maximum az ülést kell átakakitani, meg oldaltáska tartót csinálni hozzá
ültem rajta nem fogott meg, de nem is olyan gáz mint egy igazi versenyendúró
ami könnyű nemigen lesz kényelmes
inkább azca hond hogy kukorica dara az egész táp mer a használt olaj amiben sütik a konyhakész cuccokat
ekkor van az hogy amennyi bemegy annyi jön ki
ráadásul a kutyák imádják a kukoricát csak szinre semmi sem hasznosul belőle
Mondjuk a kicsit nagyobb vasakat jobban kedvelem, azokkal is lehet lassan menni, de a kicsivel nem lehet gyorsan
Az újabb motorokkal az a bajom egy ideje, hogy borzasztó sok és szörnyű minőségű műanyagok tömkelege van rajtuk.
Engem nagyon elgondolkodtatott a cikk: azokon a huszadrendű mellékutakon hatvannal elbóklászni, nézelődni egy pehelykönnyű kis 125-ös nyergében ülve nem lehet rossz dolog. Lehet hogy az "utolsó" motorom ilyesmi lesz - szalonból, újonnan véve. (Pl. a most megjelent kis Honda CBF).
Az valószínűleg nem vegyszerezett csirke és a kutyáid emésztő rendszere is bírja, hála az égnek. Ez a táp ettől még fullos, olyan az illata is, mint a löncshúsnak, lehet imádnák a kutyusaid.
Aki forgalmazza, annak láttam a kutyáit, nem kamu, valósan világbajnok rotweillereket nevelt fel ezen a tápon, egy nőstényt és egy kant is. Számomra ez elég biztosíték volt.
Az én kutyám súlyosan bőrallergiás volt a csirkés, ismeretlen, de minőséginek mondott tápoktól, csúnya foltosodás volt a bőrén mindkét oldalán.
Nem viccelek, a Caniero-tól 2 hét alatt elmúlt és azóta sem jött vissza! Akitől veszem, Ő járt kint a gyárban Olaszországban és csak jókat mondott.
Igen, kb. 1000 forintra jön ki kilója a tápnak, de egy 14 kilós zsákot majdnem 2 hónapig eszik a 35 kilós kan boxerem, kevesebbet piszkít, teljesen egészséges és energikus és nem kell vitaminozatnom emellett a táp mellett.
Olyan, mint a minőségi motorolaj, drágább, de mégis jobban megéri.
Ajánlom az ismerősödnek, ez valószínűleg rendbe fogja hozni a kutyusát.
Az enyém az extrudáltat nem bírja kihányja csak a hidegen sajtolt jó neki. Kennels Favourit M5-t kap. Mondjuk szerintem ezeket a tápokat inkább az embernek találták ki ne kelljen főzőcskézni hanem kb 2 mp alatt oda lehet adni neki....
Van kettő öreg kutya barátom, (nekem nincsen kutyám) és amikor arrafelé megyek, viszek nekik valami finomat. Nagyon tudnak örülni mikor meglátnak, még a cica is előkerül ! De nagyon ragaszkodóak ezek a kis szőrös négylábú barátaim.
Kezdőként próbálkoztam ilyennel, mert ugye TV-ben láttam csak jó lehet de azokat nem bírta.
Most egy ilyen közepes árú, szerintem jó minőségű, Freshnap-os tápot kap. Ennek a szaga is jó, nem olyan büdös mint az olcsóké.
A Darling meg ilyesmiket mindig finnyázta ezt szereti, és egészséges is tőle.
Ezt szoktam kiegészíteni ilyen 1200ft-os drága konzervvel, hogy 4 adagban belekeverem a szárazba, meg néha kap házikosztot, mert azért van oda leginkább
Én kutyám a csirkét, meg a szárnyasokat bírja.
Pont a bárány, kecske amit nem bír. Fosik, meg jobban vakarózik tőle.
Nyilván táptól és kutyától is függ, próbálkozni kell, aztán ami bevált, azt használni.
Így értem, hogy miért baj. Ami végülis csak bizonyos esetekben jelentenek problémát, és okos is problémát, haverom kutyája ezzel jár orvoshoz, olyan mintha pattanásos lenne a bőre. Hiába ad neki bárányos tápot.
Két doki is azt mondta, hogy hiába írja rajta, hogy marha vagy bárány, nem tudjuk mi van benne. Olyan mint az autó, hiába van szervizkönyve, nem tudjuk mit csináltak vele
Amúgy jónak néz ki ez a táp amit linkeltél, árban is picit drágább mint amit használok. Azt végülis nem írja, hogy milyen hús van benne csak hogy nincs csirke.
Sok kutyánál allergia alakul ki a csirkehúsra és származékaira, mert a kutyatápokba borzalmas minőségű, vegyszerekkel felfújt csirke kerül.
Ez általában a kutya bőrén, foltosodás formában jelenik meg.
Na olyan nincs
ültem rajta nem fogott meg, de nem is olyan gáz mint egy igazi versenyendúró
ami könnyű nemigen lesz kényelmes
egy egész jó soft endúró az utakra
ekkor van az hogy amennyi bemegy annyi jön ki
ráadásul a kutyák imádják a kukoricát csak szinre semmi sem hasznosul belőle
Az újabb motorokkal az a bajom egy ideje, hogy borzasztó sok és szörnyű minőségű műanyagok tömkelege van rajtuk.
Az én kutyám súlyosan bőrallergiás volt a csirkés, ismeretlen, de minőséginek mondott tápoktól, csúnya foltosodás volt a bőrén mindkét oldalán.
Nem viccelek, a Caniero-tól 2 hét alatt elmúlt és azóta sem jött vissza! Akitől veszem, Ő járt kint a gyárban Olaszországban és csak jókat mondott.
Igen, kb. 1000 forintra jön ki kilója a tápnak, de egy 14 kilós zsákot majdnem 2 hónapig eszik a 35 kilós kan boxerem, kevesebbet piszkít, teljesen egészséges és energikus és nem kell vitaminozatnom emellett a táp mellett.
Olyan, mint a minőségi motorolaj, drágább, de mégis jobban megéri.
Ajánlom az ismerősödnek, ez valószínűleg rendbe fogja hozni a kutyusát.
Ezért jó a túraendúró, mert azzal ilyen helyeken is élmény menni meg a jó úton is
Most egy ilyen közepes árú, szerintem jó minőségű, Freshnap-os tápot kap. Ennek a szaga is jó, nem olyan büdös mint az olcsóké.
A Darling meg ilyesmiket mindig finnyázta ezt szereti, és egészséges is tőle.
Ezt szoktam kiegészíteni ilyen 1200ft-os drága konzervvel, hogy 4 adagban belekeverem a szárazba, meg néha kap házikosztot, mert azért van oda leginkább
Pont a bárány, kecske amit nem bír. Fosik, meg jobban vakarózik tőle.
Nyilván táptól és kutyától is függ, próbálkozni kell, aztán ami bevált, azt használni.
Az én kutyám sok csirkét eszik, rendes combot, májat + Husse és CD tápot kap vegyesen s köszöni jól van
Két doki is azt mondta, hogy hiába írja rajta, hogy marha vagy bárány, nem tudjuk mi van benne. Olyan mint az autó, hiába van szervizkönyve, nem tudjuk mit csináltak vele
Amúgy jónak néz ki ez a táp amit linkeltél, árban is picit drágább mint amit használok. Azt végülis nem írja, hogy milyen hús van benne csak hogy nincs csirke.
Ez általában a kutya bőrén, foltosodás formában jelenik meg.