Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy uj tavlatok nyiltak, az olcso kinai hasbeszelot összeparositottam a fos kinai wayteq gps-el.
Hello 21. Szazad.
Rendes motor nem kamion 2 kereken.
Drága lesz?
K1300?
Mi lehet a baj?
Lesz is baj, mert hallottam valami elkeserítőt jövőre a k1600-al kapcsolatban.... lehet adventure lesz a csere.....
Az már auto....
Rendes motoron van hifi
...most esett le......egy viccet írtál neki.....a számára megfelelő melóról....
Na jó, de pontosan mit írtál? ....felcsigázol itt a beírással titokzatoskodva és így hagysz bennünket?
Számomra elvárás, hogy a legolcsóbb telón is a lehető legtöbb kamera legyen a hátulján és persze az elején is mert ahogy össze vissza fogdosom óhatatlanul bezsírozom ujjlenyomattal a kamerát és ha több van akkor ha hirtelen kell akkor nem kell nekiállnom törölgetni azt az egy kamerát hanem azzal csinálok képet amelyik tiszta.
Keresek egy arcot egy számára megfelelő melóra. Hátha érdekli, csak ennyi.
Pont ez az hogy nem mindenkinek elvárás hogy drága telót is telekúrják kamerákkal.Csinálhatnák úgyis hogy két ugyanolyan telefon,csak az egyik telekúrt kamerás a másik csak simán egy,használható kamerás.Használható,értsd,mint pl amilyet én is képes vagyok készíteni.
És nem,én nem veszem meg annyiért,de még a feléért sem tenném.Én elég ritkán veszek,és akkor is egy kb 3 éve kiadott csúcskategóriás modellt szoktam venni.
Az én, benyás ezres Yarisom is qrva hangos volt, pedig abban még az ősi kis négyhengeres üvöltött. A későbbiek már csak három köcsöggel készültek.
Mit írtál neki?
Szerintem az volt, de akkor a francért rázott?.....na ha nem felejtem el holnapután megkérdezem mert az egyik kis főnök szolgálati autója, ha mégsem diesel akkor viszont hangos.
Ini, írtam neked, majd less rá. Üzlet és peca témakör.
Ha tényleg diesel volt, akkor az négyhengeres, 1,4-es kellett legyen.
Ugye Pocsecs!
Egyébként vannak jó 3 hengeres motorok, csak a kis köbcentis motor +nagy kasztni combó, az nem túl szerencsés!
Nemrég vezettem egy idei diesel yarist azt hiszem az is 1000-es (bár nem tudom) és 3 hengeres, na az rázott is kis fordulaton és tényleg gáz a hangja, de igazából meg tudnám szokni mert a fogyasztást alig bírtam leolvasni olyan kevés és hát új....
ez a trend
10-15 éve én még azt mondtam hogy a dízel kocsi minimum 2500ccm, alatta csak buziskodás
most már ott tartunk hogy az 1,7 már nagy ccm
Az még hagyján, de a meglehetősen drága Ford Mondeoba is három hengeres motort tesznek. Az már tényleg túlzásnak tűnik.