Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ha kérdeztetek volna, megismerhettétek volna az Ízletes Rizikét (Lactarius deliciosus) , ami egy nagyon finom gombánk!
De mindig csak az a qrva politika
En meg sikeresen felhörcsögöltem az olcso kinai intercomot.
Most meg varom hogy legyen egy pinlock is.
Pipi bevonult egy bunkerbe a lisztkeszlettel es a ladikkal.
Na, a mai napot is kár volt visszaolvasni, a legértelemesebb történet csak a nyomatékkulcs kalibrálása volt
Bogyó már teljesen túlszárnyalta Pipit, most már inkább lecserélném bár a kettőt egyszerre nehezen viselném
Nekem most ilyen mérleget kell szereznem.
Szigorúan kölcsönbe.
Ó, de jó!

Hálásan köszönöm, ez most tényleg nagy segítség volt.
CSináltál új reget?
Aliról pár ezer egy digitális hal mérleg
Idén teszteltem meglehetősen pontos
Ilyennel simán lehet 5% belül kalibrálni
Vazze, azt "szeretem" a liberáltakban, hogy mindig van lentebb!
Olyanok vagytok mint pl. a "Sharknado", ami annyira szar, hogy már szórakoztató!
Mikor fokozni akarjátok a drámai feszültséget, akkor benyögtök valami "komoly" dolgot, mint pl. a "SZRTÁJK", vagy hasonló!
Téged, személy szerint nem akarlak bántani, mert minden hülyeséged ellenére, egy kedvelhető, ártalmatlan, fickó vagy!
De az az eszme, vagy mi, amit képviselsz, a legrosszabb emlékeket ébreszti minden, normálisan gondolkodó, magyar, emberben!
Be lehet kalibrálni otthon is ha olyan a kulcs és van egy húzós mérleged...

http://youtu.be/h-qkiqagBgY;t=174s
Ja, tényleg politizál. Mindenbe beleugat, amihez nem ért.
Víz + tartály.
Megnézem, és ha több mérésre más jön ki és nem ugyanaz, akkor lehet, beruházok egy kisebbre is.
Politizál a kutya? Akkor már értem miért akarod felrúgni
Honnan veszel kalibrált súlyt?
Amúgy persze, én is így ellenőriztem.
Viszont 10Nm-ert nem egy 100Nm-es kulccsal húznék meg. Biztos módja a megszakításnak, mert ebben a tartományban nem pontos.
Nem véletlenül van másik kulcs a minőségi szerszámoknál ebben a tartományban.
tengelyen = tengelyén
Én is ettől félek.
de mivel nincs pofám megint elkérni az 5-25 Nm kulcsot, így gondoltam veszek.
Megnéztem a manuálban a leggyakrabban használt nyomatékok számosságát
Ez tutira átfogja egy-két baszom csavar, pl. a kis lánckerék tengelyen lévőt kivételével az összest.
Igazándiból minimum kettő kéne, de most három 6-os csavart kell majd meghúznom, de én olyan vagyok, amíg megtehetem, inkább veszek, mintsem kölcsönkérjek.
Mondjuk rajtad nem csodálkozom.
Nem csak újakat, engem is.
Nem tul tag a hatar?
Neked külön:
rendeltem egy 7-105 Nm lekattanós nyomatékkulcsot, mert könnyezik a termosztátház illesztésénél.
Az, hogy a BGS márkájú szerszám mennyire lesz pontos, majd megmérem.
Először hasonlítom egy-két másikhoz, de szerintem a fizikából tanultakat felhasználva, erőkar, súly összefüggéssel lesz a legpontosabb.
A generátorfedél csavarjait is 10,5 Nm-el kellett meghúznom
Van nálad baj rendesen.
Náluk sosem volt olyan tb rendszer mint pl. nálunk nem?
Amúgy el is felejtettem.
A fél év múlva nyugdíjba vonuló kollégámnak is ilyesféle dögje van, az is a lakásban tartja, a hozzáállása is kb. ugyanez.
Nem tudom, hogy mi a legjobb szó, de amikor a kutya körül forog szinte minden már, az szerintem beteges. Amikor tavasszal volt a bezárkózás, azért basztatott minket - mert nagyon féltette a szaros életét - hogy miért járkálunk el biciklizni meg motorozni, mert elkapjuk és bevisszük az irodába a vírust, de ő simán elvitte a dögöt megnyíratni a szőrét, mert a "kutya nem tehet róla" és az különben is fontos.