Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elképzelhető, a szakértőnek kéne nyilatkoznia.
Nem érted a mondandómat. Sokan nem várnak semmi extrát a kamerátl. Van egy kamera a tel.hátulján sokaknak tökéletesen elegendő amit az csinál, felesleges 30 kamerát rakni rá. Pipit ne hozd pl.-nak.Én arra gondolok hogy nincs olyan telefon ami hardveresen erős de nem kell feleslegesen kifizetni fiszem-faszom kamerákat. Én ilyen képet csinálok egy kamerával, tökéletesen elegendő.
Teljesen! Sokkal élethűbb bizsergést okoz mint a vacak hidromasszázs.
Élményfürdő?
Benne is....vízálló.
Van a kádnál konnektorod?
Nekem a gyerekbiztos azt jelenti, hogy a gyerek is könnyen hozzáférjen az energiához így sokszor a házat is letöröm a dugaljról, hogy könnyebben rászorítson a kis kezével a fémrészekre ha be akarja dugni a kádban a hajszárítót.
Én az új fali konnektorokból is kicibáltam őket.Hiába Legrand,alig bírtam beleerőszakolni a dugaljakat.
Elvileg úgy kéne, de persze senki nem cseréli.
Hát erről a 4 évenkénti csőcseréről én még nem hallottam... tele vannak az utak 20 éves autókkal, akkor azokban már a 6. garnitúra van?
Azért szemcsés a Canon, mert a 3200 sok neki. Ezt pofázom eleje óta... 400-al meg egy lámpával többre mentél volna. Ha 1/60-al is 3200 kellett, ott akkor setét van (vagy nagyon kicsire vetted a blendét) Fényképezéshez FÉNY kell, ezért van benne a nevében
Nem tudom milyen autó, de pl. nekem az öreg C5-be a pollenszűrőt elég nagy szopás betenni, kivenni még csak, csak, de mivel nagy darab és kanyarban kell betolni a helyére így könnyen megrogy közben. A fékcső meg nem csoda, nem véletlenül kéne lecserélni általában 4 évente, de hát ezt senki nem teszi (én sem), sajnos volt pár rossz esetem bár ennyire rossz még nem hanem "csak" elzáródás egyik vagy másik irányba, eccer egyik emberem az akkor 7 éves nissan cabstarommal ment és telózott, hogy befogott a fék egy lámpánál, nagy nehezen elvergődött a szervizig és ott közölték másnap (nagy keresgélés után), hogy az első fékcsövek nem engedik vissza a fékfolyadékot és attól fogott be, lecserélték és amíg megvolt még az autó addig azzal ment nálam, de motornál is volt már első fék befogás a fékcső miatt vagy, hogy egyre jobban kellett húzni a kart a kívánt fékerőhöz és ott is fékcső csere után ugyanolyan lett mint újkorában.
Ha ezt hamarabb olvasom nem írom, hogy szerintem többet.
Van amelyik kijelzi, kamionnál ez alap, onnan tudta az ember, hogy szarakodni kezd a befecskendezés ha az alapjárati fogyasztás kezdett megnőni, nekem a régi renaultnak 3.5 volt ha jó volt minden a modernebbek úgy 2-2.5 körül elketyegnek óránként így egy régi benzines szgk szerintem úgy 3 körül fogyaszthat mert a kis dieselek vannak el 1-1.5l-el a benyások kicsit többel bár ezt csak gondolom.
Volt az 700 forint különbség is - a bele tankolt 17 liternél.

Én amúgy nem szeretem különösebben - kizárólag a motor téli letárolásánál használom, és ott már bizonyított: hatodik éve enyém a motor, 30 ezret tettem bele, de még NEM VOLT a karbi szétszedve, takarítva, és mindig pöccre indul a rettenet. Nem kellett hozzányúlni, és ezt a javára írom.

Amúgy nem megy vele jobban, nem is fogyaszt kevesebbet belőle (sőt). A Clio-ba is ezt tettem második tankolásnál, az sem ment tőle jobban, viszont az egyértelműen fél literrel többet kért belőle, mint a sima OMV 95-ösből. Szóval nincs értelme bele tankolni... ...még most sem, hogy olcsó a benya.
Hogy nektek semmi nem jó.....
Remélem, mintahogy liberálbolsevik mantrázás sem
Gyujtósnak?
Én mást nem is.tankolok ha mód van rá, csak 100-ast. Annál. a kevés mennyiségnél mindegy az a kétszáz ft.
Veletek nem lehet ,mert nem vagytok motorosok !
Buta !
Nehéz volt a kezdet, de szépen kinőtted magad!
Covid téma nem lesz ma?
Ezek szerint én "igazi motoros" vagyok mert ez csak azon múlik mekkora arca van valakinek
Én a selfi kamera miatt reklamálhatnék akkor, mert azt nem használtam soha
Az emberek 90%-a nincs tisztában azzal mit tud a telefonjában lévő kamera, csak elvárja hogy jó képeket csináljon a lehető legtöbb helyzetben.
Leegyszerűsítve ezek biztosítják hogy egyre inkább így legyen.
Amúgy meg nem kötelező ilyen telót venni. Pl. az előbb feltöltött tesztképeknél a Nokia kifejezetten keveset tud, és olcsó is, de attól még a technológia fejlődik és jobb lesz.
De ha nem tetszik, kérd ki Pipi véleményét milyen buta telefont érdemes venni
Tölts bele spurit is, diszpergálja a vizet s nem rohad a tank.
Tessék, csináltam neked egy tesztképet.
Sorrendben
Canon 30D DSLR
Nokia 6.1
1/60s záridő mindkettőn, ISO3200, F5.6 (Nokián nincs blende, de kb. így jött ki egyformára az expozíció)
Na: felfújtam a pofámat, és elmentem motorozni. Kemény 68 km jött össze!

- Majdnem töküres volt a tank, ami az alján lötyögött, az 3 hónapos ótvar 95-ös. Majdnem "fémtisztára" ürítettem így, és csurig raktam OMV 100-assal. Ez hátha nem rohad bele tavaszig. Holnap meg lesíkálom rendesen, és megy téli helyére, a fáskamrába.