Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre azért van megoldás, kellően nehéz rutinpálya, benne térlátást igénylő feladat, reflexeket igénylő feladat, meg hasonlóak, és aki nem teljesíti az nem kap jogsit.
(Igen, én sem, ha nem felelek meg.)
Mondom bevág....alul....
De a törvényhozók kényszerhelyzetben vannak, mert olyan, hogy mindenkinek jó, az nem lehetséges, tehát ami a többségnek jó, aztán vannak ami a logika mentén, a matematika is korlátokat szab, lehetnek nemzetközi szerződések, stb. Nyilván van, amikor tényleg a képviselői indítványt szavazzák meg, az meg akár saját elképzelés mentén is felvetődhet.
Nem értelek félre, azt mondtad, hogy szerinted sok béna balfasznak nem kéne autó akik szerint amúgy épp te vagy a béna balfasz így 1-1 így kezd magadon a rendszabályozást és utána kérd számon másokon, de inkább akkor se. Sokak szerint én hülye vagyok szerintem meg sokan hülyék......kinek van igaza?
Na. de ez az összes törvényhozóra igaz....visszaélnek a hatalmukkal és befolyásukkal és az általuk hozott törvényekkel az életünket határok közé szorítják.....az állattyai......
Az ellenkezés oka nem más, mint - ahogy már írtam - a hatalommal és befolyással bírók - visszaélése.
Olvasd el, mik vonatkoznak pl. zenetanuláshoz szükséges kottákra, illetve cd/dvd üreshordozói díjaira, esetleg a hívásvárokoztatók dallamaira. Logikát nem találsz benne.
most félreértesz
én azt mondtam hogy a sok béna balfasz miatt akinek nem kellene lennie kocsinak kitalálnak olyan dolgokat hogy azok is tudjanak vezetni
ilyen egyszerű
a hülyéknek nem lehetne kocsijuk csődbe mennének az autógyárak
Most te egy szélsőséges állam gyakorlatát írod le? Mutasd már be, hol van ez.
(Mert erről természetesen hallottam, mint ahogy arról is, hogy nem gyűjtheted az esővizet bizonyos helyeken...)
De érthető csak nem a te olvasatodban mi szerint ez nem bűn. Szerintem meg az........de sajnos felültem én is a fingfűrészre és kurvára bevág valagnál.
Neeeeeeem!
Tényleg érthetetlen az, hogy nem érdemes a kettőt egyformán megítélni?
És a törvényalkotók is ezt teszik, sőt, maguk a cégek is.
Ezer éves vita van köztünk az ilyen beszólások miatt és lesz is hisz nyilván nem fejezed abba. A lényeg, hogy előírnád másoknak, hogy miképp kéne élniük én erre mindig azt fogom mondani, hogy rajta, kezd magadon és majd meglátjuk, hogy más is követ-e?......nem fog, alapból rossz a megközelítésed szerintem mert mindent azon keresztül nézel, hogy miképp lehet elvenni mindenkitől jogokat jobb élethez vagy egyáltalán az élethez én ellenben azon lennék, hogy miképp lehetne megoldani, hogy a jó élet (sőt a még jobb élet) megmaradjon anélkül, hogy bárkinek is ártanék vele.......ezért vagyok a kirajzás mellett veled ellentétben aki inkább a népességet csökkentené ami gyilkolás nélkül nem megy.
azért tiltják mert tilthatják, és te elfogadod a tiltást
vannak ettől durvább dolgok is
pl sok országban ha veszel pl kukorica vetőmagot a boltban, akkor az arra jogosít hogy elveted majd betakarítod, utána vagy eladod a terményt vagy megeteted az állataiddal
a csavar/avagy a szopás:
nem vetheted el a saját magad termelte kukoricát, mert csak egy vetésre jogosít a vásárolt mag, simán feljelent a cég és meg is nyeri a pert
persze ez nem a kiskerti 3 tő kukoricáról van szó
De, mindent olvastam eddig amit írtál és éppen ezért mondom amit, ez amit jelen esetben csinálsz pusztán a lopásnak az ideologizálása, hogy rád miért nem vonatkozik a törvény. A törvény szerint lopás (mondjuk szerintem is, de ez lényegtelen) és akkor nincs vita, magyarázkodás, félrenézés hanem kőkemény lopás van. Én sem vagyok, voltam szent soha, de legalább nem akarom védeni a védhetetlent.
Attól még rabló volt és leülte amit kiszabtak rá így most bármi is lehet sőt nagy eséllyel teljesen tisztességesen él.
sosem okoztam még balesetet, de még egy koccanásom se volt az elmúlt 30 évben nekimentem 6-8 őznek ebből egy ki is halt
egy nyúl is ki lett végezve, pár macska
szóval pont én vagyok akinek nem kellenének ezek a figyelem pótló baszások
amúgy nem azt mondtam hogy vidd a kocsid a vastelepre vagy bárki más, csak annyit hogy túl sok olyan embernek van akinek nem kellene lenni
csak nem akarod érteni, mert neked így jobban jön ki a lopás
Ha eddig olvastál tőlem bármit is, és pont nekem mondod, hogy a törvényeket hogyan kell betartani, akkor mégsem olvastál tőlem semmit.
Ha nem jött volna le, akkor én azt írtam eddig is, hogy a NEM jövedelemszerző szoftverhasználat nem olyan, mint amikor egy tárgyat lopok el, amiből mondjuk az az egy valamije van a tulajdonosának, illetve kifogásoltam, hogy ha fizettem érte, nem is kell visszaadnom, miért tiltják a belenézést, módosítást (próbálják tiltani)?

Én azt hittem, érthetően fogalmaztam, de látom, hogy mégsem.
De ő azóta celeb!Nagy magyar híresség!!!!!!
Pl. neked is, szerintem azonnal szabadulj meg az összestől, de azt ne mond meg, hogy nekem mennyi legyen, járj elöl jó példával hátha átveszem.....ja nem.
Na ez az ideologizálása a lopásnak, tehát ha a törvény nem a számíze szerint való akkor simán túlléphetek rajta? ....vazz, akkor eddig mindig rosszul álltam neki a nav, nkh vagy bármilyen ellenőrzésnek, elég lett volna azt mondani, hogy szerintem úgy a jó ahogy én akarom oszt jónapot.
Az akkori törvények szerint igen sőt most főleg az lenne ahogy Ambrus is hiába az embernyúzó bankokat rabolta.
a vég nem most kezdődik, hanem ez az egyre több idióta miatt okozott baj elkerülése miatti agyalás
túl sok embernek van autója akinek nem lehetne
robin hood is egy genya tolvaj volt akárhogy is szépítjük
ismét bebizonyosodott hogy nem sok értelme van akkut bontani a 72-esből kijött kb egy kiló ólom a 2db 44esből meg alig több mint másfél
annyi a plusz haszon hogy lett egy csomó ingyen kénsav rozsdát marni