CSak belenéztem, mert belőle másfél óra sok nekem. Ő már nem a régi - 15 éve még becsültem...
Szóval, anélkül, hogy állást foglalnék, csak egy részlet: amikor arról beszél, hogy Biden választási kampányán senki, utána mutatja a Trump szimpatizáns konvojt. Nos, talán így történt - de mi van, ha a Biden helyszínt 1 nappal a rendezvény után forgatták (vagy előtte) a konvojról sem tudod, hogy hol volt, és mikor... ez a két "tényszerű" vidi is egyszerűen manipulálható.
Ha egy Trump, mint USA elnök, nem tud megakadályozni egy csalást, vagy az a nép, ami a legnagyobb szabad világnak hirdeti magát - akkor azt mondom, ennek így kell lennie
gyerektől kérdeztem de nem adja mert van néha olyan kimitált játék ami csak ps-re van kiadva
amúgy kb 15x volt bekapcsolva mióta megvan
xbox lett volna de már el lett passzolva
Vajon milyen az a demokrácia amiben a demokrata jogosnak érzi hogy csaljon a választáson?
Milyen szabadság az ahol a liberálisokkal egyett nem értőket megfélemlítik a szent cél érdekében?
Milyen szólásszabadság az ahol elhallgatatják a kellemetlen hangokat?
Én félek, hogy nálunk is van esélye ezeknek, a recept működik, teljesen mindegy mekkora gazemberek, vagy mennyire nyílvánvaló, nem lehet ellenük tenni, ezért már arra sem veszik a fáradságot hogy megjátszák magukat, a Bogyófélék szépen benyelnek minden maszlagot, higy az ellenfél diktátor, meg náci, és halált érdemel https://www.bitchute.com/video...
Oszt mék demokrácia?
A tied?
Mert azt tudjuk, hogy az csak addig ér amíg egyetért az ember veletek.
Az enyém?
Az meg nektek nem jönne be
Magát a fogalmat sem értem, hiszen soha, sehol nem volt érdemben demokrácia, de mindenki ezt szajkózza!
Ha én nem vagyok rá kíváncsi hogyan vélekednél róla,az baj?Szerintem maradjon ez,mert már tudjuk/megszoktuk a véleményed!Te is megszoktad hogy o1g,biztos nehezen állna rá a kezed a gy1g-re!
Átléptünk de ezen nincs mit vitatni, többnyire tudja aki nyitott szemmel jár hogy azért elég érdekes folyamat zajli most. Kiváncsi leszek a végére hogy mi sül ki belöle, kinek jó és ki jár majd rosszul
Annyit azért megjegyeznék, hogy fáradtságot nem kímélve , kitúrtam egy rakat HIVATALOS adatot,olyan helyről ahonnan a kormány is oltja az agyatokat!
Senki nem reagált rá érdemben, majd mikor átlépett a társaság a témán, akkor újra megjelentek a rettegők!
A matek elég makacs dolog
Bassza meg minden hülye magát és a kedves édesanyját is!!!
Akinek nem inge, az ne vegye föl...............
Szóval, anélkül, hogy állást foglalnék, csak egy részlet: amikor arról beszél, hogy Biden választási kampányán senki, utána mutatja a Trump szimpatizáns konvojt. Nos, talán így történt - de mi van, ha a Biden helyszínt 1 nappal a rendezvény után forgatták (vagy előtte) a konvojról sem tudod, hogy hol volt, és mikor... ez a két "tényszerű" vidi is egyszerűen manipulálható.
Ha egy Trump, mint USA elnök, nem tud megakadályozni egy csalást, vagy az a nép, ami a legnagyobb szabad világnak hirdeti magát - akkor azt mondom, ennek így kell lennie