Hogy érvelsz az ellen ,hogy az idősek halálának örülsz ?
A többi birka meg csak halkan tűri !
Férfiak !
Itt ti szart sem értek !
Tudtam hogy nem vagytok tökös emberek ,de hogy ennyire kis szaros senkik legyetek ,ezt nem gondoltam !
Szaknyelven nem pont így fogalmazunk ,de így is értelek !
Leírtad a saját frusztrációd rám vetítve !
Szép lassan majd szembe mersz nézni magaddal és onnantól kibékülsz majd a világgal .
Az első lépéseket most megtetted !
Hibátlanul jellemezted mitől van kisebbségi komplexusod !
Miért ne tehetném meg?
Egyébként rájöttem, ha te egy nő lennél akkor egy ilyen túlsúlyos, kipatogott bőrü tüszőgyulladásos x lábbal rendelkező nő lennél. Tudod? Akit már a középiskolában sem akart senki megdugni mert undorodtak tőle ezért aztán mégtöbbet zabált amirt meg a férfiakat hibáztatja, ezért ez a mérhetelen harag itt is a férfiakkal szemben.
Valószinű itt a fórumon senkit, nem is reklamálok érte.
És tudod? Nem az a lényeg hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Így van ez a te véleményeddel is.
Kis hobó női kocsival !
Jelentéktelen a véleményed !
Pont te tiltogattál itt embereket e miatt ,most meg kirakod hogy “az anyád picsáját”?
Szégyelld el magad !
Elvagyunk ?
Neked is élnek a szüleid tudtommal !
És hagyod hogy ez a szemétláda ilyeneket írjon egy nyilvános fórumon !
Igazi férfi vagy ,mint a sok birka itt !
Ennyik vagytok !
Monst nézem a főoldalon.............clamnak a non-bináris nickjét kell trollkodásra bevetnie mert kibaszták megint?
És még így is etetitek?
Ez de szánalmas............
Igazad van, ne is mutasd meg senkinek! Így legalább nem tudsz szaporodni Látod, én ennek a bajnak is a jó oldalát nézem! Már a pozitív szemlélet is baj?
tőled nagyobb troll etető nemigen volt
A többi birka meg csak halkan tűri !
Férfiak !
Itt ti szart sem értek !
Tudtam hogy nem vagytok tökös emberek ,de hogy ennyire kis szaros senkik legyetek ,ezt nem gondoltam !
Leírtad a saját frusztrációd rám vetítve !
Szép lassan majd szembe mersz nézni magaddal és onnantól kibékülsz majd a világgal .
Az első lépéseket most megtetted !
Hibátlanul jellemezted mitől van kisebbségi komplexusod !
Egyébként rájöttem, ha te egy nő lennél akkor egy ilyen túlsúlyos, kipatogott bőrü tüszőgyulladásos x lábbal rendelkező nő lennél. Tudod? Akit már a középiskolában sem akart senki megdugni mert undorodtak tőle ezért aztán mégtöbbet zabált amirt meg a férfiakat hibáztatja, ezért ez a mérhetelen harag itt is a férfiakkal szemben.
Szánalmas féreg !
És tudod? Nem az a lényeg hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Így van ez a te véleményeddel is.
Nem ő vagyok !
Jelentéktelen a véleményed !
Pont te tiltogattál itt embereket e miatt ,most meg kirakod hogy “az anyád picsáját”?
Szégyelld el magad !
Neked is élnek a szüleid tudtommal !
És hagyod hogy ez a szemétláda ilyeneket írjon egy nyilvános fórumon !
Igazi férfi vagy ,mint a sok birka itt !
Ennyik vagytok !
És még így is etetitek?
Ez de szánalmas............
Senki és semmi vagy !
Egy kamu !