Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam végig, valoban lesz. De sztem nekem nem jobb mint a tao
Most olvastam végig, valoban lesz. De sztem nekem nem jobb mint a tao
A konyveles megoldja, bar ha boltzar lesz a hulye virusod miatt az ado lesz a legkisebb bajom.
Pedig tudnod kellene: "legális adóoptimalizálás"
Mar tudom, hogy jo e vagy nem, azt nem.
Asse tom miazamivakiva fasztudja.
Részemről az....
Senki nincs atbaszva....
Na jo de rohadttul nem mindegy ha a budos eletbe nem veszek k1600 at hogy mi lesz vagy nem lesz vele?
Már hivatalos..... 3mrd forint forgalomig lehet igénybe venni jövőre....
Magyarán átbasznak mindenkit csak pár embert nem.
Részemről nem titok, csak megkértek.... értem én, hogy nem divat ebben az országban a szavatartó ember
Na arra kiváncsi leszek...
elég pull duma, ha mindenkinek elmondják aki vérbéemwés de nem adhatja tovább
Mondjuk pont ez a belterjes kirekesztö hozzállás miatt nem lesz sose bmw a tulajdonomban kb kétszer akartam tesztnapon kiprobálni valami lomot, de valahogy csak azok férhettek hozzá akiknek amugyis van
Végre belátod jövőre 3mrd Ft-ra emelik a KIVA határt.... vége lehet egyszerűsített adózni a kisvállalkozóknak is
Csak nem hogy turbós háromhengeres rönyó motorral fogják árulni?!
Nem, csak megígértem.... nem publikus a hír egyelőre.... bár remelem meggondolják addig.... tudom érdekes, de ha megígérek vmit, meg is tartom nem lennék jó politikus
Pedig csak egy szegeny nyomorgatott kisvallalkozo.
Lehet
Ezert kapja ingyen a bmw-ket IS.
Már ez is nemzetbiztonsági ügy?
Akkor nem hallgatom a csajszi dumajat,eddig is megvoltam nelkule.A telefonos csatlakozas eleg,a hivasok fogadasa meg az osztrak sramlizene FM frekin lelkesit nagyon. Egyenlore orulok a kibaszott igenyes toltocsati javitasnak.
Nagyon ne örülj: én is ehhez vettem anno sisakbeszélőt, de sokszor lefagyott tőle az xRider. Nélküle meg soha.
De hátha több szerencséd lesz mint nekem..,
Miahalalnak, nemreg vetted.
Megígértem, hogy nem adom tovább.... remelem nem gondoltak komolyan.... az r1250rt után vártam a k1600 frissitest