Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráérek nagyon és dumálok a csajokkal egyik férje rendőr és megy a határra segíteni mert sok a migráns délen
aki ilyen kiküldetésben van annak ingyen kaja jár és napi 50 ezer zseton arra a napra
havi 3-4 ilyet kb mind bevállal
itt mindenhol dől a pénz vazzeg és szarul élünk?
kályhaezüst+lakk tök jól néz ki
egy millió éves ascona lett így fújva pár éve szinte gyári szín lett gombokért
"Te csak várj, míg felkel majd a nap!"

Éjfélre érjél haza, majd 5:00-kor folytatod.
Gyujts alá. q
tőlem biztosan kb 3 órája egy nagynyomású csőre várok, amit úgy néz ki a teknőc ernő kézbesít....
A megérdemelt kávé:)
Szerintem nekem jobb hangulatban telt az idő:))
gyurcsány bohóc jobb lenne mint az o1g?
azért nagyon szomorú hogy van még enber magyarországon aki azt gondolja hogy bárkitől jobb lenne
arról agyurcsányról beszélünk aki kínjában beismerte hogy nem csináltunk semmit.... és arról aki azt mondta ha nem tetszik el lehet menni
azért az emberi agy elég fura dolgokra képes, olyanokat elfelejt hogy a bohóc után az elész baloldal legjobb-leghitelesebb embere a libás gordon volt
Igen, ez a tökmindegy mit csinálnak, az csak rossz lehet. A másik bagázs meg csak jót tett és tenne. Tipikus elfogult csőlátás.
Rs3
Two in one:)
Te nagyon beteges vagy, tényleg nem olvasol semmit, csak amit fletóék hintenek neked?
Nem kicsi......Ez a mérhetetlen mértékű utálat, mindegy milyen szar lesz, még ha bele is döglik csak ne orbán legyen. huhhh
Azt szórógittnek hívják.....
Hüle.............ezt lőttem karácsonyra,de eddig mindegyik cucc fényes lakkozott volt.
Az újragyártott furgonod jól nézne ki matt feketében vagy selyemfényű kályhaezüstben
Fasza, de azért egy autónál ez nem kis tétel.
Francba................várj vele 2-3 hetet,addigra talán lesz alkatrész a telefonhoz.
Mint a huzat
Amúgy matt fényezésről vélemény?
Volt ilyen gumis cuccm,az megkopott.
Ez nem olyan.
Válogatós..............kitiltanád a népet a belvárosból?
Igen,most láttam a videó elején!Csak a fetrengés maradt meg a mutatványból!
Idióta!
nekem akkor is a csaj a kedvencem, aki hanyatt esett az aLYtónál magyar politikai elit az a szerencsénk, hogy csak ellenzék
buzik ezek a pestiek, kivétel nélkül mind
Elötte még lógott a korláton mint a majom a ketrec oldalán.