határtól torockóig sok helyen ittam "erdélyi" pálinkát kivétel nélkül mindegyik cefet szar volt
volt olyan ami kis híján visszajött
a "nagyon finom" áfonyalikőr is tisztaszeszből készült, azt is kóstoltam nem egyet de az is mind szar volt
amit itthon csináltam meggy pálinkából az olyan volt hogy a család nőtagjai majdnem verekedtek érte
Én Samsungból csak SSD-meghajtókat szoktam venni a számítógépekbe, azon a téren ők a legjobbak és legmegbízhatóbbak (viszont nem olcsók).
Amúgy csak egy mosógépem van attól a cégtől - na azt viszont éppen a jó ára miatt vettem meg. Remélem nem döglik meg, mert már épp lejárt a garanciája.
Nekem 3 év gar volt a Panán, 250 volt újban, vagy 10-12 éve (plasma) Elromlott 2 év után, lett benne egy csík, nézhető volt, nem is tűnt fel, de engem zavart, mert ráállt a szemem...
mivel ment a technika közben, ki akarták cserélni nekem FullHD-re, mert akkor már az került annyiba. Mondtam, nem kell, jó a HD - erre adtak egy új HD-t, meg vissza 70 rugót kessbe. Örültem neki, hogy elromlott
Az MVA panelnek a legjobb a betekintési szöge... szóval nem tom, milyen TV-t láttál, de nem MVA, az biztos - én nem is láttam olyan nagyban MVA-t. Ezt úgy mondom, hogy van itthon MVA moncsim, azt néheted még oldalról is annak nem változik a képe - drága is volt anno... emléxem, mindenki hülyének nézett, mikor vettem, mert nagyobb LCD-t lehetett venni fele pézé
most eléggé el van tompítva mert így nem bassza a szemet, plusz a sok fos 640x480as tv műsorhoz minek jobb......
amúgy ez a tv vagy 10 éves, és még mindig tökéletes, igaz nem alsó polcos volt de nem is a legdrágább
Tavaly megint samsungot vettünk pedig nem akartam mert az előző is a gar lejárta után pár hónapra megdöglött, de az eladó bizonygatta egy telós trükkel, hogy az lg. philips meg még pár valami trükkel érik el azt amit a samsung direktben így megint azt vettük csak kiterjesztett garral 5 évre így remélem ha megdöglik 3 évesen akkor cseréleik vagy javítják.
Állítgatni lehet mind, azzal nincs gond csak azzal, hogy egy tónustalan fos átvilágított képük van ezeknek az olcsóknak. Próbáld ki, setét szobában full fekete tartalommal - be fogja a szobát világítani na kb. ilyen a színhelyessége is
Nem IPS, hanem MVA paneles volt, aminek igaz hogy "mélyebb" a feketéje mint az IPS--nek, de ha csak 10 fokkal oldalról nézed (tehát MAJDNEM középről), akkor már borulnak a - jól beállított - színek, a tónusok. A Sony-n meg nem.
volt olyan ami kis híján visszajött
a "nagyon finom" áfonyalikőr is tisztaszeszből készült, azt is kóstoltam nem egyet de az is mind szar volt
amit itthon csináltam meggy pálinkából az olyan volt hogy a család nőtagjai majdnem verekedtek érte
Amúgy csak egy mosógépem van attól a cégtől - na azt viszont éppen a jó ára miatt vettem meg. Remélem nem döglik meg, mert már épp lejárt a garanciája.
A pálinka pedig nem méreg:)
Épp most ittam én is szőlőt(Irsai), oszt semmi bajom:)
mivel ment a technika közben, ki akarták cserélni nekem FullHD-re, mert akkor már az került annyiba. Mondtam, nem kell, jó a HD - erre adtak egy új HD-t, meg vissza 70 rugót kessbe. Örültem neki, hogy elromlott
bár az is igaz hogy a többség műsor már fosrakás, de erről nem a tv tehet
amúgy ez a tv vagy 10 éves, és még mindig tökéletes, igaz nem alsó polcos volt de nem is a legdrágább
az lg egész sok cégnek csinálja a kijelzőket
még valami színskála meg még valami is van de nem fért ki