Pedig ha kérdeztetek volna, megismerhettétek volna az Ízletes Rizikét (Lactarius deliciosus) , ami egy nagyon finom gombánk!
De mindig csak az a qrva politika
Na, a mai napot is kár volt visszaolvasni, a legértelemesebb történet csak a nyomatékkulcs kalibrálása volt
Bogyó már teljesen túlszárnyalta Pipit, most már inkább lecserélném bár a kettőt egyszerre nehezen viselném
Vazze, azt "szeretem" a liberáltakban, hogy mindig van lentebb!
Olyanok vagytok mint pl. a "Sharknado", ami annyira szar, hogy már szórakoztató!
Mikor fokozni akarjátok a drámai feszültséget, akkor benyögtök valami "komoly" dolgot, mint pl. a "SZRTÁJK", vagy hasonló!
Téged, személy szerint nem akarlak bántani, mert minden hülyeséged ellenére, egy kedvelhető, ártalmatlan, fickó vagy!
De az az eszme, vagy mi, amit képviselsz, a legrosszabb emlékeket ébreszti minden, normálisan gondolkodó, magyar, emberben!
Honnan veszel kalibrált súlyt?
Amúgy persze, én is így ellenőriztem.
Viszont 10Nm-ert nem egy 100Nm-es kulccsal húznék meg. Biztos módja a megszakításnak, mert ebben a tartományban nem pontos.
Nem véletlenül van másik kulcs a minőségi szerszámoknál ebben a tartományban.
Én is ettől félek.
de mivel nincs pofám megint elkérni az 5-25 Nm kulcsot, így gondoltam veszek.
Megnéztem a manuálban a leggyakrabban használt nyomatékok számosságát
Ez tutira átfogja egy-két baszom csavar, pl. a kis lánckerék tengelyen lévőt kivételével az összest.
Igazándiból minimum kettő kéne, de most három 6-os csavart kell majd meghúznom, de én olyan vagyok, amíg megtehetem, inkább veszek, mintsem kölcsönkérjek.
Neked külön:
rendeltem egy 7-105 Nm lekattanós nyomatékkulcsot, mert könnyezik a termosztátház illesztésénél.
Az, hogy a BGS márkájú szerszám mennyire lesz pontos, majd megmérem.
Először hasonlítom egy-két másikhoz, de szerintem a fizikából tanultakat felhasználva, erőkar, súly összefüggéssel lesz a legpontosabb.
A generátorfedél csavarjait is 10,5 Nm-el kellett meghúznom
Amúgy el is felejtettem.
A fél év múlva nyugdíjba vonuló kollégámnak is ilyesféle dögje van, az is a lakásban tartja, a hozzáállása is kb. ugyanez.
Nem tudom, hogy mi a legjobb szó, de amikor a kutya körül forog szinte minden már, az szerintem beteges. Amikor tavasszal volt a bezárkózás, azért basztatott minket - mert nagyon féltette a szaros életét - hogy miért járkálunk el biciklizni meg motorozni, mert elkapjuk és bevisszük az irodába a vírust, de ő simán elvitte a dögöt megnyíratni a szőrét, mert a "kutya nem tehet róla" és az különben is fontos.
De mindig csak az a qrva politika