Még én sem. Elég üres a zsebem, és most nincs is rá egetverő szükségem, a kicsivel is tudok töltögetni, ha éppen muszáj. Phasz tudja, mit hoznak a következő hónapok, mire fog kelleni a pénz - a Clio "kifizetése" után....
Vadászkutya...............eddig két találkozás volt sünnel.
Elsőnél miez..........jópár lépés hátra............kiváncsiság.
Második találkozás,ugatás,körülugrálás.
A harmadiknál jön a vérengzés.
Na meg szerintem különbséget kell tenni egy öleb és egy munkakutya között. Egy yorki vagy francia számomra egyenértékű a macskákkal.
Nekem csak munkakutya jöhet szóba, és időt meg energiát is fordítok rá, ezt egy macskával nem lehetne, nem idomítható, nem tanítható, megmaradt vadállatnak aki kihasználja az ember adta előnyöket.
Én is macskás vagyok Pipi tényleg hibás, de arról szegény macska nem tehet
Tapasztalatom szerint a macskások csendes idióták, a kutyások meg többnyire agresszív tahók - főleg, ha a kutyusukról van szó.
Állatért rajongás defektus mindenképp ha kutya, ha macska...
Annyi különbség még, hogy a macska okosabb - a kutya csak idomítva van.
Én meg azt nem, hogy valaki a hüjje kutyájára szór évi 100 ezreket...
Te nem jól vagy összerakva a kutyádnak veszed a prémium tápokat, a macska meg egerésszen pedig ugyanolyan haszontalan házikedvenc mind2.
Annyi egér , amennyi egy macskának kell, még az egérkeltetőben sincs! Főleg mostanában amikor nincsen a padlásra felhordva a termény, hogy azoknak a szegény egereknek is jusson valami! Ezért szalad a cica hozzám amikor meghallja a hangomat!
Szr borult ködös idő van , éppen olyan mint amilyen ilyenkor novemberi téli időben lenni szokott! Bár az út száraz, de inkább karbantartom a gépet! ! No Jó egészséget Nektek!
Van kettő öreg kutya barátom, (nekem nincsen kutyám) és amikor arrafelé megyek, viszek nekik valami finomat. Nagyon tudnak örülni mikor meglátnak, még a cica is előkerül ! De nagyon ragaszkodóak ezek a kis szőrös négylábú barátaim.
Anno a kis 125-ös csopperkám (ami valójában egy csepptankos naked volt) NAGYON kényelmes volt, és pehelykönnyú is: 114 kg. Földutaztam is vele gyakran, nem kellett birkóznom vele. Sajnos a 12LE volt a kevés, országúton a 80 km-es utazósebesség és a 95 km/h-s valós végsebessége (óra sz: 100) nem biztosította a túlélést a kamionokkal telepakolt főutakon. (Székelyföldet kétszer is körbe motoroztam vele amúgy). Ha a stabil 90-es utazót, és a 120 km/h-s végsebességet tudná valami hasonló járgány, akkor már kezdenék is spórolni rá.
Amúgy bármelyik mai kéthengeres csupasz könnyed fasza gép.z650,CB600,MT07 stb.
Ne hasonlítsd a szottyadt GS hez őket.Aztán ottvan egy 400-as kawa,az igen kis kezes könnyű cucc,ahova meg te valaha be mersz merészkedni az simán lenyomható csupasszal.
Azért kap még mellé napi kb. 20 deka nyers csirkenyakat össze aprítva is, meg minden megmaradt húsfélét itthon. De pl. a macskám a száraz tápot egyáltalán nem (az olcsót sem, de a méregdrága Whiskast sem) eszi meg, gondolom nem véletlenül. Így kb. 6000 forint a havi kajája: 20-22 db Penny-s macskakonzerv (4-féle ízű, vegyesen) + a 6-7 kiló friss csirkenyak.
Elsőnél miez..........jópár lépés hátra............kiváncsiság.
Második találkozás,ugatás,körülugrálás.
A harmadiknál jön a vérengzés.
Nekem csak munkakutya jöhet szóba, és időt meg energiát is fordítok rá, ezt egy macskával nem lehetne, nem idomítható, nem tanítható, megmaradt vadállatnak aki kihasználja az ember adta előnyöket.
Tapasztalatom szerint a macskások csendes idióták, a kutyások meg többnyire agresszív tahók - főleg, ha a kutyusukról van szó.
Állatért rajongás defektus mindenképp ha kutya, ha macska...
Annyi különbség még, hogy a macska okosabb - a kutya csak idomítva van.
Normális ember nem tart macskát, nèzz csak Pipire, ő nagy macskás és nem is normális.
Te nem jól vagy összerakva a kutyádnak veszed a prémium tápokat, a macska meg egerésszen pedig ugyanolyan haszontalan házikedvenc mind2.
ott azért többnyire csak azt eszi amit fog
ha ma mem akkor majd szombaton
száraz táp előnye hogy jobb szállítani és tárolni
Ne hasonlítsd a szottyadt GS hez őket.Aztán ottvan egy 400-as kawa,az igen kis kezes könnyű cucc,ahova meg te valaha be mersz merészkedni az simán lenyomható csupasszal.
a crf földutakon is jó patakmeder meg hssonló hekyen nem teljesített jól
egy szélesített zselés ülés és a kényekem letudva