azért senki se hondolja hogy még a 6-800 forintos tápokban is tejes értékű bármilyen hús van
amikor a felvágottakban is mechanikailag eltávolított húsféle van
Jó családcentrikus kutya. Egy jóbarátom is canecorsót akart de azt mondta a testvére hogy nem fogja odavinni a kisgyerekeket... ezért lett helyette egy bordoi
A srác a gyerekek mellé meg egy németjuhászt, na az a kutya viszont pont nem való kisgyerekekhez. Főleg egy munkavonalú németjuhász
Kutyások!
Ha van kedvetek, próbáljátok ki a Caniero tápot, se búza, se csirke nincs benne és olyan magas a felszívódási aránya, hogy más tápokhoz képest fele, harmada annyit piszkít a kutyám és jóval kevesebbet is eszik belőle.
canieropetfood.hu
Itt tudjátok a legjobb áron, ingyenes szállítással megvenni. Van 3-5 kg-os kipróbálós mennyiség is.
Jelzem, nekem ebből semmi hasznom nincs, csak akiknek ajánlottam, mind pozitív visszajelzést adtak róla.
Tesóméknak is corsó van, ilyen egy nyugodt dögöt a 2éves kislány nyúlkálhat a szemében, szájában és meg se rezdül a kutya viszont ha valaki közel megy a kerítéshez, hamar vissza is fordul elég ha ugat egyet a kutya
Ilyen fókatestű útszéli vegyesek! Kertesházban vannak 1200nm-en uralkodnak!Nem mondanám kövérnek őket,de jó húsban vannak.
Ugyanazt kapja mindkettő,meg ugyan annyit.Jó a száraztápot önetetőből nyomják,de az egyik az feleannyit se kulázik!Így nem gondolom hogy rosssz a kaja.Amúgy egészségesnek tűnnek,futkároznak,bírkóznak,támadnak mindent ami mozdul!Az állatorvos a teraszon várja meg míg bemegyek a kennelbe,és odabírkózom a dögöt a kennel oldalához.Egyszer bátran odajött,a kisebbiket beoltotta,a másik meg elkapta a kezét a szomszédos kennelből,mikor ment volna ki.Azóta magázódnak!!!!És csakis kívülről oltja őket!
Milyen kutyák ? Hozzászokna, hidd el. Én is nevetek amikor kiborítok neki egy maréknyi tápot. De egyszerűen nem kell neki több. Ha elmegyünk futni, én biciklizek, ő fut mellettem előttem keresztbe kasul, én tekerek 30km-t ő akkor jóval többet, erdei utakon, ez egy délutános programunk tehát nem országúti tempóban de azért igyekszem megizzadni. Akkor van olyan hogy megeszi azonnal a vacsoráját, reggel este kap enni. Amúgy nem szokta azonnal behabzsolni.
De nem is szarik nagyokat, ha nagyon szarik azt jelenti hogy szar a kaja, mert csak átmegy rajta.
Én féltem nagyon hogy diszplaziás lesz ezért csak jó táppal akartam etetni, ésszerű kereteimen belül. És persze sokat mozgattam. Eddig kopogjam le semmilyen probléma nem volt vele. Az összes ismerősömnek beteg a kutyája, izületes, bőrbajos... szar tápot adnak nekik és nem mozgatják. Németjuhászt lakásba aztán csodálkozunk ha minden lába szar, meg kenyérrel etetjük mert azt “szereti”. A masik meg darlingot ad a kutyának mert az olcsó... hiába mondom neki hogy nem sokkal lenne drágább a jó táp amitől egészséges szép erős lenne a kutya.
Na itt most Freelacnak lenne igaza, nekik nem való a kutya.
Akkor én is rossz kajákat eszek!Beverek egy nagy tál makarónit vacsorára féltíz körül(1kg tészta 30deka cuccal)másnap olyat nyomok mint a superdol-os doboz!
Vegyél neki rendes tápot ne ilyen konzerv szarokat. Penny lidl... nagyon jó tápok vannak a piacon. Én pl Brit prémiumot adok neki, 11ezer körül van most 15+3kg akcióban. A napi 300gramm hellyel közzel elég is egy nagyon aktív németjuhásznak, most a hidegebb időben lehet hogy kell a 400gramm.
amikor a felvágottakban is mechanikailag eltávolított húsféle van
A srác a gyerekek mellé meg egy németjuhászt, na az a kutya viszont pont nem való kisgyerekekhez. Főleg egy munkavonalú németjuhász
Ha van kedvetek, próbáljátok ki a Caniero tápot, se búza, se csirke nincs benne és olyan magas a felszívódási aránya, hogy más tápokhoz képest fele, harmada annyit piszkít a kutyám és jóval kevesebbet is eszik belőle.
canieropetfood.hu
Itt tudjátok a legjobb áron, ingyenes szállítással megvenni. Van 3-5 kg-os kipróbálós mennyiség is.
Jelzem, nekem ebből semmi hasznom nincs, csak akiknek ajánlottam, mind pozitív visszajelzést adtak róla.
Ha csak tehetem az erdőt járjuk, jól is néz ki, 5 éves, sosem volt baja, igaz nem is zabagép.
Ugyanazt kapja mindkettő,meg ugyan annyit.Jó a száraztápot önetetőből nyomják,de az egyik az feleannyit se kulázik!Így nem gondolom hogy rosssz a kaja.Amúgy egészségesnek tűnnek,futkároznak,bírkóznak,támadnak mindent ami mozdul!Az állatorvos a teraszon várja meg míg bemegyek a kennelbe,és odabírkózom a dögöt a kennel oldalához.Egyszer bátran odajött,a kisebbiket beoltotta,a másik meg elkapta a kezét a szomszédos kennelből,mikor ment volna ki.Azóta magázódnak!!!!És csakis kívülről oltja őket!
De nem is szarik nagyokat, ha nagyon szarik azt jelenti hogy szar a kaja, mert csak átmegy rajta.
Én féltem nagyon hogy diszplaziás lesz ezért csak jó táppal akartam etetni, ésszerű kereteimen belül. És persze sokat mozgattam. Eddig kopogjam le semmilyen probléma nem volt vele. Az összes ismerősömnek beteg a kutyája, izületes, bőrbajos... szar tápot adnak nekik és nem mozgatják. Németjuhászt lakásba aztán csodálkozunk ha minden lába szar, meg kenyérrel etetjük mert azt “szereti”. A masik meg darlingot ad a kutyának mert az olcsó... hiába mondom neki hogy nem sokkal lenne drágább a jó táp amitől egészséges szép erős lenne a kutya.
Na itt most Freelacnak lenne igaza, nekik nem való a kutya.