Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt kell nézni, hogy ki mondja, hanem, hogy mit!
Ezért ne hajszold!
Azt érti. Csak.azt nem hogy hét után fertözödik elötte nem.
Azért hogy a drága jó kuncsaft húzzon haza a gecibe este nyócra...
Nyolc után az idösebb korosztály eddig se bulizott. De ha meg kutyát tart a tizediken szarassa meg nyolc elött. Vagy az erkélyen.
Fodrászoknak, körmösöknek.....este hétkor le kell húzni a rolót.
Reggel 6-tól a kuncsaftok nem fertőznek, csak 7 után?
Neked kell is.
Hogy te mindent meg tud az magyarázni.
Még mindig eccerű vagy.A vírus emberről emberre közös kapcsolatként terjed.Nme a vírus fertőz-nem fertőz 8 után hanem az emberi KAPCSOLATOT kell leredukálni.
Ha ezt nem fogod fel menthetetlen.
Persze ez nem újkeletű magyar szokás.Spanyolban is viccet csináltak ugyanilyen tiltásból.
Ott robotkutyától a plüsskutyáig mindent sétáltattak.
A lényeg még mindig az hogy ne legyél emberek közt SOKAT INDOKOLATLANUL.
És délután 3 kor kevesebben hajlandók együtt bandázni,bulizni mint 8 után.
És felőlem lehet tiltani a kutyasétáltatást is,nem én szabolom a lakásban a kutyaszart.
Ez is felfogható ép ésszel,hogy legyünk vbelátóak.De ha nem háát nem.Húzás haza a 10.-re kutyát szaratni.
Azéé baszdki vót mán pár "vicces" intézkedés, nem igaz, hogy nincs meg?
Meg mi az ami nyócig nem veszélyes, nyóc után meg igen?
Lehet, hogy eccerű vagyok, de mikor egy családi összeröff 10 főben van maximalizálva, a nagy bótokba meg egymásba ér a pöcsük, akkor én azé eltöprengek.
Nem baj, csak épp logikátlan. Elméletileg a lakosság bö egy százaléka fertözött a hirek alapján......mi lesz ha ledz tiz százalék?
Azé mondjuk baszom eccerűek vagytok néha.
Nem a vírus nem fertőz 8-tól hanem valahogy meg kéne akadályozni a csoportos összejöveteleket.
Ha csak szépen kérik akkor simán szarnak rá a népek,ezért kell aszondani x időtől takarodj haza.
Ebből a kutyatartás azért kivétel mert humánusak a lakásban tartott pinanyaló kutyásokkal szemben.
Lehetne azt csinálni hogy húzzál haza,de a kutya szarik rá,Ő immunis.Menjen szarni bent?Jobb lenne.
És ahogy nézem ezeket nem unortodox a király találja ki,csak átveszi a fejlett nyugattól.Ez is baj?
Ezért az ellenzék a hibás.
Az biztos, hogy a tecsóban nem olyan vészes mint egy étteremben.
De nyóctól, ötig a legkeményebb, főleg a vidéki emberekre, ott még a kutya tulajdonosokat is, a városban csak a macskásokat meg a rágcsálókat, hüllőket tartókat veszélyezteti, a kutyások ott immunisak.
Azon is gondokodtam, de lehet veszek még a többi mellé
Szoval.a kutyások pesten immunisak alaobol.
Na ezeket nem.értem én. Ez az ostoba virus annyira válogatós hogy azt is nehéz kifogni mikor támad
Na most képzeld el: az összes menhelyi kutyát örökbe fogják fogadni!
Édes Istenem!!
Ez már tényleg egy bohózathoz kezd hasonlítani.
Maksz, senki sehova mer minnmeghalunk, de a kutyával lehet lődörögni
Na, este nyóc után is lehet járdára szaratni az ebet:
https://index.hu/belfold/2020/...

"Annyi különbség még, hogy a macska okosabb - a kutya csak idomítva van."
Te sem láttál még kutyát
Már most mehetsz timbuktuba géesöccázzal.
Neked igen, nekem csak a motoros túrákhoz szokott kelleni (hengerzsákhoz, stb.) De van legalább 4 db bontatlan a kocsiban is.
Munka és fogyóeszköz.
Abból már van itthon pár csomag - bontatlan is. Most nem megyek sehová sem, úgy döntöttem. Argus még van dögivel....
Mondjukspec én már vittem ki erdőbe macskahullát.
Ha nem eszeveszett gyors könnyen cipősdobozba kerül az okos maccs,aki annyira nem okos hogy elkerülje egy terrier lakhelyét.
Áhh,spanifer volt jóáron 4db 3500 vagy 600.Abból mindig veszek ha van.