Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Revolut
Ja... és van 9M Ft-od is....
eurót kellene venni, de senki sem adja el
Ez havonta van meg neked..... és ne kamuzz... a KSH kimutatta...
Ha a mi ügyeink a mi belügyünk a felső kommunikáció szerint, akkor ez meg az ovék.... nekünk mindegy, mert a világban bárhol bármi szarsag történik, a következő pillanatban a forint esik 5%-t....
ennyi simán megvan, ha összejön a tuti melósorozat akkor 3 hónap, ha szarabbul akkor szűk 4 hónap
Elég egy focista és már Init millió fölé viszi
Na mondjuk azok nem.... de mindenki többet keresett.... átlagosan a KSH szerint de azért nőtt az államadósság is a felvett hitelek miatt, amit az EU-tol vettünk fel..... mondjuk meg így is a Gyurcsányi szint alatt vagyunk....
Az a baj, hogy "amerika belügye" sajnos közügy
Szerintem ini jól mondta, a nigger picsa az igazi jelölt, ez a demens buzi megy a levesbe!
Vagy polgárháború lesz, vagy nem tom, de amit valaki lentebb felvetett, hogy a fegyvertlenítés az egyik cél, az tuti!
Azééé van kint "pár" stuki s amíg ilyen félmilitáns hobbikatonák készségszinten kezelik az AR15-öt, addig van kockázata egy átfogó változtatásnak!
Tehát Ini is 400e Ft fölött keres és meg sem kell mozdulni a kanapéról...
Akkor ez avirus mégiscsak jó buli, növekedtek a gazdasági mutatók
Érdekes, 2020 júniusában nőtt az átlagkereset.... 400e fölé.... mert akiket részmunkaidőre küldtek, azokat sem vettek figyelembe, az 5 fő alatt foglalkoztató, leginkább rosszabbul fizetni tudó, de nagyszámú mikrovállalkozásokat meg eleve kihagyják...
Na ez itt az elgondolkodtató.
Ezt értem s nem is vitatkozom, de ugyanazokra az adatokra hivatkozva hívnak rám rendőrt ha nincs rajtam az a kibaszott maksz!
Ha mindenki hazudik, akkor mi alapján rettegnek??
Ahogy szólnak nekik, hogy mik a célszámok....
Igen.
Próbáltam fino.ab fogalmazni.
Mindezt úgy, hogy Trump alatt rekord, több mint 180% lett az államadósság... amit Kína finanszíroz jórészt csak zseni lehet.... de hat ez ugye Amerika belügye, azzal meg mi nem foglalkozunk
Mindkét irányba....ahogy a rendszer követeli......
Egyetértek.
De azért aKHS sok adatot úgy ferdít, ahogy felsőbb érdekek kivánják.
Az magyar átlagfizetés az első a több közül.....
én már tavasszal is linkeltem azt hogy egy hónapban 5000ember halt meg influenza szövődményben, és ez nem volt a tv-ben napi 20x hanem egyszer sem
és még mindig nem azt mondom hogy a covid kamu, hanem azt hogy túlzott a felhajtás
amúgy már 3 házzal arrébb is van 3 tesztelt vírusos, apuci anyuci és a lányuk
igazándiból sok bajuk nincs
kiskőrös vonzáskörzetében ilyen 350 körüli a pozitív tesztes szám
Az ipse nem eli meg a feleig sem,a nőt akarjak helyette.
Egy fogyatekost cseréltek a másikra neki is jár az esély
Esküszöm az utolsó , de tényleg befejeztem

http://pandemia.hu/koronavirus...

https://akjournals.com/view/jo...

Szerinted.joe jobb lesz ezerszer.ujra neki akarnak futni a gun control-nak.
Ertesítünk...