Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gazdagság nem egyenlő a sznobsággal !
Neked ez magas !
Szülőgyilkos !
amúgy ennek a 12esnek nagyon jó fogása van, szerintem fél éven belül a xiaomi is kijön evvel a formával és lesz egy fasza készülékem
utoljára a sony z volt ilyen jó fogású, bár az kicsit jobb még mindig mint az ájfón mert annak valami elpusztíthatatlan gumi volt a szegély
ezeknek a kölköknek túl könnyen jött a pénz, én úgy látom fogalmuk sincs az értékéről csak a nagyságáról
nekem a gyerek meglehetősen szerény, legalább a "csapattársaihoz" képest
Még 250e-ért SEM érdekel.
Ha tényleg érdekel, akkor feltétlenül várjál vele januárig!
Januártól KÉNYTELEN lesz a forgalmazó 3 év garanciát adni a 250 ezer forintnál drágább bármilyen készülékre, míg jelenleg az Apple csak 1 évet ad.
A 12 mini egész jó lenne..............................a telekomnál 244000.-,független alza meg stb.............299000.-
Igen fura!
Biztosan azért vagyok ilyen mert sosem voltam gazdag s amim van azért keményen tenni kellett, talán ezért nem érdekel az ilyenek véleménye s ezért röhögök a sznobokon!?
Szövetes ja.
De jó.
vettünk valami gumis szövetes cuccot az kurva jól bírja kicsit vastag de egy igazi hölgy nem nyávog ha kicsit vastagabb
ez fura dolog
engem azért néztek ki mert nem volt simsonom a többinek meg igen
nem voltam igazán jó gyerek aztán anyámék nem engedtek 14 évesen kismotor jogsira
bár miután haver etz150esét kicsit leamortizáltam beleegyeztek egy saját motor vételbe
gondolták az 50essel mégiscsak kisebbet esik a hülyegyerek
Leszarom.
Az a gyengék fegyvere....
A blitzwolf kábeleim birják gond nélkül.
"gyerek vette mert már múltkor is kinézték a 10essel"
Istenem!
Ezeknek azért kíváncsi leszek az problémáikra február környékén!!
Énnemlátom.
Csak a főoldalon.
külön árulják, a gyorstöltő meglehetősen drága
gyerek vette mert már múltkor is kinézték a 10essel
asszony most boldog mert megkapja a 10est az 5s helyett, azt mondja a gyerek nem veszekedik a cigókkal az eladáskor inkább nem adja el
a hetest anno én kaptam meg...... szóval mindenki ájfónos egy ideje, bár ha használni kell én a xiaomit viszem mert az legalább normális készülék
Egyesek szerint az ELEMES EMBER
Mivel az a Clam egy idióta volt, és ez is az, kézenfekvő...
még 300ért is van az alin
https://www.aliexpress.com/ite...
Az ki?
Nem mondod, hogy kikönnyeztél 350 rugót arra a szarra... nálad van baj a toronyban akkor
Egyébként tök hüjje a Zapple, látszik, hogy Jobs már nincs ott A töltőt külön kéne árulniuk, és ügyelni, hogy utángyártottal csak lassan töltsön. Akkor a jószágok megvennék a gyári töltőt 30-40 rugóért is
van 600ért is sima átalakító
de ha már mókolni kell akkor lesz hosszabb vezeték
amúgy a töltő kábel is kritikán aluli eddig az összesnek felvált a szigetelés a dugó előtt egy éven belül
a párszáz forintos gagyi meg az asszonynál is bírja vagy 3 éve
Seráfütty, jön még kutyára teherautó!
Na ugy látom.ma meg clam nap van.......böségesen.