Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez megbízható web kereskedő? Jó az áru minősége? A gyurcsányos póló neked hogy vált be?
Ha nem, hát nem. Én időben szóltam....
Minket nem zavarnak ennyire a történések, max te jöhetsz szóba
pl a Pembroke College liberális filozófia hallgatója? ja... az a Főni....
Az SZFE-s diákok hazaviszik a forradalmat a kovid miatt.
Vagy szabadbölcsész azzal teli van a liberális oldal
egy színész vagy ilyesmi jobb lenne?
Nyald mán ki a seggem:)
Lemaradtam valamiről?
Én is azon gondolkoztam vajon mire jó de legalább szép.
Attól te még tolvaj vagy.
Igen, ha kiszámolnánk a műhely rezsi óradíjával, ez a világ legdrágább satuja lenne amúgy nem tudom, mire jó egy ilyen satu
A Csermanek pofája már nagyon hiányzott, el akarod venni a jókedvünket??! Mert akkor egyszerűbb ha megmondod! Amikor egy ország "vezetője" lehet egy írógépműszerész??!!
Jó reggelt Motorosok! Borult ég, szr. idő van, de már alig 100-nap körül, és itt van a tavasz!
Volt egy apósom a szociban akinek horti tiszt apja volt, mélymagyarkodott (már amennyire a szociban ezt lehetett), anyai ágon német volt náci német tisztrokon fotókkal az albumában..........ez annyiban jön a témához, hogy az újpalotai erdőbe járt ki éjszakénként a hajléktalanokat meglopni és a zsákmányára mindig büszke volt és persze a cégtől is ott lopott ahol tudott.
Nem semmi gépparkja van...
Bele volt fagyva a földbe, nem gondolnám, hogy sok tervük volt vele,és igen, olyankor is van gomba!
Amúgy sincs lelkiismeret-furdalásom, tőlem megrohadhatna az összes!
Ami szemetet összehordanak az erdőbe, azt nem tudom tolerálni!
Akkor azt nem találtad, lehet hogy elloptad a hajléktalantl.
Nagyon élveztem , van szakértelme a figurának
Volt egy olyan mágneses emelőm, mint amit az elején mutattak.
Gombászat közben találtam egy hajléktalan tanyán, 70ezerért adtam el
Ott találtam: ha valaki akar magának egy rendes satut, itt a leírás, hogy lehet készíteni. Kell hozzá pár szerszám, de a Lidliben biztos lehet kapni... az a vizes kivágó pl. elég jó
http://youtu.be/CKgwcuAvM6E
...kis kereséssel... akár még igaz is lehet
http://youtu.be/V0UNRfZayRk
Informatikusként túléltem az elmúlt 30 évet úgy, hogy ilyen vacak nem volt a kezemben - igaz, sosem játszottam.