember akkor már nem sok van hátra
Igen, migráció, de a legális is illegális migráció között van különbség.
Sértésnek veszem, hogy engem kihagytál a felsorolásból, nem csak Zoli és Ini akar különadókkal lehúzni.
Zoli, Ini poénkodott hogy szívatnának meg mint burzsujt, a villanyautómmal meg a napelemmemel, szarrá adóztatva.
Erre írtam. Erre ti egyből hogy hú, meg hááá, hát a haza az szent, meg anyámtyúkja.
Szóval az anyátok picsáját, azt!
Ha a hazám úgy ellenem fordulna, ahogy poénkodtak, akkor egy turbómagyarnak sincs joga szememre vetni hogy lépek.
Különösen olyanok ne magyarázzanak nekem akik a járványügyi intézkedések logikáját sem képesek felfogni., és háborognak ellene, pedig a hazaszeretet itt kezdődik, nem a kokárdánál, meg a nagy magyarország címernél a szuzuki hátulján.
Tehát Árpád és bandája is hazaáruló volt.
plusz hazaáruló is, ha egész pontosan fogalmaznánk
Ezt hívják migrációnak - ezen prüszkölünk évek óta. Az Angliába kitántorgott magyar is csak egy gazdasági migráns.... ...bármekkora is a szája itthon.
Ugy értelmeztem, ha itt nem lesz megélhetésed, akkor más országban települsz le ahol jobbak az anyagi lehetöségek. Tévedtem?
Magyarázd már bele, szerinted miről beszélek.
Argus lesz a lidlben, nem kell aggodni
jövőre jön a 3. hullám meg a 4. stbstb
ennek sosem lesz vége
Kösz, erről nem is tudtam. Majd jövőre, a dögvész után meg szeretném nézni.