Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutyatartók többségénél biztosan. Ráadásul liberális gondolkodásúak is.
Még én sem. Elég üres a zsebem, és most nincs is rá egetverő szükségem, a kicsivel is tudok töltögetni, ha éppen muszáj. Phasz tudja, mit hoznak a következő hónapok, mire fog kelleni a pénz - a Clio "kifizetése" után....
Vadászkutya...............eddig két találkozás volt sünnel.
Elsőnél miez..........jópár lépés hátra............kiváncsiság.
Második találkozás,ugatás,körülugrálás.
A harmadiknál jön a vérengzés.
Na meg szerintem különbséget kell tenni egy öleb és egy munkakutya között. Egy yorki vagy francia számomra egyenértékű a macskákkal.
Nekem csak munkakutya jöhet szóba, és időt meg energiát is fordítok rá, ezt egy macskával nem lehetne, nem idomítható, nem tanítható, megmaradt vadállatnak aki kihasználja az ember adta előnyöket.
A macska okosabb
Nemvettem meg.
Na megteszteljük
Én is macskás vagyok Pipi tényleg hibás, de arról szegény macska nem tehet
Tapasztalatom szerint a macskások csendes idióták, a kutyások meg többnyire agresszív tahók - főleg, ha a kutyusukról van szó.
Állatért rajongás defektus mindenképp ha kutya, ha macska...
Annyi különbség még, hogy a macska okosabb - a kutya csak idomítva van.
Ja meg az a hülye kutya okosabb mint ti mind együttvéve
Amit Bogyó felsorolt, arányaiban jóval több pénz.
Normális ember nem tart macskát, nèzz csak Pipire, ő nagy macskás és nem is normális.
Én meg azt nem, hogy valaki a hüjje kutyájára szór évi 100 ezreket...
Te nem jól vagy összerakva a kutyádnak veszed a prémium tápokat, a macska meg egerésszen pedig ugyanolyan haszontalan házikedvenc mind2.
Annyi egér , amennyi egy macskának kell, még az egérkeltetőben sincs! Főleg mostanában amikor nincsen a padlásra felhordva a termény, hogy azoknak a szegény egereknek is jusson valami! Ezért szalad a cica hozzám amikor meghallja a hangomat!
Nem találtál helyet?
edélyben a macska oldalról ugyanúgy néz ki mint nálunk, ellenben felülről negyed olyan széles mint itt
ott azért többnyire csak azt eszi amit fog
Szr borult ködös idő van , éppen olyan mint amilyen ilyenkor novemberi téli időben lenni szokott! Bár az út száraz, de inkább karbantartom a gépet! ! No Jó egészséget Nektek!
Van kettő öreg kutya barátom, (nekem nincsen kutyám) és amikor arrafelé megyek, viszek nekik valami finomat. Nagyon tudnak örülni mikor meglátnak, még a cica is előkerül ! De nagyon ragaszkodóak ezek a kis szőrös négylábú barátaim.
A Viktor?
Egy macskára ennyi pénzt költeni...amikor neki egerészni kellene. Na mindegy, a Te dolgod, nem tudom megérteni a macskád embereket.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy aki kitalálta ezt az ingyenes parkolást, igazán megb@szhatná a büdös qrva anyját.
Anno a kis 125-ös csopperkám (ami valójában egy csepptankos naked volt) NAGYON kényelmes volt, és pehelykönnyú is: 114 kg. Földutaztam is vele gyakran, nem kellett birkóznom vele. Sajnos a 12LE volt a kevés, országúton a 80 km-es utazósebesség és a 95 km/h-s valós végsebessége (óra sz: 100) nem biztosította a túlélést a kamionokkal telepakolt főutakon. (Székelyföldet kétszer is körbe motoroztam vele amúgy). Ha a stabil 90-es utazót, és a 120 km/h-s végsebességet tudná valami hasonló járgány, akkor már kezdenék is spórolni rá.
megenné az a száraz tápot is ha éhes
ha ma mem akkor majd szombaton
száraz táp előnye hogy jobb szállítani és tárolni
Amúgy bármelyik mai kéthengeres csupasz könnyed fasza gép.z650,CB600,MT07 stb.
Ne hasonlítsd a szottyadt GS hez őket.Aztán ottvan egy 400-as kawa,az igen kis kezes könnyű cucc,ahova meg te valaha be mersz merészkedni az simán lenyomható csupasszal.
azt nem ismerem
a crf földutakon is jó patakmeder meg hssonló hekyen nem teljesített jól
egy szélesített zselés ülés és a kényekem letudva
Azért kap még mellé napi kb. 20 deka nyers csirkenyakat össze aprítva is, meg minden megmaradt húsfélét itthon. De pl. a macskám a száraz tápot egyáltalán nem (az olcsót sem, de a méregdrága Whiskast sem) eszi meg, gondolom nem véletlenül. Így kb. 6000 forint a havi kajája: 20-22 db Penny-s macskakonzerv (4-féle ízű, vegyesen) + a 6-7 kiló friss csirkenyak.
Az tény, hogy könnyebb mint naponta 2-3 egeret fogni neki.