Számomra elvárás, hogy a legolcsóbb telón is a lehető legtöbb kamera legyen a hátulján és persze az elején is mert ahogy össze vissza fogdosom óhatatlanul bezsírozom ujjlenyomattal a kamerát és ha több van akkor ha hirtelen kell akkor nem kell nekiállnom törölgetni azt az egy kamerát hanem azzal csinálok képet amelyik tiszta.
Pont ez az hogy nem mindenkinek elvárás hogy drága telót is telekúrják kamerákkal.Csinálhatnák úgyis hogy két ugyanolyan telefon,csak az egyik telekúrt kamerás a másik csak simán egy,használható kamerás.Használható,értsd,mint pl amilyet én is képes vagyok készíteni.
És nem,én nem veszem meg annyiért,de még a feléért sem tenném.Én elég ritkán veszek,és akkor is egy kb 3 éve kiadott csúcskategóriás modellt szoktam venni.
Szerintem az volt, de akkor a francért rázott?.....na ha nem felejtem el holnapután megkérdezem mert az egyik kis főnök szolgálati autója, ha mégsem diesel akkor viszont hangos.
Nemrég vezettem egy idei diesel yarist azt hiszem az is 1000-es (bár nem tudom) és 3 hengeres, na az rázott is kis fordulaton és tényleg gáz a hangja, de igazából meg tudnám szokni mert a fogyasztást alig bírtam leolvasni olyan kevés és hát új....
Hello 21. Szazad.