Majd erre azt fogják mondani, hogy a Trumpra szavazók biztos nem tudnak írni-olvasni! Amúgy demokraták szerint csalás mindig akkor van csak, mikor ők vesztenek
No, pálinka közepes viszont kiderült nem erdélyi hanem valami helyi erő főzete. Az az áfonyás hulladék tényleg gáz, 2-3X vettünk, kaptunk, de egyetlen iható féle volt amit szlovéniában vettünk mert, hogy ott is dívik ez.
"A választás sorsáról valószínűleg döntő három "rozsdaövezeti állam" (Pennsylvania, Michigan, Wisconsin) mindegyikében előfordult, hogy hirtelen hatalmas mennyiségű szavazat érkezett be Bidenre, úgy, hogy közben Trump egyetlen szavazatot sem kapott. Volt ahol 123 ezer szavazat 100 százalékát Bidenre adták le."
Életszerű mi? 2022-ben nálunk is levélszavazást fognak erőltetni ezen felbuzdulva!
Az tény, hogy az, hogy valami erdélyi még nem garancia semmire, de ez éppen jó mivel nem "havertől", jóféle árustól meg hasonlóktól van hanem rokoné és a szilvája aranyat ér (alig merek hetente 1 felest inni belőle mert gyorsan fogy ) és mindjárt megkóstolom a szőlőt is, most jön befelé a kocsiból.
Én mindig megmutatom a Nitromint spray-met - hogy ugye nem akarnak megölni egy szívbeteget? - így simán megúszom. Amúgy meg lehet sértésnek vennék az elutasítást...
Nana!Ha az iphone se nem hal be,még mindig az lenne. Már ez a rohadt 8-as sem fér el a zsebemben,pedig ez is csak 4,7.Viszont másfél éve még garanciásan vettem 52ezerért.Ezért nem lett újra SE-m.De ennél nagyobbat biztos nem veszek!
Emlékszem 2008-ban megvettem az i900 omnia-t,és mindenki azzal basztatott, hogy lapostv-vel járok! 3,2", most meg a duplája sem rendkívüli!
olyan helyen is szarok voltak ahová sokszor visszajártunk
kajával sosem sóherkodtak nem gondolom hogy a pálinkán akartak spórolni
ott úgy vettem észre csak az számít hogy marjon meg üssön, az íz nem lényeges
Életszerű mi? 2022-ben nálunk is levélszavazást fognak erőltetni ezen felbuzdulva!
Az új felhasználókat MIÉRT moderáljátok olyan szinten, hogy egy hsz. is órákba tellik???????
Egy választ kaphatnék!?!
Vagy ide már felesleges regisztrálni???
első nap mindig fosok mint a pap kutyája, utána hozzászokik a szervezetem
és 2009-es
a hanyatló nyugaton
Emlékszem 2008-ban megvettem az i900 omnia-t,és mindenki azzal basztatott, hogy lapostv-vel járok! 3,2", most meg a duplája sem rendkívüli!
kajával sosem sóherkodtak nem gondolom hogy a pálinkán akartak spórolni
ott úgy vettem észre csak az számít hogy marjon meg üssön, az íz nem lényeges
Az az áfonyás szar, a hülye túristáknak van.
Már megint merre kujtorogtál?