Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alapból tuti "okosabb" egy macskaféle, legalábbis aki egyedül vadászik annak sokkal több ismeret van a birtokában
ellenben a kutyákat sokkal több mindenre meg lehet tanítani, plusz a kutya ragaszkodik az emberhez a macska meg "csak úgy van"
Baszod te, Zoli... azé van a rendelkezés, hogy ne kolbászoljanak össze-vissza a népek, mert akkor elkapják. Kutyával is, de azt akkor lehessen? Különben meg akinek sétáltanni kell a kutyáját, az azt jelenti, hogy lakásban tartja - akkor szarjon is bent jó almokat árulnak már...
elég drága cucc az közemberre nem pazarolják
Végre rájöttek, hogy a kutya használ a kovid ellen! Ha kutyával mész ki este 9-kor, akkor nem kapod el a fertőzést!
Csak utána kéne nézned, van egy pár tanulmány róla... de tudom, úgysem fogod elhinni. Úgyhogy szórd csak a szmájlikat
A hozzászólásaid nem ezt tükrözik.
És a helyesírásod is katasztrófa.
De így szeretünk
Mehetsz 8 után is,csak a macskát engedd el és maradj 5-ig.
Fenét. Már járok ki próbafekvésre a temetőbe... ....szigorúan este 8 előtt persze.
Bogy erős mint a bika,kibirja...............ha nem................egy liberálissal kevesebb.................baj?
Abból tuti nem kérek mert allergiás vagyok a poloniumra
Ha már te is ezt mondod akkor csak van alapja....
Őszintén, én sem az első szériával fogom magam oltatni
Naiv vagy. Milyen félév? Azt se tudják milyen.mellékhatásai vannak, meddig tart a védettsége, milyen mutálodások lesznek. Ráadásul a tömeges gyártás nem két honap és minden ország a saját népét helyezi elöre. A gyárto is......
engem nem vonz a pár hónapja kifejlesztett oltóanyag
legalábbis addig amíg gecire nem betegszem meg
Neked meg intézzek egy korai ruszkit a jövő hónapban ajándékba?
Nekem sok van,de neked láthatóan nemkell.
Simán elvagy nélküle.
Ugye, hogy ugye? Ti vagytok marhára "liberálisok", mikor a szükségszerű kényelmetlenségek elviselése helyett a kiskapukat keresitek.
Valóban nem. Csak a kurva vakcina jelenthet megoldást, de az még legalább fél év, mire a széles TÖMEGEKHEZ eljut. Addig viszont ki kellene tartani valahogyan, minél kevesebb súlyos beteggel és halottal.

Ehhez viszont vasfegyelem fog kelleni.
Liberális.és karhatalmat emleget? Kissé disszonáns
most neked nem mindegy hogy a covid visz el vagy a tüdőembólia?
teszt meg szart se ér tudok olyat akinek előbb letelt a karantén mintsem megjött volna a teszt eredmény
Akkor se lesz vége beláthato idön belül ha mondjuk 5%
Neked aztán sok ész kell
A lakosságnak több mint 1%-a IGAZOLTAN fertőzött úgy, hogy baszunk tesztelni. Ha tesztelnének rendesen, akkor 10x ennyi volna (a tegnapi TESZTELT 11ezer emberből több mint 4000 fertőzöttet találtak! Szóval nagyon nem 1% lesz az.)
Megakadt a szalag a karhatalomnál.
Mint mondtam pofoneccerű,csak locsolni kell,azt mindenhülye tud,pont mint vírológiából doktorálni.