Ha a mi ügyeink a mi belügyünk a felső kommunikáció szerint, akkor ez meg az ovék.... nekünk mindegy, mert a világban bárhol bármi szarsag történik, a következő pillanatban a forint esik 5%-t....
Na mondjuk azok nem.... de mindenki többet keresett.... átlagosan a KSH szerint de azért nőtt az államadósság is a felvett hitelek miatt, amit az EU-tol vettünk fel..... mondjuk meg így is a Gyurcsányi szint alatt vagyunk....
Az a baj, hogy "amerika belügye" sajnos közügy
Szerintem ini jól mondta, a nigger picsa az igazi jelölt, ez a demens buzi megy a levesbe!
Vagy polgárháború lesz, vagy nem tom, de amit valaki lentebb felvetett, hogy a fegyvertlenítés az egyik cél, az tuti!
Azééé van kint "pár" stuki s amíg ilyen félmilitáns hobbikatonák készségszinten kezelik az AR15-öt, addig van kockázata egy átfogó változtatásnak!
Érdekes, 2020 júniusában nőtt az átlagkereset.... 400e fölé.... mert akiket részmunkaidőre küldtek, azokat sem vettek figyelembe, az 5 fő alatt foglalkoztató, leginkább rosszabbul fizetni tudó, de nagyszámú mikrovállalkozásokat meg eleve kihagyják...
Ezt értem s nem is vitatkozom, de ugyanazokra az adatokra hivatkozva hívnak rám rendőrt ha nincs rajtam az a kibaszott maksz!
Ha mindenki hazudik, akkor mi alapján rettegnek??
Mindezt úgy, hogy Trump alatt rekord, több mint 180% lett az államadósság... amit Kína finanszíroz jórészt csak zseni lehet.... de hat ez ugye Amerika belügye, azzal meg mi nem foglalkozunk
én már tavasszal is linkeltem azt hogy egy hónapban 5000ember halt meg influenza szövődményben, és ez nem volt a tv-ben napi 20x hanem egyszer sem
és még mindig nem azt mondom hogy a covid kamu, hanem azt hogy túlzott a felhajtás
amúgy már 3 házzal arrébb is van 3 tesztelt vírusos, apuci anyuci és a lányuk
igazándiból sok bajuk nincs
kiskőrös vonzáskörzetében ilyen 350 körüli a pozitív tesztes szám
Szerintem ini jól mondta, a nigger picsa az igazi jelölt, ez a demens buzi megy a levesbe!
Vagy polgárháború lesz, vagy nem tom, de amit valaki lentebb felvetett, hogy a fegyvertlenítés az egyik cél, az tuti!
Azééé van kint "pár" stuki s amíg ilyen félmilitáns hobbikatonák készségszinten kezelik az AR15-öt, addig van kockázata egy átfogó változtatásnak!
Ha mindenki hazudik, akkor mi alapján rettegnek??
Próbáltam fino.ab fogalmazni.
De azért aKHS sok adatot úgy ferdít, ahogy felsőbb érdekek kivánják.
Az magyar átlagfizetés az első a több közül.....
és még mindig nem azt mondom hogy a covid kamu, hanem azt hogy túlzott a felhajtás
amúgy már 3 házzal arrébb is van 3 tesztelt vírusos, apuci anyuci és a lányuk
igazándiból sok bajuk nincs
kiskőrös vonzáskörzetében ilyen 350 körüli a pozitív tesztes szám
http://pandemia.hu/koronavirus...
https://akjournals.com/view/jo...