Ilyent még csak nem is láttam.
Megnéztem azt a halmérleget, 2000- től bármeddig lehet kapni. Kérek vagy veszek egyet, ha csak ennyi, akkor úgy is kell a kalibráláshoz.
De azért nagyon köszönöm, hogy megmutattad.
A tinónórufélék (csöves termőrétegűek) viszonylag biztonságosak.
Ami szétcseszheti a hétvégédet, az a : sátántinóru, farkastinóru, változékony tinóru (alkohollal fogyasztva), epeízű tinóru (azt meg nem fogod megenni), a többi "csöves" gomba nagyjából jó!
Az még érdekelt volba is, mert nem nagyon ismerem a gombákat, multkor is ott hagytam egy csomo vargányának tünöt ami mindenképp ehetö volt, mert mások összeszedték.
Az alsó tartományok fognak többször kelleni - elvileg.
Amit télen meg kell csinálnom, az egy termosztátház könnyezés miatti tömítéscsere, egy hűtőtisztítás és egy szelepfedél tömítés csere. Itt mindenhol kis erővel kell meghúzni a csavart.
ja, meg a benzincső könnyezik a tanknál, azt még nem tudom, hogy mi lesz, de ott nem kell csavarral vackolni.
Nekem egy pár ezer forintos ilyen lekattanós van,de mindig kalibrálni kell,attól függően mit kell csinálni.Ha kalibrálom 15-20Nm-re,akkor használható kb 60-70-ig!Igazából mindig keresek egy közteset a megadott értékek között,és oda állítom.Van egy mechanikus órás kulcsom,de akkora böszme háza van,hogy szűkebb helyre nem fér be.Valami katonai készletből való.
Puha pötch !
Férfiben nem volt ?
A környéket nézve az ELEMZÈSEM helyes !
Igénytelen vagy !!!
R
I
M
I
T
Í
V
E
K
!
Ne ugassál ! Fel kéne rúgni ! Kutya !
Meddig tűröd ,hogy ezek az iskolázatlan parasztok így beszéljenek veled ?!
Bogyó választási lázban ég Nagy a tétje, mert itthon is csak csalással lenne esélye a baloldalnak, szóval tanulni kell
Megnéztem azt a halmérleget, 2000- től bármeddig lehet kapni. Kérek vagy veszek egyet, ha csak ennyi, akkor úgy is kell a kalibráláshoz.
De azért nagyon köszönöm, hogy megmutattad.
Ami szétcseszheti a hétvégédet, az a : sátántinóru, farkastinóru, változékony tinóru (alkohollal fogyasztva), epeízű tinóru (azt meg nem fogod megenni), a többi "csöves" gomba nagyjából jó!
Amit télen meg kell csinálnom, az egy termosztátház könnyezés miatti tömítéscsere, egy hűtőtisztítás és egy szelepfedél tömítés csere. Itt mindenhol kis erővel kell meghúzni a csavart.
ja, meg a benzincső könnyezik a tanknál, azt még nem tudom, hogy mi lesz, de ott nem kell csavarral vackolni.